gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) In ultimii ani ( nu prea multi , vreo doi ) , a crescut procentul de promovabilitate la bac . Nu din vreo eficientizare a activitatii etc . , ci s - a rezolvat in dulcele stil romanesc . S - au " ieftenit " subiectele ... procedura unanim elogiata ( in secret ) de toti cei interesati : participanti , evaluatori , apartinatori , minister , si cei ce folosesc materia prima rezultata , adica invatamantul superior etc . Sa fie bine , ca sa nu ... In compensatie , s - a " adancit " procedura didactica la unele discipline ... a aparut manualul de sport , si altele . Din pacate , numarul celor ce se prezinta la examen scade an de an , si nu numai din motive demografice ... P .S . - cu tot efortul sustinut al fabricilor de diplome , tot nu tinem pasul ... cotizantii s - au prins ca nu folosesc la nimic : http://www.zf.ro/eveniment/pe-ultimul-loc-in-ue-doar-19-din-populatia-ocupata-din-romania-are-studii-superioare-fata-de-media-ue-de-33-15535932 Editat Noiembrie 7, 2017 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) Fiindca io' am invatat , dom' . . Si bine . Atat si nimic mai mult . Ce insemna bacul pe langa olimpiade ? ... Nimic . Tinta era carnetul de student , cu cat mai putine notari si pagini . S - a transmis si la urmasi ... mai cu pedagogie , mai ca n - au avut de ales ( predominant varianta doi ) . Acum au ... inclusiv mentalitate de mercenari . Se duc unde e potul mai mare ... si inca mai invata . Obicei prost ... printre altele asigura bilete la business , si cand mai binevoiesc ( rar ) sa cheltuiasca valuta proprie sa mai vina prin tara . De altii - i intereseaza tot cat pe parinti . Adica foarte putin , pe masura stimei pe care si - o poarta , cand se uita in oglinda , si ( in secret ) in trecut ... amintiri cu caiete si carti , cand altii ... mai dezghetati , frecau organul sexual . Il freaca si acum , abilitatile nu se pierd usor . Editat Noiembrie 7, 2017 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 In acelasi timp : Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) Domn Gauss, dvs ati invatat deci nu vi s-a soptit.Dar dvs ati soptit altora, ati lasat pe altii sa copie de la dvs la bac? La bac nu a fost cazul . Profesorii supraveghetori erau mai ceva ca DNA - ul de azi , la puterea a treia , iar clasa mea a furnizat oameni de calibru . Am ajutat la admiterea in invatamantul superior ... vecinii din stanga si dreapta , cu ciorna . In dreapta era o creatza roscata ... care nu m - a uitat . Nici eu pe ea ( am fost colegi dupa ) ... mult timp . In stanga ... un nene . L - am ajutat prin simetrie , sa nu aiba izbucniri de moralitate . In fine ... ce naiba pui intrebari d' astea ? P .S . - nu mai ma domni , e semn de fatarnicie ... mai ales de la cei care mai au cate ceva in cap ... si nu resturi de cereale macinate . Editat Noiembrie 7, 2017 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) Uite cum rascolesc unii amintirile ... Creatza era de familie buna , trecuta prin viata ( de multe ori , prin unele parti ... ) , bucuresteanca nativa ... de multe ori intimidanta pentru un baiat de provincie , si nu chiar " tocilar " . In fine ... am deviat mult de la topic ! Editat Noiembrie 7, 2017 de gauss Link spre comentariu
orgasmo Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 In fine ... am deviat mult de la topic ! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) http://en.legion-recrute.com Merge si asa ... daca ai hemoglobina si nu zer in " instalatie " ... pacat ca sant batran . In fine ... Editat Noiembrie 7, 2017 de gauss Link spre comentariu
orgasmo Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Cam asta este oricum viitorul absolventilor de bac: Link spre comentariu
orgasmo Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Merge si asa ... daca ai hemoglobina si nu zer in " instalatie " Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) Pai ... dom ' . , am inteles ca ati halaiduit o perioada pe alte meleaguri . Nu e treaba mea ce si cum ... dar ( poate ) era o varianta ... destui au ales - o . Poate fi un mod de viata , are si avantaje ( cetatenia franceza ) , si palmares pentru viitoare job - uri , unele destul de " zemoase " la portofel . Unii nu suporta statul pe scaun , si munca de birou . In fine ... Editat Noiembrie 7, 2017 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) Daca se apasa pe tragaci , atat la bazooka cat si la LAW - 80 , sau ce - o fi , viata se schimba pentru cei din spate . Nu stiu daca in bine , sau cat mai ramane din ea ... viata , nu altceva ! P .S . " Un alfa uman nu are nevoie de arme si nici de muschi sa te faca " Asa o fi ... n - am avut norocul . Si am facut destul umbra pamantului ... nu chiar in centrul civic . Probabil am intalnit alfa mai " mici ". Nu cred ca au ajuns mari . Ma rog ... Editat Noiembrie 7, 2017 de gauss Link spre comentariu
orgasmo Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 O mai fi ceva de adaugat? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=SnLj8DMqaC8 https://www.youtube.com/watch?v=aa1_EEShWWU Editat Noiembrie 7, 2017 de gauss Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Perfect adevarat https://www.youtube.com/watch?v=dqTTojTija8 Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Enervarea nu e bună , domnule . . Așa ar proceda un alfa ? Nu te lăsa mânat de sentimente și stări sufletești . Altfel , pacea și războiul nu le stabilim noi oricât ne-am iluziona sau dori , unii doar s-au pregătit pentru ... si aceștia si-l doresc cel mai puțin . Crede-ma pe cuvânt , stiu ce spun ... Link spre comentariu
Postări Recomandate