Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proteste in strada

Vizitator

Postări Recomandate

30 de milioane de euro bani destinati pacientilor, taiati prin lege de Guvern. E vorba de trei programe, unul de 10 milioane de euro, unul de 15 milioane de euro și unul de 4 milioane de euro care acoperă nevoile unei părți a pacieților cu tuberculoză.
Nu se mai cumpără medicamentele pentru pacienții cu forme grave de tuberculoză MDR și XDR, sunt pacienți trimiși la moarte; se suspendă fondurile pentru dotarea caravanei de diagnostic rapid care așteapă să fie echipată și trimsă în țară, caravana e deja la București dar fără tehnologie pe ea; echipamentele și consumabilele de diagnostic rapid nu vor mai putea fi cumpărate.
Chiar în clipa de față, cu tot cu ajuor străin statul nu este în stare să cumpere medicamentele necesare tratării cazurilor grave de tbc.

Link spre comentariu

Si lista finantarilor taiate ar putea continua mult si bine.............da' daca tot au castigat alegerile,de ce sa nu-i lasam sa bage tara-n gard?Pt. mine chiar nu conteaza cine este la guvernare.Daca o da in gard,reactionez.Fiecare face cum crede de cuviinta..................asta se si vede de la o posta...........

Ca de obicei, nu se va schimba nimic! Ca nici dupa protestele, de amploare, de pina acum nu s-a aschimbat nimic: imunitatea a ramas, pragul la hotie a ramas, borfasii, de lux sau ba, au fost eliberati, spitalele de arsi si spitalele in general, sunt in aceeasi sitiatie ca dinainte de Colectiv, Catedrala Mintuirii Nemului papa banii cetatenilor.

Imunitatea a ramas si asa si trebuie sa ramana,doar ca acea imunitate este doar pt. declaratii politice,nu pt. alte marsavii...............cu pragul inca nu e hotarata treaba.Cei de la CCR (tot fosile comuniste,dealtfel) au hotarat ca trebuie prag.Ok,prag sa fie.Pana la 6 salarii minime pe economie sa fie contraventie,peste sa fie infractiune................partea trista este ca Ciordache,care a fost demis dupa manifestarile din iarna,este tot la butoane.Asta arata cat le pasa politrucilor de noi,cealalta Romanie.Si uite asa se subtiaza gama de optiuni pt. a corecta derapajele.Referitor la eliberarea puscariasilor....................sunt de toata p..............ula,ministrelul de justitie cu ceilalti catei care se gudura...................ma opresc aici.

Link spre comentariu

Marea revolutie fiscala se amana.............din nou.Pai astia-s de toata jena.Habar n-au cate prune au in traista.Pana anul acesta,il aveam ca etalon de guvernare slaba pe Ponta.............la taierea inverstitiilor si impartirea banilor pe criterii de partid guvernul Ponta a fost pistol cu apa.Romania este condusa,actualmente,de o gasca de incompetenti.

Link spre comentariu

Vai de pielea noastra...cand am zis eu ca o sa platim si aerul...in topicul ala cu taxa de parcare in Craiova...am luat si amenda 250 lei....pentru ce? ca vin sa lucrez ca sa intretin familia....? Luale-asi familiile-n ceva....Nu stiu cum sa ne mai bage cate o taxa?Taxa pe oua?pai or sa bage taxa si pe ouale de jos...tara de KKT...as fura si eu 2 mil de euro sa fac puscarie 2-3 ani...

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Crezi ca se mai poate face ceva?Eu unul nu cred...suntem amagiti in fiecare zi...o sa vedeti ca legea se va da, cu/fara lume in strada....puscariasii au iesit, imunitatea s-a dat..etc...or sa mai dea si cateva amenzi celor ce ies pe strada...tulbura linistea....la 30 de ani am cea mai proasta viziune depre tara asta...un inginer bun daca are 2500 lei, iar un parlamentar...pfff....nene....ce sa mai zic de doctori si profesori care au salarii de rahat...

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Se poate face,normal.Important este sa se atinga masa critica.Daca oamenilor le pasa de viitorul lor,al copiilor sau al nepotilor,atunci vor reactiona,nu vor sta ca si popandaii.............am trecut de varsta cand puteam emigra..............si nu-mi pare rau ca am ramas.Da' daca tot am ramas si platesc taxe de-mi sar mucii,apai atunci vreau sa am un cuvant de spus in tot ce se intampla in tara asta,pe banii mei.Soaca-mea,pensionara fiind,voteaza cum voteaza majoritatea pensionarilor,ca cila le maresc pensiile.......................dat fiind faptul ca a fost contabila,am rugat-o sa-si puna mintea la contributie si sa-mi spuna de unde bani pt. toate cele promise?Stiti ce mi-a raspuns?Ca acuma,gandindu-se mai bine,realizeaza ca a fost prostita................i-am spus doar un lucru,si anume ca nu doar despre viitorul ei este vorba,ci si despre cel al copiilor ei,dar mai ales al nepotilor....................asa ca ganditi-va bine la treaba asta.

Editat de alex.cselenyi
Link spre comentariu

Gica, ma provoci, si n-ar fi bine pentru tine sa ridic manusa, crede-ma :)

Nu doresc asta dar sper sa intelegi de ce m-am comportat asa; mai toti care critica pe cei care doresc slanina fara sa taie porcu' (macar cei de la SRI s-au straduit!) sunt pro PSD, adica pro-STI iar ceilalti, desteptii doresc schimbarea cu orice pret dar nu prea stiu ce-ar insemna asta. E, aici e buba, la tine nu merge ca un om destept sa fie pro PSD! Cat despre replici deja esti pro PSD!

Da...asa e si al meu bunic...il doare la basca are 1300 lei....si voteaza cu rosu ca ii mareste pensia....si mie imi iau astia ~25% numai contributii, adica peste pensia lui....

Si cu cine ai dori sa voteze bunicul ca tu, poate, nu ai fost la vot? Hai spune, sa vedem care ar fi o alta optiune.

Link spre comentariu

As vota cu cel mai tanar partid....care o fi ala....am fost insa nu am votat cu prostimea de la actuala conducere...totul se rezuma la mita/nepotism...

PS.la tara ,pe unde mai stau , in primaria aia de acolo sunt numai rude vere la psd...toti...inclusiv omul de serviciu

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Tov. Gica,vezi ca esti pe aratura.............aici nu este vorba cu cine am votat/vrem sa votam,ci de faptul ca guvernantii dau cu oistea-n gard.Nu este vorba "de ai mei" sau "de ai tai",daca poti intelege treaba asta.Este vorba despre viitorul nostru,al copiilor nostri.

Adica crezi ca se pot indrepta intr-un fel sau altul si ar asculta de cineva actualii de la putere?! Esti naiv!

Asta sa o crezi tu ca platesti doar 25%...........adica din suma alocata pt. salariul tau,aproape jumate merge la bugetul de stat.

Sa fim corecti, la pensie pleaca 10,5 procente.

Editat de gica70
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări