Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Afisare temperatura ambientala pe monitor

yo9dl

Postări Recomandate

Multumesc pentru info, dar nu cred ca este solutia pe care o asteptam. Am nevoie de un termometru care sa transmita datele calculatorului la care este conectat fizic. Citirea de la distanta o fac cu TeamViewer.

Daca faci citirea cu team viewer e usor. Pui web cam care sta pe termometrul si higrometrul din camera. Le filmezi si te uiti din alt pc la pc-ul tau care transmite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9dl

10

• deejay2k1

7

• costi002

3

• pop_ady44

2

Top autori în acest subiect

Web cam nu este o solutie potrivita pentru mine. Deja pot citi temperatura si umiditatea pe LAN, dar vreau sa integrez cumva aceasta aplicatie in calculator. Operez o statie radio de la distanta si orice intarziere sau restrangere de banda sunt importante si trebuie minimalizate.

Link spre comentariu

din cauza constrangerilor lui attiny, a trebuit sa modific un pic biblioteca tinydht, de aceea am atasat-o in arhiva

copiaza directorul TinyDHT in directorul tau de biblioteci (de obicei este in mydocuments/arduino/libraries

in cazul in care nu poti instala driverul CDC pt portul serial, ai inf-ul in arhiva, care il inlocuieste pe cel din directorul tau cu drivere digispark (x64 imi face probleme mie, daca ai x32, poate nu este nevoie)

sau incearca sa incarci direct cu upload.cmd hex-ul gata compilat

daca nu ai copiat biblioteca dht, probabil de acolo.

Editat de deejay2k1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări