Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electronica Industriala

deagle_alin

Postări Recomandate

Ca sa nu apara intrebari,schema filtrelor este reprodusa exact ca in foaia cu care venea cu boxele.Este aceeasi schema si pt boxele cu bas de 12" de 40w si pt acelea cu bas de 10",care aveau exact aceleasi difuri de medii inalte ,doar volumul de 27L in loc de 50L.Filtrele sunt pt 4 ohmi,cu Ft la 0,8k si la 5kTw ia semnal dupa C2,asa este si mie mi s-a parut putin ciudat,nu este greseala,asa sunt calculate probabilL1=L2=1,15mH sarma cu-em cu fi de 1,1mm pe mosor cu d=15mm si h=25mmL3=0,18mH sarma cu-em cu fi tot de 1,1mm pe mosor cu d=15mm si h=15mmL4=0,18m sarma cu-em cu fi de 0,7mm pe mosor de 15 cu 15mmC1=33uF(asta era polarizat,dar merge si asa ca e la masa).Oricum se face din combinatii de 2 nepolarizate f repede daca se pot masura.C2=10uF(asta era tot polarizat,au cam rasolit-o aici).Puneti pe acesta in serie obligtoriu nepol.)C3=4,4uF(2,2+2,2)C4=6,6uF(erau puse 3x2,2uF dar e mai bine cu 2x3,3uF)Este bine a se pune toti conzii nepolarizati,cu folie,tens de lucru macar de 100v dar merg si cu 63v ca sunt 40w totusi.Schema se mai poate 'peria' ,eu am facut-o ca in brosuraDaca sunt greseli pe undeva sa anuntati.Sunt facute la graba.

Se poate atasa si schema? Va multumesc.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deagle_alin

4

• CBI

3

• zal

3

• catalin

1

Top autori în acest subiect

Se poate atasa si schema? Va multumesc.

salut,a fost atasata si schema,nu stiu de ce nu mai apareera desenata in paint de mine,nu cred ca mai am brosura de la boxe ca am facut curat,asa am gasit-o si atuncidar trebuie sa o mai aibe si colegii forumisti,daca iti trebuie neparat deschide un topic separat si cu siguranta va vedea cineva cererea
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări