kokoelectro Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 am un prieten care are o problema cu placa video un ATI RADEON X550 PCI EXPRES care la jocuri pur si simplu se dezinstaleaza (numai la jocuri se blocheaza) la alte aplicati merge bine. multumesc anticipat pentru orice raspuns care mar putea ajuta in rezolvarea problemei Link spre comentariu
kokoelectro Postat Iunie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2007 driverele sunt cele originale, win sp2 prima data se blocheaza apoi daca ai dau end task e dezinstalata Link spre comentariu
ph3e4r Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Ce jocuri ?Ce configuratie are sistemul? Link spre comentariu
kokoelectro Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 da la fel face am incercat de mai multe ori nu mai o singura data am bagat si vista si la fel aceeasi problema :dark1: :dark1:configurarea sistemului: 3200 nu amd ci intel, 160 G hard, 1 G ram, si video 512 pci expres care are probleme cred eu dar ..... sunt in dubii Link spre comentariu
kokoelectro Postat Iunie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2007 cu altele nu am incercat pentru ca nu am gasit ceva care sa fie compatibil la asa ceva. oricum sa rezolavat a cumparat alta dar de data asta sa lecuit de ati si sa reprofilat la nvidia. multumesc tuturor care au incercat sa ma ajute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum