Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare lanterna de la halogen pe led

Vizitator goose

Postări Recomandate

Total de acord cu Validae.

Ar trebui sa fim un forum unde sa fie multi pasionati de bricolare, defapt nici nu imi inchipuiesc altceva. Cam orice montaj electronic ai face, tot trebuie sa ai spiritul bricolajului, sa tre descurci cu prelucrarea diverselor materiale.

Si asta nu pentru ca nu iti poti permite sa iei un produs industrial - ci pentru placerea de a face ceva cu mana ta.

Intamplator sau nu, dar la leduri de iluminat mai intotdeauna ce bricolezi cu simt de raspundere este peste ce face industria, dintr-o sumedenie de motive...

O lanterna care functioneaza pe halogen si are un acumulator in parametri poate fi cu succes transformata intr-una cu led/COB si autonomia poate sa creasca de peste 10 ori.

Insa o face asa ceva nu este chiar usor, in nici un caz nu inseamna ca va merge luand bec cu leduri compatibil cu montura... nu merge asa simplu.

Cipri - ce ai pus tu numai lanterna nu este. Poate reusesc sa pun o poza a lanternei 100% bricolate de mine si pe care o folosesc de vreo 4 ani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

5

• Dxxx

3

• cipri_mury

2

• Electronicserver

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cipri - ce ai pus tu numai lanterna nu este.

Ca sa te descurci cu ele pe timp de noapte sunt foarte bune sau cel putin asa am dedus eu din videoclipuri dar banuiesc ca dvs. va legati de aspectul lor care nu este chiar foarte profi dar nici de condamnat.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Aspectul poate sa fie asa - nu te astepti ca ceva bricolat sa fie de la academia de design.

Eu ma refer ca lanterna la ceva portabil, lanterna facuta de mine de care vorbeam are 45 grame... Ce ai pus tu nu sunt nici proiectoare as zice ca sunt mai curand arma fotonica, ar trebui sa ai si rucksack de transport...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări