Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proteste in strada

Vizitator

Postări Recomandate

Bine ca am postat mai la inceput . Normal ar fi ca topicul sa se apropie de final ... daca nu e alta orientare . E luni , saptamana e lunga ... miercuri , joi se intampla chestii . In pregatire pentru vineri , si week - end - ul urmator . Imi pare rau ca la mine in urbe nu se iintampla nimic . Poate in versiunea 2.0 ... In iarna , m - am imprietenit cu niste sustinatoare ale democratiei , dar au disparut pe traseu . Poate , cine stie ... sezonul acesta sa fie mai bun . Asa ar fi dialectic , acumularile sa duca la progres ( calitativ ) . E de unde ...

P .S . - cu scuze ca am revenit .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Interesant si totodata educativ cine iti da like :)

Eu am dat like !

Sper sa nu te simti jignit , dar poti contrazice cele afirmate de @cristinad 02 ?

Sper sa nu te faci de basme si sa vii cu o lista de pacate supercunoscute ale PSD , folosindu-le drept contrargumente .

Eu urasc toata clasa politica , pe mine nu ma poti acuza de pesedism .

Ii urasc pe toti in mod egal , nu discriminez pe nimeni :) !

Ma deranjeaza modul asta banal de gandire : daca nu esti cu noi , inseamna ca esti contra noastra .

Va garantez ca vor exista si surprize in viitorul indepartat ( nu e cazul sa va explic ca cererea determina oferta ) , dar optiunile politice actuale nu se rezuma doar la a alege un anume tip de otrava ( de stanga :) sau de dreapta :) ) pentru acest popor greu incercat !

Toate discutiile de mai sus sunt legate de politica , dar oare nimeni dintre voi nu se gandeste la popor ?

Pacat .

Link spre comentariu

Victor, pe tine te acuz in mod cat se poate de public ca aderi la paranoia A3 legata de Soros, ca tot ce se intampla impotriva PSD este clar mana lui Soros, e o tampenie la care ma declar dezamagit sa vad ca tot apelezi, dar este dreptul tau democratic, deci prefer sa-mi pastrez in continuare consideratia pentru cea ce tu reprezinti din punct de vedere tehnic pe forum, si...cam atat.

Cat despre Cristian, prefer sa nu intru intr-o polemica cu cineva care adera la modul de exprimare al personajului amintit de mine.

Link spre comentariu

Ideea este ca acest topic nici nu trebuia deschis. Ce sa facem ? sa-l comentam pe # ? Uite ca am facut-o!

Si ce am obtinut ?

Eu spun sa ne invatam cu democratia - sa invatam sa iesim la vot atunci cand trebuie, iar atunci cand nu trebuie - sa asteptam democratic.

Link spre comentariu

@marian

Cunosc deja parerea ta , este perfect echivalenta cu cea a tuturor tinerilor din generatia ta .

Nu te acuz de nimic , intelepciunea vine o data cu inaintarea in varsta .

Nu trebuie sa ma crezi , cei mai varstnici de 50 de ani , stiu deja la ce ma refer .

Viata trebuie traita asa cum considera fiecare , deci iti urez multa sanatate si viata lunga !

Fiecare intelege cat si ce poate .

Editat de Victor
Link spre comentariu

Eu spun sa ne invatam cu democratia - sa invatam sa iesim la vot atunci cand trebuie.....

Si sa votam rosii. :rade:

In restul timpului, trebuie sa invatam sa ne uitam la antena 3 si sa-l aplaudam pe un gunoias numit mircea badea :sparge:

Link spre comentariu

Si sa votam rosii. :rade:

In restul timpului, trebuie sa invatam sa ne uitam la antena 3 si sa-l aplaudam pe un gunoias numit mircea badea :sparge:

Acea musca de pe botul pisicii ar sta bine multora de pe aici, dar pe caciula!

Da

Doamne, parca te-ar intreba primarul atunci cand te insori!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări