gauss Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 (editat) Cum iti dai seama ca o maimuta este mai spirituala decat un om? Cand o maimuta se uita in oglinda ...RADE! Cand un om se uita in oglinda ...se barbiereste ori isi face machiajul. va urmaresc de ceva vreme postarile...Eu inteleg ca toti vom muri , dar dvs va inchinati mortii.Cam toti fostii militari ne povestesc despre cat de insignifiant este sa mori ca apoi imediat sa ne-o livreze pe aia: daca tot mori macar sa fie pentru o cauza buna, ca si biserica de altfel.... Eu cred ca deja ne deplasam prin cosmos cu o viteza ametitoare si ca toate consideratiile morale ale omenirii au fix valoarea alegerii pe care o are piatra lui Spinoza de a zbura cand este aruncata in aer. Prin urmare am ales sa ma dezic de orice consideratie morala umana.nu cred in nimeni si in nimic, doar ce pot atinge, masura si pana si acolo intervine Heissenberg sa-mi dea peste maini. In armata , ori cu arma in maini m-as mai duce doar daca imi iese si mie ceva, daca nu...ma bucur ca oile devin pe zi ce trece mai inteligente. Sper sa se prezinte toate la recrutare cand or veni rusii.Pe mine sigur nu ma gasiti acasa. Chiar imi creste inima de atata patriotism: se numeste inima marita, e o afectiune cardiaca ce scade capacitatea de efort fizic... Esti sigur ca ma inchin mortii ? ... " ma bucur ca oile devin pe zi ce trece mai inteligente. Sper sa se prezinte toate la recrutare cand or veni rusii.Pe mine sigur nu ma gasiti acasa. " Oare ai notiunea exacta a ce inseamna " acasa " ? Chiar si printre " oi " ... Apropo , ai facut vreodata ceva pentru pamantul asta , fie el si populat de " oi " ? Dar sincer ... Faci ceva in prezent ? ... Intentionezi sa faci ceva in viitor ? ... Sant numai intrebari ... nimic mai mult , nimic personal . N - ar avea nici o noima . N - am pretentia ca stiu raspunsurile , n - as pierde timpul sa fiu retoric . Ai putea considera ca sant adresate de propriul eu , de propria constiinta , daca pui pret pe lucruri de genul ... De regula , nu ma intereseaza ( de mult ) despre altii . Ia - o ca o simpla curiozitate ... bazata pe reciprocitate . Eu ma feresc sa fac aprecieri despre altii , daca - mi urmaresti postarile , dupa cum afirmi , ar trebui sa stii asta . Dar stiu daca ma privesc altii , chiar si din spate . Nimic paranormal , doar unul din beneficiile varstei , si anilor (pe)trecuti ( pe ici - colo ) . Deci ? ... Apropo , credinta ca esti superior celorlalti , asa , la en - gros , e o forma de patologie , sau macar o premiza . Nu e descoperirea mea , doar am citit . Si mi s - a si predat ... fiecare meserie cu rigorile ei , unele mai bogate la acest capitol ... Editat Noiembrie 9, 2017 de gauss Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 ...o sa ma gasiti cu patentul si clestele de dinti printre soldatii cazuti pt pamantul asta... Asta imi aduce aminte de Micutul al lui Sven Hassel.... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 (editat) Jefuitorii de cadavre , pe campul de batalie , au parte de un tratament special . Nu e prevazut de Conventia de la Geneva , se aplica ad - hoc si neconditionat . Nu te ghida dupa Sven Hassel ... e diferenta intre literatura si realitate . Altfel , vorbim discutii . Sant prea batran pentru vreo batalie , d' asta lumeasca , cu oameni in uniforma . Pamant au avut inaintasii mei ... L - au dobandit , alaturi de alte " oi " , cam prin locurile matale natale , unde au luptat ... si au sangerat alaturi de alte " oi " . In timp , l - au recuperat cei cu statul muncitorilor si taranilor . Macar daca - l pastrau ... acum e vandut strainilor . In fine ... Editat Noiembrie 9, 2017 de gauss Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Stiti dvs ca jumatate din numele lor era ROBU? In localitatea mea , multi dintre eroi se numeau ȘERBU.... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Ia închipuiți-vă un topic în care participanții mențin ideea de bază a topicului și în care moderatorul nu intervine deloc, fiindcă nu are de ce.....ce mai SF ar ieși din povestea asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate