alcon Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Se zice ca este un proiect de lege care reglementeaza folosirea bormasinei intre anumite ore, nu am inteles exact care sunt orele corespunzatoare acestei operatiuni. Voi stiti? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Alea de bun simt. Exact atunci cand nici tu nu ai fii deranjat daca vecinul "da" cu bormasina. Atat de greu este? Trebuie lege si aici? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 http://www.ziare.com/stiri/inchisoare/risti-inchisoare-daca-dai-muzica-prea-tare-sau-folosesti-bormasina-proiect-de-lege-1487773 Link spre comentariu
dan_b11 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Eu stiam ca orele de liniste sunt 22-08 si 15-17. Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 (editat) Deocamdata e proiect, dar e infractiune. http://www.ziare.com/stiri/inchisoare/risti-inchisoare-daca-dai-muzica-prea-tare-sau-folosesti-bormasina-proiect-de-lege-1487773 Editat Noiembrie 3, 2017 de Ticu Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Bormasina se foloseste duminica dimineata pe la ora 6:30 iar in cursul saptaminii, numai dupa ora 22, altfel se incalca legea! Fie bormasina, fie radio/tv/mag/CD, pentru mine e tot aia, se folosesc la limita bunului simt si a..legii! Stiu, trebuie sa-ti renovezi casa, dar pentru asta nu trebuie sa arunci la gunoi si bunul simt la un loc cu molozul! Lege in vigoare spune ca nivelul de zgomot la tine in casa, venit de la vecini, sau pur si simplu la tine in casa, nu trebuie sa depaseasca 40 dB in intervalele orare 14 - 17 si 22 - 6. In rest, cum te lasa bunul simt si intelegerea cu vecinii! Nu vad de ce ar trebui o lege speciala pentru bormasina! Sincer, uneori prefer o bormasina in locul basului la maxim, izvorit dintr-o manea ordinara, pentru simplul motiv ca bormasina va inceta in cel mult 15 -30 de minute, pe cind maneaua poate dura toata ziua! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 pentru simplul motiv ca bormasina va inceta in cel mult 15 -30 de minute, pe cind maneaua poate dura toata ziua! Sa vezi cum se aud doua bormasini care fac canale pt o noua instalatie electrica in beton...30 min ar fi parfum. Nici gandurile nu ti le mai auzi Link spre comentariu
orgasmo Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Sau sa primesti reclamatie de la o echipa de montaj ca le tremura bormasina de la muzica ta... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 (editat) Am avut eu probleme cu zgomotul, montam centrala si au inceput mesterii mei sa dea gaura pentru hota cu 10 min mai repede decit ar fi trebuit. M`am ales cu politia la usa... m`a reclamat vecinul de sub mine la care se lucra de zor, la etaj la fel, se lucra in 3 apartamente in acelasi timp. Cind au venit politistii n`au stiut ce usa sa aleaga si m`au avertizat sa nu mai fac zgomot, deoarece trecuse ora de liniste ne`au urat spor la lucru si au baut o cafea cu noi. Au dat si ei din umeri si asta a fost. Culmea a fost ca nu mi`a venit sa cred ca cel de jos m`a reclamat! Asta e viata... Editat Noiembrie 3, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Sa vezi cum se aud doua bormasini care fac canale pt o noua instalatie electrica in beton...30 min ar fi parfum. Nici gandurile nu ti le mai auzi LIKE!! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 (editat) Doru, alea sunt exceptiile ce intaresc regula!! Mergeti in Germania si vedeti ce o sa patiti daca folositi bormasina la ore nepotrivite si, chiar si la ore potrivite, fara sa va anuntati vecinii, cu scuzele de rigoare, ca trebuie sa puneti tabloul lui Dragnea ( ) pe peretele din sufragerie! Acolo nu se discuta, la noi... "lasa-l dom'le, ce, nu vezi ca are treaba"? Da, dar si eu am treaba mea: ma odihnesc!!!!! Domnia fanariota si-a pus o ampreta irevocabila pe felul de a fi al romanului, mai ales regatean. Nu sariti, sunt ardelean, trait 30 de ani in Bucuresti si, credeti-ma, se vede diferenta! E drept, in ultima vreme, cu educatia asta nonviolenta, s-au mai schimbat lucrurile, din pacate nu in bine! "Lasa dom'le ca merge si asa", spaga, peschesul si-au spus cuvintul si acum politistii se tirguie cu soferi recalcitranti, parlamenteaza cu baietii de baieti si uneori o si i-a pe coaja, lamentabil! Prin alte parti, toti astia, plecau "acasa" intr-un sac de plastic! Culmea a fost ca nu mi`a venit sa cred ca cel de jos m`a reclamat! In Germania, te reclama cel mai bun prieten, cu care pina in urma cu cinci minute ai baut o bere, pentru ca faci dus dupa ora 22 si il deranjezi. Si stiti care e culmea: reclamatul nu se supara! O intimplare traita de mine. La putin timp dupa ce m-am mutat, constat ca un vecin, cu doua etaje mai jos, era cam surd: mergeau boxele de se cutremura blocul. Am pus mina pe telefon, a venit politia si s-a lasat cu amenda. Si liniste!!!! La citeva zile, ma intilnesc cu un vecin de pe palier. "Tu l-ai reclamat pe ala care dadea muzica tare?" "Da", zic eu, "e vreo problema??" "Nu, dar bine i-ai facut, ca de muta vreme ne teroriza cu muzica lui". Mai comentam???? Editat Noiembrie 4, 2017 de icar Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 "Nu, dar bine i-ai facut, ca de muta vreme ne teroriza cu muzica lui". Mai comentam???? Da,as mai intreba,de ce pana mea n-au reclamat aia de multa vreme si te-au asteptat pe tine? Link spre comentariu
Alphsoo Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Nu a avut OuO... Link spre comentariu
orgasmo Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Daca nu ai cont pe Fakebook si doresti sa-ti verifici mesajele poti utiliza bormasina fara probleme sa intri pe usa din spate. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Nu a avut OuO... Pai de ce le-ar fi trebuit? N-ai inteles ca taman cel reclamat nu se supara,ba te si cinsteste cu o bere? Link spre comentariu
Postări Recomandate