Maricel Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Va salut Va rog sa-mi spuneti cu ce as putea inlocui aceasta dioda schottky bat49. Am cautat sa cumpar dar cred ca nu se mai produc. Cu aceasta dioda STPS2H100 ar merge? Va multumesc! Link spre comentariu
ndor Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 BAT49 e dioda pentru semnale mici pe cand STPS-ul este un schottky de putere pentru redresare . Banuiesc ca poti folosi alta dioda schottky de semnal mic . Link spre comentariu
UDAR Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 (editat) Da, merge . De fapt se pare că este înlocuirea recomandată. Capacitatea joncțiunii e ușor mai mare dar nu cred că contează prea mult. PS De obicei, când ceri un înlocuitor , spui și unde vrei să-l folosești . Vei primi astfel mai multe și mai bune sugestii . Că altfel, componentă strict identică s-ar putrea să nu găsești. EDIT @ndor. Nu e chiar de semnal mic la 500mA deși așa-i zice în DS. Ăsta e încă un argument la ce scriam mai sus. Așa cum zici s-ar putea să meargă un BAT42,43 etc. Editat Noiembrie 3, 2017 de UDAR Link spre comentariu
Maricel Postat Noiembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 M-am grabit.....Aceste diode sunt folosite in partea de driver la un invertor de sudura si le am in scurt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum