Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 (editat) Ce credeti ca se va obtine in urma manifestatiilor care incep azi. Nu credeam ca se strang 15.000 de oameni la prima strigare. Mie imi pare o manipulare media felul in care se prezinta. Motive de nemultumire in societate exista. Nici eu nu sunt de acord cu unele masuri luate de conducerea politica dar parca nu as iesi in strada... Prefer sa ies la vot. Astia care n-au votat nici nu cred ca au ce cauta in strada acum. Editat Noiembrie 5, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 apa de ploaie Link spre comentariu
dorofteius Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ce sa obtinem my friend ? Motorina a crescut cu 1 ron. Gazul si curentul au crescut cu minim 10 %. Prima casa, creste fara probleme in continuare. Urmeza transferul de la angajat la angajator si noua taxa auto. Are rost sa discutam? Suntem gata morti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Pai daca nu va place de ce i-ati votat? Nu au castigat alegerile detasat? Luati cu paine acum! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 noi cumparam rachete patriot secohand , Avioane la fel Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 (editat) Pai normal ca au crescut cele enumerate mai sus.Pai nu vezi ca nu mai au astia bani sa dea la salariu dupa ce l-au marit cat casa poporului prin administratiile publice ????? Trebui sa isi ia si trantorii aia banii de undeva, nu ???? Vechea poveste, dam cu biciu tot in bou care trage ! Editat Noiembrie 5, 2017 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 care trantori ??? POMPIERII?? MEDICII??? POLITISTI ??? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Singura postare pe care o voi face in topic ... Sa avem rabdare . Tinta e schimbarea rezultatului alegerilor . S - a mai intamplat , cand am avut guvern tehnocrat . Acum va fi la rand si parlamentul , in afara de guvern . Bun , rau , buni astia de - acum , mai buni cei care vor veni , fiecare poate sa stabileasca , dupa propriile criterii . Nu fac politica ... n - am facut niciodata , si nici nu voi face vreodata . Nici nu prea mi - ar folosi , nu mai are la ce . Altfel , cred ca politicienii trebuie votati . Eventual atunci cand prevede legea ... Altfel , se poate intampla orice . Si probabil se va intampla , unora le va folosi . Nu stiu daca celor mai multi . Vom vedea ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 La spitalul Pantelimon nu mai au nici consumabile pt operatii si parlamentarii ... Deputații conduși de Liviu Dragnea au găsit un nou pretext pentru a face shopping de lux: vine Adunarea Parlamentară a NATO, care va fi găzduită la București la toamnă, iar iar aleșii își cumpără 25 de mașini noi, printre care trei limuzine și un sistem audio-video full HD. Și sunt doar primele achiziții pe care deputații le fac, pe motiv că vine Adunarea Parlamentară a NATO. Două milioane trei sute de mii de euro, au primit, în plus, deputații, din Fondul de Rezervă al Guvernului, bani cu care să asigure organizarea Adunării Parlamentare a NATO. Doar patru zile va dura Summit-ul, dar aleșii s-au asigurat că înalții oaspeți vor avea tot confortul. Mai ales că, după summit, de toate achizițiile se vor bucura, chiar deputații. Într-un răspuns pentru Antena 3, Camera Deputaților a precizat că mașinile pe care le au sunt mult prea vechi. ”În urma analizelor făcute de către compartimentele de specialitate ale Camerei Deputaților a reieșit că, prin închirierea unor autovehicule se cheltuiesc sume de bani care duc doar la rezolvarea sarcinilor de transport generate de acest eveniment, pe când prin achiziția unor autovehicule noi se rezolvă sarcinile de transport pentru AP NATO 2017, iar ulterior mașinile vor rămâne în parcul auto al Camerei Deputaților”, se arată în comunicatul Camerei Deputaților. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 se va afla minunea cu diaspora , cea care a votat la 2 secunde in 2009 se va afla minunea cu singurul credit de 1 milion euro dat ce cec bank se va afla minunea cu vinovatii de la colectiv se va afla minunea cu condamnarile de 2-3 ani la cei care au prejudiciat statul ( banii nostri) de mii de euro se va afla minunea cu asigurarea , ASTRA '' hexifarma si multe altele se va afla minunea de ce ambasadorul american o sustine asa de mult pe kovesi . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 E trist. La mine in oras a murit o doamna pentru ca nu au avut salvare sa o ia din strada si sa o duca la spital la 1 km. A fost dusa cu o duba de marfa. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 (editat) Eu am impresia că oricine ar fi la conducere...unele măsuri sunt luate la presiunea conducătorilor din umbră!Și ăștia sunt de aproape 30 de ani la putere ...și nici dracu nu-i mai dă jos! Manifestațiile sunt așa ...de ochii lumii!Cu niste oi mânate pe străzile orașelor! Televiziunile de propagandă nu mai contenesc cu umflarea cifrelor participanților...ca să atragă mai multe oi!(probabil la sacrificat...) Ceva nu le convine celor care au puterea din 89 ....probabil se tem că niște schimbări le-ar slăbi călușul pus în gura noastră! Pe ăia din stradă nu-i interesează probleme financiare(ale omului de rând) ...ci alte probleme ...care-i privesc doar pe ei(ăia care -i manevrează pe cei din stradă)! Ce taxă auto? impusă de corporațiii....Ce rate la bănci!? crescute artificial ...de cei care au cu adevărat puterea în mâini! Și trecerea cheltuielilor la angajat ...e tot o măsură anti România ...probabil, susținută de mulți barosani cu firme care vor să nu mai plătească statului nimic !Adică...tot o țară de sclavi să rămânem!Forță de muncă ieftină...că doar nu o să primim noi lefurile ca germanii ,englezii, sau francezii!??Plus ...noi trebuie să fim donatori de forță de muncă pentru ”șefii” din occident, nu!? Cum se poate face asta ...dacă cresc salariile la noi!?? Editat Noiembrie 5, 2017 de elmar Link spre comentariu
dorofteius Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Eu am expus inceputul unei noi crize. Se datoreaza noului guvern. Om vedea cati ramanem la urma. Nu imi vine sa cred cat suntem de naivi. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Se iasa in strada pt ca hotia a ajuns sa guverneze romania. Ceea ce se intamplain tara asta e demn de cele mai ridicole filme despre prosti. Daca am ajuns sa ne conduca o mana de hoti dovediti care vor sa elibereze alti hoti din puscarii, cum dracu sa nu iesi in strada...Unii parca dormiti.. Link spre comentariu
dorofteius Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Stii cine ii in strada acum ? Nici unul dintre noi. Pt. ca stam comozi la calc. Bla Bla. Pe aia se bazeaza toata treeaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate