Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hp compaq la2306x firmware

iuliantv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

Incearca si tine apasat lung circa 30 secunde pe Menu + Ok
Sau scoate-l din priza si apasa lung concomitent Menu + Ok si baga-l din nou
cu tastele apasate .
Daca tot nu vrea incearca sa rescrii firmware prin Vga , Dvi de aici .
https://support.hp.com/at-de/drivers/selfservice/hp-compaq-la2306x-23-inch-led-backlit-lcd-monitor/5035240

https://www.elforum.info/topic/127924-led-lg/?p=1589267

Link spre comentariu

Incearca si tine apasat lung circa 30 secunde pe Menu + Ok

Sau scoate-l din priza si apasa lung concomitent Menu + Ok si baga-l din nou

cu tastele apasate .

Daca tot nu vrea incearca sa rescrii firmware prin Vga , Dvi de aici .

https://support.hp.com/at-de/drivers/selfservice/hp-compaq-la2306x-23-inch-led-backlit-lcd-monitor/5035240

https://www.elforum.info/topic/127924-led-lg/?p=1589267

cu tastele nu a mers,voi incerca si update vga dvi,pe saptamana viitoare

va multumesc,voi reveni

Link spre comentariu

Downloadeaza HP Compaq LA2306 LCD Monitor Driver de la link-ul de mai sus – Treiber Display Monitor si ruleaza aplicatia sp60549
sau
despacheteaza utilitarul sp60549 cu 7zip si instaleaza driverul monitorului manual din Device Manager alegand ca sursa pentru Driver folderul despachetat .

sp60549.rar

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

stiu ca am descarcat un driver,l-am instalat in mod normal (nu din device manager) sa instalat,i-mi apare ca al doilea monitor hp ......,si doar atat ,monitorul tot in aceeasi stare a ramas,acum nu stiu exact ce utilitar am descarcat,maine am sa incer cu acesta si din device manager

va multumesc

Link spre comentariu

Im mod normal driverul trebuie instalat manual , eu asa procedez ,
poate ca nu va merge la tine ,nu stiu exact , din punctul meu de vedere e solutia cea mai rapida si
simpla de a pune pe picioare un monitor cu soft corupt , si sunt unele care accepta metoda .

Aici pare ca monitorul e in test mode , sau ca sant probleme de comunicare intre Mainboard si pcb display in partea de EDID,
iar pentru asta ai mai putea incerca eventual citirea si rescrierea eepromului de pe Pcb-ul display-ului ,
dar alea de regula sant capsule Tssop8 si e chin sa lucrezi cu fire daca nu ai adaptor Dip8 -Tssop8 .

Mai cauta pe google dupa " monitor test mode turn off " sau ce e legat de test mode in manualul de utilizare de la monitorul asta.

Off topic si nu personal !
Din punctl meu de vedere nu gasesc ca e potrivit ca pe un forum sa va adresati la persoana a-3-a ,
atata timp cat la username nu sunt specificate , varsta, titlul etc...
sau poate ca am eu o problemuta cu "domnitul fara sens " .

Link spre comentariu

asta e ,,stilul meu,, sa vorbesc cu dv cu cineva pe care nu-l cunosc si nu numai,cat despre completare varstei la profil ,nu stiu ce sa zic,decat ca sant mai stric in a posta date personale,si decat sa trec o varsta ce nu are nici o legatura cu realitatea,mai bine ma abtin,daca e va zic cum am mai zis si la altii,am aproape 40 ani si 8 clase,daca va deranjeaza sa ma adresez cu dv,sper sa tin minte si sa va vorbesc la ,,per tu,,

in cazul monitorului nu am reusit nimic,tot in acesta stare a ramas,si posibil sa aveti dreptate,ca buba sa fie in display,cum am mai intalnit si la unele tv-uri,voi reveni cand am sa am timp de pierdut am sa-l mai ,bajbai,,

va multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări