Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

,,Spălare de creier,,

Postări Recomandate

In ultimii ani ( nu prea multi , vreo doi ) , a crescut procentul de promovabilitate la bac . Nu din vreo eficientizare a activitatii etc . , ci s - a rezolvat in dulcele stil romanesc . S - au " ieftenit " subiectele ... procedura unanim elogiata ( in secret ) de toti cei interesati : participanti , evaluatori , apartinatori , minister , si cei ce folosesc materia prima rezultata , adica invatamantul superior etc . Sa fie bine , ca sa nu ... In compensatie , s - a " adancit " procedura didactica la unele discipline ... a aparut manualul de sport , si altele . Din pacate , numarul celor ce se prezinta la examen scade an de an , si nu numai din motive demografice ...

P .S . - cu tot efortul sustinut al fabricilor de diplome , tot nu tinem pasul ... cotizantii s - au prins ca nu folosesc la nimic :

http://www.zf.ro/eveniment/pe-ultimul-loc-in-ue-doar-19-din-populatia-ocupata-din-romania-are-studii-superioare-fata-de-media-ue-de-33-15535932

Editat de gauss
Link spre comentariu

Fiindca io' am invatat , dom' . . Si bine . Atat si nimic mai mult . Ce insemna bacul pe langa olimpiade ? ... Nimic . Tinta era carnetul de student , cu cat mai putine notari si pagini . S - a transmis si la urmasi ... mai cu pedagogie , mai ca n - au avut de ales ( predominant varianta doi ) . Acum au ... inclusiv mentalitate de mercenari . Se duc unde e potul mai mare ... si inca mai invata . Obicei prost ... printre altele asigura bilete la business , si cand mai binevoiesc ( rar ) sa cheltuiasca valuta proprie sa mai vina prin tara . De altii - i intereseaza tot cat pe parinti . Adica foarte putin , pe masura stimei pe care si - o poarta , cand se uita in oglinda , si ( in secret ) in trecut ... amintiri cu caiete si carti , cand altii ... mai dezghetati , frecau organul sexual . Il freaca si acum , abilitatile nu se pierd usor .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Domn Gauss, dvs ati invatat deci nu vi s-a soptit.Dar dvs ati soptit altora, ati lasat pe altii sa copie de la dvs la bac?

La bac nu a fost cazul . Profesorii supraveghetori erau mai ceva ca DNA - ul de azi , la puterea a treia , iar clasa mea a furnizat oameni de calibru . Am ajutat la admiterea in invatamantul superior ... vecinii din stanga si dreapta , cu ciorna . In dreapta era o creatza roscata ... care nu m - a uitat . Nici eu pe ea ( am fost colegi dupa ) ... mult timp . In stanga ... un nene . L - am ajutat prin simetrie , sa nu aiba izbucniri de moralitate . In fine ... ce naiba pui intrebari d' astea ?

P .S . - nu mai ma domni , e semn de fatarnicie ... mai ales de la cei care mai au cate ceva in cap ... si nu resturi de cereale macinate .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Uite cum rascolesc unii amintirile ... Creatza era de familie buna , trecuta prin viata ( de multe ori , prin unele parti ... ) , bucuresteanca nativa ... de multe ori intimidanta pentru un baiat de provincie , si nu chiar " tocilar " . In fine ... am deviat mult de la topic !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Pai ... dom ' . , am inteles ca ati halaiduit o perioada pe alte meleaguri . Nu e treaba mea ce si cum ... dar ( poate ) era o varianta ... destui au ales - o . Poate fi un mod de viata , are si avantaje ( cetatenia franceza ) , si palmares pentru viitoare job - uri , unele destul de " zemoase " la portofel . Unii nu suporta statul pe scaun , si munca de birou . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

169jfk6.jpg

Daca se apasa pe tragaci , atat la bazooka cat si la LAW - 80 , sau ce - o fi , viata se schimba pentru cei din spate . Nu stiu daca in bine , sau cat mai ramane din ea ... viata , nu altceva !

P .S . " Un alfa uman nu are nevoie de arme si nici de muschi sa te faca "

Asa o fi ... n - am avut norocul . Si am facut destul umbra pamantului ... nu chiar in centrul civic . Probabil am intalnit alfa mai " mici ". Nu cred ca au ajuns mari . Ma rog ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Enervarea nu e bună , domnule . . Așa ar proceda un alfa ? Nu te lăsa mânat de sentimente și stări sufletești . Altfel , pacea și războiul nu le stabilim noi oricât ne-am iluziona sau dori , unii doar s-au pregătit pentru ... si aceștia si-l doresc cel mai puțin . Crede-ma pe cuvânt , stiu ce spun ...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări