veirone Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 salutare, aveti idee de unde poate veni problema cu ecranul alb? este modulul t-con vinovat sau panelul? astept pareri, atasez si niste poze cu tv-ul. ms, mentionez ca sursa si placa de baza erau cam prafuite.. o sa revin diseara cu voltajele. Link spre comentariu
neculavasile Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 intai vezi tensiuni pe t-con Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 (editat) Va anunt ca am avut si eu un tv-u asemanator,adica cu acelasi defect,dar l-am rezolvat in felul urmator : I-am lipit un radiator pe procesorul t-con-ului pentru ca se incalzea acel procesor de nu prea puteam tane degetele pe el. Tv-ul meu era un TOSHIBA . O seara minunata va doresc ! Editat Noiembrie 2, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Oke ms mult, o sa incerc si varianta asta maine ca azi nu am mai stat de el voltaje si etc. Vedem maime.. Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 am masurat voltajele la mufele care intra in panel, pe cele marcate cu rosu da voltaj mic, pe cele nemarcate da pe cele doua 13v si ceva.. pe cele cu rosu da 1v si ceva.. Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 aveti idee de unde pot lua acest model de t-con, sau ce piesa dp el face figuri? ca sigurantele de intrare sunt bune. din ce am vazut pe capacul metalic, cele doua bobine se incalzesc e cam afumat capacu care trage caldura pe forma la bobine Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 poate sa fie display ul? idei? Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Ce tensiune ai pe VCOM ? Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 daca buffer-ul gamma de pe tcon are canal vcom , schimba integratul Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Am inlocuit integratul as19hg cu un as19h1g, dar cred ca l am incalzit cam tare si sa bulit.. ca l am lipit cu statia cu aer cald.. acum se vede negru cenusiu ecranul. Dar tot fara imagine, voltajele de la pamblicile care duc la panel sunt 0. Editat Noiembrie 13, 2017 de veirone Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Se duc daca le incalzesti prea tare.Eu le lipesc cu letconul dureaza cam 2-3 minute. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 ...sunt foarte multe tutoriale pe Youtube, atentie insa, sa nu distrugi circuitul ! Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Ok ms frumos, o sa iau altul, si il lipesc cu letconul. Partea dp burta este doar pt racire sau trebuie lipita si ia? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 asigura o mai buna racire... Link spre comentariu
veirone Postat Noiembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Ms! O sa postez cand ajung pe acasa si schimb integratul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum