marius75 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 (editat) Daca respectivul isi cere scuze la rude/prieteni, ca urmeaza sa-si cumpere un penthouse, atunci nu cred ca se supara nimeni. .............. Eu sunt de acord cu intarirea puterii politistilor, mutarea de la contraventie la infractiune atunci cand se tulbura linistea in mod frecvent, ca de la un timp vad tot mai multi nesimtiti care isi fac de cap, pentru ca stiu ca o amenda contraventionala poate sta bine-mersi "n" ani neplatita. Cu amenda penala se schimba macazul. Nu plateste la termen, vin aia si il lasa fara plazma si bemveu. Inainte de ''89, eram 23 mil si aveam loc in tara asta, fara sa ne deranjam unii pe altii, iar acum suntem 17 mil, si nu mai avem loc. De ce? Inainte militia avea putere, (nu ma refer la secu). Il baga la duba pe ala care facea pe nebunu' (chiar si fara bormasina) ii tragea o mama de bataie, de il satura de tulburat linistea cetatenilor. Orgasmo: Acolo a fost un caz izolat, de obicei vin la sesizare. Editat Noiembrie 6, 2017 de marius75 Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Orgasmo: Acolo a fost un caz izolat, de obicei vin la sesizare. Asa e,vin,dar de multe ori dupa ce cheflii s-au imbatat si au adormit... Link spre comentariu
orgasmo Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Ce bormasina au acestea https://en.wikipedia.org/wiki/Special_Activities_Division dispar toate clonele de pe Elforum. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Nu toti se inghesuie la apartamentele noi constuite acum - oare de ce ? Pentru ca sunt scumpe si proaste, printre altele. Dar stai tu linistit si pe acolo bocane bormasina! Chiar si in casa noua, tot mai vrei sa modifici cite ceva... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 (editat) Nu e gluma ,e crudul adevar... Fa un experiment si spune prietenilor cei mai buni ,chiar si fratilor ,ca vrei sa cumperi un penthouse in viitoarea luna si urmarestele atent muschii fetei lor. Tragi concluzia singur Ar trebui sa revedem definitia "prietenului". Inteleg ce spui, dar nu generaliza. Exista oameni care au alte griji decat bunastarea ta. Am fost surprins de afirmatia originala, caci aveam o cu totul alta opinie de tine.Pentru ca sunt scumpe si proaste, printre altele. Dar stai tu linistit si pe acolo bocane bormasina! Chiar si in casa noua, tot mai vrei sa modifici cite ceva...Si pentru ca alea vechi reprezinta 99% din ce e pe piata. Editat Noiembrie 6, 2017 de thunderer Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Si pentru ca alea vechi reprezinta 99% din ce e pe piata Aici te-as contrazice. In Bucuresti, si nu numai, sunt cartiere intregi de blocuri noi, nelocuite. Cauza principala? Sunt scumpe! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Aici te-as contrazice. In Bucuresti, si nu numai, sunt cartiere intregi de blocuri noi, nelocuite. Cauza principala? Sunt scumpe! Peste tot se construieste mult si prost. Cererea fiind mare,dezvoltatorii au prins ''castana'',construind blocuri de apartamente cu nemiluita. Locuintele sint facute prost cu materiale ieftine, in ideea, sa obtina profit cit mai mare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Nu generalizati... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Nu generalizati... Scuze! Am vrut sa spun ''aproape peste tot''.................................... Link spre comentariu
Postări Recomandate