Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realitatea ! Analogic vs. Digital

Postări Recomandate

Vizitator Boby

In foarte multe lucrari de specialitate si web page-uri se discuta foarte mult despre diferentele dintre sursele de semnal ANALOGICE si DIGITALE multi considera ca sursele analogice redau intr-un mod mai natural sunetul

MAGNETOFONUL - BENZILE MAGNETICE

CASETOFONUL - CASETELE CU BENZI MAGNETICE

PICK-UP-UL - VINILURILE

Altii sustin ca cele procesate NUMERIC ( LOGIC;DIGITAL )

CD PLAYERUL - COMPACT DISCURILE

DVD PLAYERUL - COMPACT DISCURILE TIP DVD

CALCULATORUL PERSONAL ;etc

Personal am ascultat toate aceste tipuri de surse de semnal pe diferite amplificatoare in clasa A ; B ; AB cu tranzistori bipolari;unipolari si pe tuburi electronice,cu sau fara reactii negative , cu sau fara corectii de frecventa - unele amplificatoare nu mai contin corectoare de ton sau egalizatoare deoarece se presupun a lucra liniar -personal tind sa presupun ca sursele de semnal ANALOGICE au tendinta de a reda cel mai natural sunetul inregistrat - binenteles daca sant performante si corect reglate -pe locul intai as pune PICK-UP-UP cu vinilurile , mai ales cele produse in ultimii ani de firme consacrate , insa parerile sant impartite ! tocmai de acea am deschis acest topic pentru ca Dumneavoastra sa va expuneti parerile , binenteles cu date concrete din experienta in domeniu,sper ca va avea loc o discutie placuta si de asemenea sper ca subiectul este considerat de Dumneavoastra cat de cat interesant , va astept cu opinii si pareri !!! Stima si respect!!! :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări