remus-gabriel Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Am o placa de laptop HP G6 care nu incarca bateria. Chipul de incarcare se alimenteaza cu 19v dar la iesirea spre incarcarea bateriei am 0.60v. Am transplantat altul de pe o placa identica si am acelasi rezultat, nu cred sa fie amandoua defecte. M-ar interesa ce voltaj trebuie sa am la pinul care iese din chip si mai ales, ce voltaj ar trebui sa am pe pinii care activeaza portile (gate) de la cele doua mosfeturi care urmeaza dupa chip. Am vazut ca si la bobina, condensatorii de filtraj si borna plus de la conectorul bateriei am aceeasi tensiune de 0.6v. Ma gandesc la faptul ca ar fi trebuit sa m 12v. Mentionez ca aceste masuratori le-am obtinut pe placa de baza fara bateri si apoi cu o bateri vecehe care nu mai functioneaza de mult timp. Oare ca sa ,,deschida” acest circuit, chipul trebuie sa aiba semnal de la o baterie buna? P.S. chipul cu pricina este OZ8681. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 (editat) Din cate stiu acest controler "citeste" pe scl si sda acumulatorul prin controlerul kbc..vedeti ce aveti pe pinii acestia LE....vedeti si suntul prin care se incarca Editat Noiembrie 2, 2017 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
remus-gabriel Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Am 3.3v pe acei pini. Problema ar fi de ce la LX (PHASE, cum se mai numeste la alte chipuri) si HDR (asta e pt poarta/gate de la mosfetul superior) imi da la ambele 0,6v? Si de aici aceeasi tensiune pe bobina, condensatori si pinul + de la conectorul bateriei? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 aruncati-va un ochi peste postul asta....poate ajuta: http://vlab.su/viewtopic.php?p=82343 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum