Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie husa de telefon cu acumulator

Vizitator Cipry08

Postări Recomandate

Vizitator Cipry08

Salutare forumisti. Am comandat o husa pentru telefon de pe Aliexpress si nu mi se potriveste la telefonul meu. Telefonul meu are port micro usb, iar husa are port type C. Intrebarea mea este cum as putea sa inlocuiesc portul de la husa cu unul micro usb? Am fost la cateva service-uri de telefoane si mi-au spus ca nu au ce sa ii faca? Stiti unde as putea sa o repar in Bucuresti. Ce piese trebuie sa cumpar?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• ort3ov

1

Zile populare

Ar trebui înlocuită mufa USB Type C cu una Micro USB, dar dacă asta ar putea deteriora husa, o să fie ceva mai greu de făcut.De aceea nici nu s-au băgat cei de la depanare s-o facă...

Link spre comentariu
Vizitator Cipry08

Multumesc pentru raspuns. Atasez cateva poze cu husa.

w8qe12.jpg

2di3vav.jpg

4scjf9.jpg

20f2v4.jpg

160quzm.jpg

Am desfacut husa si am vazut ca are o placuta separata pe care sunt montate porturile intrare/iesire tip C. As putea gasi acea placuta cu porturi micro usb? Nu ma pricep la electronica si nu stiu ce denumire are acea placuta.

Link spre comentariu

Portul Micro USB nu e compatibil direct cu Type C, dar acolo e vorba de o mufă de încărcare acumulator.Se poate schimba, dar trebuie cineva cu experiență și unelte potrivite....

Link spre comentariu

Din ce se vede in poze nu prea sunt sanse de modificari, mai simplu era sa vindeti husa cu port type C si sa fi cumparat alta cu micro usb de care aveti nevoie !

Editat de ort3ov
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări