Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Se iasa in strada pt ca hotia a ajuns sa guverneze romania. Ceea ce se intamplain tara asta e demn de cele mai ridicole filme despre prosti. Daca am ajuns sa ne conduca o mana de hoti dovediti care vor sa elibereze alti hoti din puscarii, cum dracu sa nu iesi in strada...Unii parca dormiti.. zi un singur nume sau un singur partid care merita sa guverneze Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Eu cred ca toti sunt la fel, dar cand sar gardul e bine sa ii mai rotim. Istoria a aratat ca ajung ciclic la putere cand unii, cand altii de la pnl si pnt in coace. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 sa iesim in strada pentru ca firmele straine sa plateasca (multinationalele) impozite statului roman sa iesim in stada ca statul roman sa faca afaceri economice si cu statele comuniste . sa iesi in cand ambasadorii straini ii cheama la ei pe cei care conduc aceasta tara Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Și trecerea cheltuielilor la angajat ...e tot o măsură anti România ... Oare cum o fi în Elvetia? Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 (editat) zi un singur nume sau un singur partid care merita sa guverneze pai asta nu inseamna ca hotii de acum au motiv sa ramana.. Iti pot spune un partid care in mod sigur nu mai are ce cauta la conducerea acestei tari pt ca si-a demonstrat incompetenta si hotia de peste 20 de ani. acela e fostul partid comunist, actualul PSD, o adunatura de analfabeti si hoti dovediti Tara asta trebuie sa evolueze, ne invartim in cerc de la revolutie incoace.. de ce dracu tre sa muncim ca fraierii pe afara cand avem o tara cu resurse pe care altii le-au vandut incepand din 90. Tara asta e destul de bogata incat sa ne facem un viitor aici, nu sa umblam aiurea pe afara. dar nu mai avem loc de hotii care arunca bani pe statui, gazon intre sinele de tramvai si alte cacaturi..in loc sa se ocupe de problemele importante cum ar fi sanatatea si educatia. Partidul ne vrea prosti pt ca astfel gloata e mai usor de controlat Editat Noiembrie 5, 2017 de Rx-Tx Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Oare cum o fi în Elvetia? Oare de când ne comparăm noi cu Elveția!?? pai asta nu inseamna ca hotii de acum au motiv sa ramana.. Iti pot spune un partid care in mod sigur nu mai are ce cauta la conducerea acestei tari pt ca si-a demonstrat incompetenta si hotia de peste 20 de ani. acela e fostul partid comunist, actualul PSD, o adunatura de analfabeti si hoti dovediti Tara asta trebuie sa evolueze, ne invartim in cerc de la revolutie incoace.. de ce dracu tre sa muncim ca fraierii pe afara cand avem o tara cu resurse pe care altii le-au vandut incepand din 90 Păi zi frate un partid care e curat ...să-l știm și noi! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 pai asta nu inseamna ca hotii de acum au motiv sa ramana.. Iti pot spune un partid care in mod sigur nu mai are ce cauta la conducerea acestei tari pt ca si-a demonstrat incompetenta si hotia de peste 20 de ani. acela e fostul partid comunist, actualul PSD, o adunatura de analfabeti si hoti dovediti Tara asta trebuie sa evolueze, ne invartim in cerc de la revolutie incoace.. de ce dracu tre sa muncim ca fraierii pe afara cand avem o tara cu resurse pe care altii le-au vandut incepand din 90 hoti dovediti de catre cine ????? de livia stanciu??? de kovesii?? de iohanis?? basescu?/ berceanu? blaga? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Nu conteaza cine cu cine a votat.Atunci cand cei care guverneaza o iau pe aratura,trebuie sa reactionam.Ineptii de genul "nici ai tai nu sunt mai buni" nu au ce cauta in exprimarea unui om cu scaun la cap.E drept ca niciodata nu am votat PSD,dar alegerile de anul trecut i-au adus la guvernare................ce-i drept,datorita lipsei de alternativa,in primul rand.Asta nu inseamna ca daca ai castigat alegerile,fie ca te numesti PSD,PNL,USR sau mai stiu eu cum,iti da dreptul sa te comporti ca si un proprietar de plantatie........................... Link spre comentariu
petreelectronic Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Guvernul tehnocrat este printre manifestanti. Pentru mine totul este destul de clar. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Poate vrei sa spui fostul guvern tehnocrat pt ca acum nu mai sint in guvern ci sint cetateni ca oricare altii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Nu conteaza cine cu cine a votat.Atunci cand cei care guverneaza o iau pe aratura,trebuie sa reactionam.Ineptii de genul "nici ai tai nu sunt mai buni" nu au ce cauta in exprimarea unui om cu scaun la cap.E drept ca niciodata nu am votat PSD,dar alegerile de anul trecut i-au adus la guvernare................ce-i drept,datorita lipsei de alternativa,in primul rand.Asta nu inseamna ca daca ai castigat alegerile,fie ca te numesti PSD,PNL,USR sau mai stiu eu cum,iti da dreptul sa te comporti ca si un proprietar de plantatie........................... de o mie de ori era mai bun comunismul ala fata de capitalismul asta , CAPITALISMul ce este ??? rog o definitie. seamana mult cu feudalismul cumva?? Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 A , da , ciolosz , zis si Guvernul Uniunea soros Romania , adică cei cu bricheta de la Colectiv , Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Pai.............atunci fa-ti frumos bagaju',ia-l si pe mesterul strungar si cereti azil politic in vietnamul de nord.............sunt ferm convins ca o sa va placa la nebunie. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Peste câțiva ani probabil că va fi o și o acuzație oficială , dar păpușarul șef încă e în viață . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 CE A ADUS BUN CAPITALISMUL IN ACEASTA TARA DIN 89 PANA ACUM ????? Link spre comentariu
Postări Recomandate