TITI Postat Mai 13, 2005 Partajează Postat Mai 13, 2005 Pentru Habarnam vorbeam de asa ceva Link spre comentariu
TITI Postat Mai 13, 2005 Partajează Postat Mai 13, 2005 si asta e amplifu clik si se face mare Link spre comentariu
habarnam Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 x-max: rasfoieste un manual de anatomie (sau mai bine fiziologie), si vezi la ce sunt bune pavilioanele urechilor... Sau vrei ca zici ca directivitatea auzului se refera doar la stanga/dreapta? mai gandeste-te.titi: Cat de hi-fi sunt "micutele" alea :?: AV-receiver-ul e super misto. Sa ai grija de el. Link spre comentariu
C0B Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Nu mai discutati offtopic!Aici se vorbeste despre sistemul genius 5.1! Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 dupa parerea mea sistemele 5.1 suna oribil.... ..deocamdata sunt adeptul la stereo...(sau mai bine zis 4 boxe full range,2 in fata,si 2 in spate), si parerea mea ca suna mai bine decat 5.1 .....si poti sa iesi si afara din camera cu ele... Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 E drept ca suna oribil..dar asta pt ca sunt facute ieftine si au difuzoare proaste.Daca le-ar face de calitate ar iesi prea scumpe si nu ar avea atatea vanzari...lumea care isi ia sisteme 5.1 de calculator nu se uita numai sa scrie cati mai multi W rms pe cutie si pt ei aia e garantia ca suna bine. :lol: Boxele lui titi nu stiu cat de HiFi sunt...ca habar nu am cum o sa scoata medii basul ala..ma rog..dar oricum o sa sune cu mult mai bine decat un sistem de calc..cel putin la bas curat nu cred ca duce lipsa :evil: Link spre comentariu
TITI Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 mai ca nu sunt super HI-FI asta zic si io ca am avut proasta inspiratie sa pun tw piezo , de bas numai ca nu duc lipsa da rupeeeeeee, iar la medii am driverele de sus :wink: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 alea le poti inlocui lejer..poti streura o inalta pe acolo..infunzi si tu o gaura de la un TW piezo si gata Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 yo am geniusul ala si sunt super multumit de el. pentru o camera normala e suficient. in primul rand el e conceput ptr. surround nu ptr. putere, adik ptr. vizionarea unui dvd cu sunet 5.1 este excelent, cu toate ca am auzit cum suna majoritatea sistemelor 5.1 existente pe piata, pot spune ca la acest capitol e in top. si inca ceva, sw are un raspuns in frecventa f. bun, am ascultat sute de mp3-uri cu basstest, si se auzea ok. nu mai spun ca tremurau geamurile ca draq ptr. cine a initiat acest thread ii dau cateva detalii despre sistemul asta: AMPLIFICAREA: front: TDA7269A - 2 canale rear: TDA7269A - 2 canale center TDA7360 - bridge subw: TDA7296 transf: CTP-10311U-2 INPUT: AC- 230V/50Hz OUTPUT: AC- 28VCT/2.4A -front and rear (4sp) 12V/1A -center 40VCT/1.2A -subwoofer diode: 4*1N5401 BOXE: subwoofer: joase: WSI, 8ohm, 100W front: inalte: WSI, 8ohm, 12-25W medii: WSI, 8ohm, 12-25W -imped: paralel 4ohm center: inalte: WSI, 8ohm, 12-25W medii: WSI, 8ohm, 12-25W -imped: paralel 8/3ohm rear: medii: WSI, 8ohm, 12-25W -imped: 8ohm other IC's: flip-flop: TC4013BP infrared: PT2249A PT2248 motor: BA6208Daca tot l-ai desfacut sa vezi ce are inauntru, fa si o schita cu constructia subwooferului si amplasarea difuzorului in interior.....ca pe mine unu ma incanta creatia :wink: Link spre comentariu
TITI Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Ca sa revin la sist genius ma repet am luat unu pt cineva dar ca functii macar desi dupa parerea mea am avut unu medion mai fain ca ala genius, avea TELECOMANDA FULL OPTION, dar ce am acu e mult mai bun si peste toate astea nu mai pun ca am facut si o sonorizare de vreo 120 de pers. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 dar ce am acu e mult mai bun si peste toate astea nu mai pun ca am facut si o sonorizare de vreo 120 de pers. :lol: pai da mai TITI dar cat ai dat tu pe boxele astea iti luai vreo 5 geniusuri si iti mai ramaneau bani sa bei si un bax de bere :wink: Link spre comentariu
psanyi Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 categoric pentru muzik e mai bun un sist stereo...5.1 nu se aud prea bine la muzik..eu unul am testat la un prieten un sist 5.1 (home cinema si dvd) si nu am fost prea multumit...la filme se auzea superb nam ce sa zic..da`pe muzica....lasa de doritAsa este ! Sunt putine DVD-uri care au pe ea muzica in format Dolby (AC-3) Asa ca daca -s mp3 si intr-un sistem 5.1 tot stereo se aud daca nu bagi ceva efecte daca-ti permite statia, dar asa deja nu mai este originalul. Link spre comentariu
habarnam Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Ca sa incheiem mai repede: 5.1 ESTE codat pe 2 canale pentru compatibilitate cu stereo. Mai multe detalii: http://www.dtsonline.com/media/uploads/ ... erview.pdf Link spre comentariu
TITI Postat Mai 15, 2005 Partajează Postat Mai 15, 2005 adevarat ceea ce a zis ady 0106 , si ma repet cred ca in final aici nu e neaparat vorba ca MIE IMI PLACE ............................................................................pur si simplu depinde de gusturile fiecaruia si de bugetul alocat ca si mie prin anul 1 de facultate daca ma intrebai spuneam ca ampliful meu cu TDA1553 se aude cel mai bine :wink: Asa ca pace cu toata lumea si e bun pentru fiecare ceea ce ii place respectiv acelui om si conteaza mai putin camie imi place 5.1 sau stereo cand sunt oameni care ajung acasa dupa o zi de program fie el servici , scoala sau altceva si sunt super incantati de muzica din camera lor...............Cred ca am fost pe placul tuturor.. :wink: Link spre comentariu
TITI Postat Mai 15, 2005 Partajează Postat Mai 15, 2005 mai da oricum daca vrei sa iei ceva nou din magazin nu cred ca poti lua ceva care sa concureze GENIUS la aceeasi bani, doar sa te orientezi second sau de prin ziar ........Apropos e interesant altceva aici daca tot se discuta despre acest sistem si am vazut ca una peste alta week acesta fiind la unul din mag Altex ca lumea continua sa se intereseze de acest sistem genius fiind de altefel acum chiar pe oferta Altex...... , deci revin e intersant sa lamurim un lucru pentru omenire FOARTE CLARAM AUZIT CA CICA AR EXISTA SUB ACEEASI CARCASA DOUA SISTEME GENIUS 5.1 , TOTAL DIFERITE , UNUL SE AUDE BINE SI UNUL MAI PROST .................e adevarat ori ba??????????????binenteles vorbim despre sistemul genius pus de Nexus in poza de mai suse important sa lamurim acest aspect ca multa lume vrea cred sa cumpere acest sistem , nu toti au bani de SONY nu mai spun alte marci si hai sa ne gandim ca multi am fost in aceeasi situatie........... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum