GeX Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Poate o sa aiba cineva nevoie: SAL 20 Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Daca vrei sa fii cu adevarat de folos cui o avea nevoie, pune si un pdf cu caracteristicile boxelor sau un link catre prezentarea lor in pagina producatorului (eu nu am gasit). Datele din paginile comerciale sunt evident sumare si ... comerciale: Boxe Active Pereche 200mm - SAL 20 ACTIVE 3-căi, bass-reflex P: 2 x 120/80 Watt f: 35 – 21.000 Hz Difuzor medii-joase: 200 mm Difuzor medii: 100 mm Difuzor înalte: tip dom, mătase 1” Mixer-amplificatot încorporat Funcţie KARAOKE Circuit ecou pentru intrare microfon Reglaj ton înalte/joase Intrare microfon: 2 x 6,3 mm soclu (MIC) Intrare audio: 2 x RCA (L+R INPUT) Conectare difuzoare: cu clemă Dimensiuni: 240 x 600 x 320 mm (x2) Ceva extrase din niste comentarii de pe softped: "boxele cu siguranta nu au cel mai flat raspuns din gama de boxe existente,... reglez totul din PC. la partyuri le tin la 50%, dupa asta incep sa distorsioneze. nu sunt ecranate, prind radioul daca n-au semnal si sunt date tare, dar daca le tii la valori mici si le dai semnal ok n-o sa ai probleme. la fel, daca opresti calculatorul s-ar putea sa bazaie, eu am placa audio alimentata tot timpul si nu am problemele astea. una din boxe contine amplificarea pentru ambele. aş putea spune că sunt nişte produse ieftine care sună... ieftin, singurul lor merit fiind că pot produce sunet cu bani puţini şi/sau că îţi oferă nişte funcţonalităţi pentru care, în alte condiţii, ar trebui alocat un buget substanţial mai mare. ele suna, dupa cum se spune mai sus - intr-un mod elegant, ieftin, cu niste medii total lipsite de orice urma de nuanta, emotie si cu niste basi pocaniti de parca taia Bolstad lemne cu toporul. Nu sunt o imbunatatire fata de sunetele defectuase iesite dintr-un Genius, de exemplu. Prin urmare, chiar si acei 400lei sunt o suma prea mare pentru ce stiu ele sa faca, analizand competitia, inclusiv din piata produselor noi, nu mai vorbesc de cea SH sau de cea, macar partial, DIY." Link spre comentariu
GeX Postat Noiembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Va multumesc pentru completare. Nici eu nu am gasit mare lucru despre ele, tocmai de aceea le-am facut un topic. "P: 2 x 120/80 Watt" este discutabil, alimentarea fiind 2x22V prin sigurante de 3A. Link spre comentariu
GeX Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Tranzistorul super-dioda de pe canalul din stanga pare montat invers. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum