Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ziceti de sistemul Genius 5.1?

Vizitator bodisan

Postări Recomandate

AM AUZIT CA CICA AR EXISTA SUB ACEEASI CARCASA DOUA SISTEME GENIUS 5.1 , TOTAL DIFERITE , UNUL SE AUDE BINE SI UNUL MAI PROST .................

Eu cred ca il am pe cel care se aude bine 8) :wink: ........Alta faza....multi se duc la Altex sa faca proba la sistem :? cum sa se auda bine cand is pusi toti satelitii gramada si intr-o sala atat de mare cu inca cateva zeci de sisteme si combine care canta toate odata :( ; aceeasi problema e si la Media Galaxy
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

21

• Sharky

14

• TITI

14

• habarnam

6

Top autori în acest subiect

Si pana la urma nu imi face nimeni o schema cu interioru la subwooferu de la sistemu asta ??? sau trebuie sa il demontez pe al meu :( ca as mai face inca cateva sa dau si la prieteni si sa pun si in masina pe langa tunu ala mare :twisted: :twisted: ca un dif de 6.5" nu e asa de scump si se aude satisfacator bassu` :wink:

Link spre comentariu

sa nu uitam ca si amplifu tre sa fie cam la fel macar si se vorbea pe aici parca de tda7294 sau 93 deci si asta we o probl daca se vrea pus la masina sau pui pe ala 1572 parca :?:

Link spre comentariu

Pt CSL1131 - stiu ca nu o sa sune la fel...dar macar pe aproape :wink: Pt TITI - amplifu de la subwoofer e cu TDA 7296 .......... - si circuitul ala auto de care vrei sa zici tu e TDA 1562Q care scoate tot cat TDA 7296 (sau pe aproape) numai ca la 12 V :wink:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Si pana la urma tot eu trebuie sa demonstez subwooferu` ?? :( Am sa o fac si pe asta...cand o sa am timp, si sa fiu si singur acasa ca sa nu fie probleme cu "oficialitatile" :twisted:

Link spre comentariu

acum 3 zile am ascultat timp de jumatatea de ora atent sistemul asta in timp ce scriam dvd-uriDupa jumatate de ora ma cam durea capul si nu am mai rezistat si am oprit muzica...Subul suna enervant de prost. Pt o perioada scurta cat l-am ascutat inainte suna bine, dar daca stai atent devine obositor.Cred ca de vina e rasp. tranzitoriu, deoarece orice bas ce iese din ele este mult prea moale si prea lung. Chiar si bataile de toba sunt asa...Dupa auditia asta mi-am schimbat radical parerea. Suna tare pt banii aia...dar f prost, mai ales basul

Link spre comentariu

Adevarul e ca m-am luat si io dupa lumea de pe acest forum si am cuplat la receiv meu sony str de 695 sateliti si am pus pe NEO 6 ......................Ce sa zic se aude fain da tot mai fain se aude pe stereo pe boxele mele mari chiar pe receiv dar in varianta stereoParerea mea :wink: ..........

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

Astia care spun ca se aude bine subwooferul ala nici macar nu stiu ce este un "subwoofer" :lol: 6,5inch give me a break !!! pentru copilasi sa sperie pasaricile cu el este fff bun :lol: pt adi_0106 subwooferul ala este un bandpass cu un raspuns tranzitoriu fff prost(freecventele se aud amestecate tot basul este lungg si cu ecou ) oricum tie am vazut ca iti place asa deci daca pui alt difuzor o sa sune si mai prost asta pentru ca incintele astea sunt foarte sensibile la parametrii difuzorului :wink:

Link spre comentariu
Vizitator N.W.A.

3. nothing beats stereo

Depinde ce asculti in el... Dar cum acum au aparut DTS Audio si DD 5.1, intr-un stereo nu prea ai ce sa faci cu ele. Filmele si albumele sunt remastered exact pentru asa ceva - sa fie ascultate in surround-uri. La fel este si la jocuri... Iti zic din experienta proprie ca am ascultat Pink Floyd - The Wall codat DTS si nu se compara cu un stereo.Si au inceput sa se gaseasca si la noi piese mai bune... desi costa cam mult (10-20 mil) certificate THX etc etc etc, care, pe o placa klumea, scot bine.Anyway... parerea mea...
Link spre comentariu
Vizitator vik

Chiar si stereo suna mai bine pe un sitstem 5.1 decat pe (2) boxe (evident la aceeasi putere, pt ca multi compara 2 boxe pe 3 cai de vreo 50W c-un sistem 5.1 cu 5w pe canal si subw. de 20w). Peste ceva timp sunetul surround va fi majoritar :) (pt cei pro-stereo: nu poti compara 2 canale cu 5/6)

Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

sa zicem ca suna bine si 5.1.. ca s`a codat acum muzica pt 5.1... aia e de pe dvd - adica digital... cu analogu` cum ramane atunci? pot asculta io de pe pick`up in 5.1?!

Link spre comentariu

Clar ca depinde de calitate. Problema e ca daca vrei 6 boxe trebuie sa le faci mai proaste decat 2 asta daca nu vrei sa scoti mult mai multi bani din buzunar. Iti mai trebuie si 4 canale in plus..etc etcTotusi decat 6 zdranganitori mai bine numai doua care se aud bine.

Link spre comentariu
Vizitator vik

pot asculta io de pe pick`up in 5.1?!

daca semnalu-i stereo poti asculta un 5.0/1 care poate sa sune mai bine decat stereou' originalCat despre pret/calitate la 5.1 versus stereo... de ce sa-mi fac 2 boxe (pe 2 sau 3 cai) daca in apartament nu pot asculta la mai mult de 5-20W?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări