modoran Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Padul il lipesti cu aer cald ( partea de sub integrat ) , aplicand in prealabil putina pasta semilichida ( din aia la seringa, daca nu ai nu e neaparata nevoie ), dupa care lipesti pinii cu letconul. Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 se pare ca este panelul dus. se vinde pt piese, 350ron complet. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 ai distrus ecranul ? ca nu el era de vina ptr imaginea alba Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 se pare ca este panelul dus. se vinde pt piese, 350ron complet. Eu zic mai bine cumperi un t-con si rezolvi tv-ul, ca nu prea as crede sa iei bani acestia, doar daca il vinzi pe module, dar intrebarea este daca esti bazat pe ceea ce vinzi....nu vreau sa ma dau mare mester, dar eu lipesc AS15 doar cu o plita reglabila la 250 de grade fara suflanta......eu zic ca trebuia totusi sa ne spui si noua despre ce model de display este vorba........................ Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 (editat) a fost probat cu alt t con si are acelasi simtom.. defapt nu stiu sigur daca a fost probat cu alt t con! dar a fost dus in service si mi sa zis dupa un timp ca este din panel, ca are scurt in sticla. Editat Noiembrie 25, 2017 de veirone Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 a fost probat cu alt t con si are acelasi simtom.. defapt nu stiu sigur daca a fost probat cu alt t con! dar a fost dus in service si mi sa zis dupa un timp ca este din panel, ca are scurt in sticla. Multumim pentru raspuns.......dar model de display nu ne-ai spus..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum