Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proteste in strada

Vizitator

Postări Recomandate

care trantori ???

POMPIERII?? MEDICII???

POLITISTI ???

In mare, cand am zis trantori, m-am referit la primarii. La mine in oras, primaria a angajat un batalion de persoane ca deh, au alergat in campanie cu steagu pe sus si trebuie sa le dea si lor o ciunga. Nu mai vorbesc de asistatii sociali platiti tot pe banii nostri. Ii vad toata ziua cum ard gazu prin oras aiurea, da' zapada sau frunzele nu le dau ca deh e nu muncesc.

Pana la urma nu e nici-o problema sa le mareasca bugetarilor salariile, dar papagalii astia acum nu mai au bani de unde sa scoata la le dea salariile si eventual pensiile la cei batrani si lovesc tot in cei care alimenteaza bugetul.

Editat de maxente
Link spre comentariu

In mare, cand am zis trantori, m-am referit la primarii. La mine in oras, primaria a angajat un batalion de persoane ca deh, au alergat in campanie cu steagu pe sus si trebuie sa le dea si lor o ciunga.

Pana la urma nu e nici-o problema sa le mareasca bugetarilor salariile, dar papagalii astia acum nu mai au bani de unde sa scoata la le dea salariile si eventual pensiile la cei batrani si lovesc tot in cei care alimenteaza bugetul.

bani de la UE , banca mondiala , americani nu ei zic ca economia romanesca duduie , :rade: :rade: :rade: :rade: :rade:

suntem primi la crestere economica??/

Link spre comentariu

Păi atunci să ia banu' de la jigodiile evazioniste și multinaționalele scutite de taxe și să îi lase în pace pe micii întreprinzători și pe amărâții de muncitori !

Nu au voie acolo , sar ambasadorii pe ai nostri .

Link spre comentariu

Va rog să mă scuzați , în afară de micii întreprinzători , muncitori , mai există și agricultorii cu suprafețe mici , fără utilaje agricole și micii fermieri din zootehnie .

Probabil ei sunt cei mai defavorizați : statul îi jupoaie , multinaționalele cu monopol în supermarketuri îi văd ca fiind dușmanii cei mai periculoși și sunt la mila capriciilor naturii ...

Link spre comentariu

Daca stii solutia ce mai astepti?

PS: acum parca are alta valoare...........

Tu ce lucrezi în viața de zi cu zi ?

Pe tine cine te controlează dacă greșești? Parchetul sau colegii tăi ?

Tu raspunzi dacă gresesti , nu ? Judecătorii și procurorii răspund ?

Dacă da , de câte cazuri ai auzit ?

Sumele drept despăgubire la care am fost obligați la CEDO le-au plătit judecătorii sau procurorii ... sau noi ?

Nu neg ca poți fi îngrijorat , știm toți de ce , dar ai citit proiectele de lege ?

Haosul prezis este doar țipatul din povestea cu drobul cu sare .

A venit cineva din inexistenta opoziție cu argumente concrete prin simulări de situații să dovedeasca frauda PSD ?

Din păcate se foloseste o singură logică drept axioma - argument : dacă e de la PSD nu e bun .

Nu sunt PSD-ist, simpatizam oarecum cu liberalii dar ei nu mai există , nu mă mai reprezintă nimeni și ca urmare încerc sa gândesc individual , ceea ce doresc tuturor …

Editat de Victor
Link spre comentariu

Veșnicia s-a născut la sat ...

Mămăliga românească nu explodează fără fitil fabricat în altă țară ...

Schimbarea stăpânilor , bucuria nebunilor ...

E păcat , orice schimbare aduce mai multe belele pe capul omului de rând .

Nu aduce progres !

Trebuie schimbate mentalitățile , de aia nu se poate reforma lumea politică din România .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări