Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipsa imagine samsung LE32A336J1D

tomozey

Postări Recomandate

Am avut un tv identic la reparat si am copiat memoria de pe tv-ul meu si am scris-o pe celalalt.TV respectiv functioneaza si al meu nu mai vede selectorul.Scaneaza dar nu receptioneaza nimic.Pe celelalte intrari functioneaza*hdmi,rca,scart.In meniu service nu pot bifa nici un selector din cele doua afisate.Va rog o solutie,precizez ca am incercat sa scriu memoria de mai multe ori dar aceeasi treaba face.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SEBYKO_76

5

• tomozey

4

• Tavi

2

• profimex

2

Top autori în acest subiect

Am avut un tv identic la reparat si am copiat memoria de pe tv-ul meu si am scris-o pe celalalt.TV respectiv functioneaza si al meu nu mai vede selectorul.Scaneaza dar nu receptioneaza nimic.Pe celelalte intrari functioneaza*hdmi,rca,scart.In meniu service nu pot bifa nici un selector din cele doua afisate.Va rog o solutie,precizez ca am incercat sa scriu memoria de mai multe ori dar aceeasi treaba face.

intrati in service si selectati modelul de tunner sau auto

Editat de profimex
Link spre comentariu

In service mod nu pot selecta modelul de selector,apare dar nu pot bifa nici unul

Inseamna ca a suferit ceva dumpul cand a fost copiat postati modelul de mainboard poate gasim dump

Link spre comentariu

nu cred ca superi pe nimeni dar daca tot vrei sa vinzi ceva trece-ti locatia la profil

Domnule Tavi eu unul cred ca este bascalie pe fata , dar sper sa ma insel si instinctul nu prea ma inseala ca cu oameni am tot avut de a face asa ca stiu cam ce spun

Link spre comentariu

Domnule Tavi eu unul cred ca este bascalie pe fata , dar sper sa ma insel si instinctul nu prea ma inseala ca cu oameni am tot avut de a face asa ca stiu cam ce spun

Ce este ce nu este, e bine sa-si treaca locatia la profil si asa ar trebui sa faca toti useri daca vor sa arate respect fata de colegi si forum.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Domnilor, chiar nu fac nici o "bascalie", chiar am acest tv complet, dar are displayul spart...Poate ca omul nu este interesat de acele module ca m-ar fi contactat..Am crezut ca nu este asa de important sa completezi absolut tot la profil de aceea nu am completat..Sunt de mult timp pe acest forum si nu cred ca am facut niciodata "bascalie"..

PS. Ca sa demonstrez ca nu fac "bascalie" pot comunica tipul placilor si modelul displayului ..

Placa digitala , model BN94-02688A

Placa sursa, model MK32P5T

Placa invertor LJ-056474- 32S12S

T-con Model 320AB02CP2LV0.3, pt display ltf320ab01..

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Samsung LE32A336J1D , PCB BN41-00980C , power supply BN44-00192B , T-con V315B1-C01 . Rog pe cineva care ma poate ajuta cu un dump . Daca nu gasesc sunt nevoit sa cumpar PCB-ul de la colegul SEBYKO|76

Link spre comentariu

Samsung LE32A336J1D , PCB BN41-00980C , power supply BN44-00192B , T-con V315B1-C01 . Rog pe cineva care ma poate ajuta cu un dump . Daca nu gasesc sunt nevoit sa cumpar PCB-ul de la colegul SEBYKO_76

Codul tv-ului comunicat de dvs este cel corect..

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări