Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cand folosești bormasina?

Postări Recomandate

Daca respectivul isi cere scuze la rude/prieteni, ca urmeaza sa-si cumpere un penthouse, atunci nu cred ca se supara nimeni. :rade:

..............

Eu sunt de acord cu intarirea puterii politistilor, mutarea de la contraventie la infractiune atunci cand se tulbura linistea in mod frecvent, ca de la un timp vad tot mai multi nesimtiti care isi fac de cap, pentru ca stiu ca o amenda contraventionala poate sta bine-mersi "n" ani neplatita. Cu amenda penala se schimba macazul. Nu plateste la termen, vin aia si il lasa fara plazma si bemveu.

Inainte de ''89, eram 23 mil si aveam loc in tara asta, fara sa ne deranjam unii pe altii, iar acum suntem 17 mil, si nu mai avem loc. De ce? Inainte militia avea putere, (nu ma refer la secu). Il baga la duba pe ala care facea pe nebunu' (chiar si fara bormasina) ii tragea o mama de bataie, de il satura de tulburat linistea cetatenilor.

Orgasmo: Acolo a fost un caz izolat, de obicei vin la sesizare.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Nu e gluma ,e crudul adevar... Fa un experiment si spune prietenilor cei mai buni ,chiar si fratilor ,ca vrei sa cumperi un penthouse in viitoarea luna si urmarestele atent muschii fetei lor.

Tragi concluzia singur

Ar trebui sa revedem definitia "prietenului". Inteleg ce spui, dar nu generaliza. Exista oameni care au alte griji decat bunastarea ta. Am fost surprins de afirmatia originala, caci aveam o cu totul alta opinie de tine.

Pentru ca sunt scumpe si proaste, printre altele. Dar stai tu linistit si pe acolo bocane bormasina! Chiar si in casa noua, tot mai vrei sa modifici cite ceva...

Si pentru ca alea vechi reprezinta 99% din ce e pe piata. Editat de thunderer
Link spre comentariu

Aici te-as contrazice. In Bucuresti, si nu numai, sunt cartiere intregi de blocuri noi, nelocuite. Cauza principala? Sunt scumpe!

Peste tot se construieste mult si prost. Cererea fiind mare,dezvoltatorii au prins ''castana'',construind blocuri de apartamente cu nemiluita. Locuintele sint facute prost cu materiale ieftine, in ideea, sa obtina profit cit mai mare.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări