Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan nou vs straineze SH

Postări Recomandate

Chiar crezi ca la Logan nu poate sa pice un electromotor ? Oare de ce se mai gasesc la vanzare daca tin cat toata masina ?

Eu cand am avut MCV nou nu am scapat deloc ieftin, nu stiu despre ce vorbesti acolo, am trecut si prin aia si m-am saturat de cati bani am pompat in ea si cele 1000 de probleme, dar am fost mai destept decat cu opelul si mi-am bagat picioarele, nu mergea bine, asta e, nu am platit ca berbecul.

Stiu cu siguranta ca revizia (schimbul de ulei in mare) ma costa ca la Opel, nici o diferenta, unde e ieftineala atunci ?

Si nu, nu vorbesc din presupuneri sau auzite. La 10k km probabil iti dai seama ca am trecut prin revizie cu ea, da ?

Oricum diferenta de la cer la pamant intre Astra Caravan si MCV, chiar daca teoretic erau in aceeasi clasa, aceeasi marime si consumabile si totul costau la fel in realitate in magazin (ignoram hotii din reprezentante).

3rpFxzy.jpg

Ai fost tu poate mai ''baftos''.

Link spre comentariu

Eu de 7 ani am bagat numai Castrol in motor. Cu toate ca se vehiculeaza ideea ca uleiul Castrol este contrafacut...

A fost contrafacut impreuna cu alte marci de ulei cunoscute, acum vreo 5 ani, cred.

Acuma se pare ca situatia este rezolvata.

Referitor la caderi, de cazut la o masina poate cadea orice in orice moment, inclusiv servodirectia, totul este sa se intimple rar!

La Logan asta e situatia, de schimbat demaror si inca de 2 ori consecutiv chiar n`am auzit, nici de demaror defect in 100Kkm inca.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Din care? Din cele reincarcabile sau tip Spray? Alea tip spray sint de tot risul. Cind expira garantia, trebuie schimbate. Un coleg, care cumparse un alt stingator, tip spray, pentru ca cel vechi era expirat, a incercat sa vada daca cel vechi este functional. Surpriza! Apasind pe maneta de declansare,n-a iesit nimic. Era gata defect. Doamne fereste(vorba marxistului), daca se intimpla sa ia foc ceva la masina, cu ce stingea focul? Nu-i mai bun stingatorul clasic, cu manometru, care-ti arata ce presiune este-n el? In plus poti sa-l reincarci,costul unei incarcari fiind destul de mic.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Sa vezi cand deschizi capota !(a iesit flacara precum un balaur fioros) Referitor la stingator ,cel de tip spray a functionat.

Cred ca n-a fost o experienta placuta. Daca nu functiona,prafu' s-alegea de masina. Cind s-a dispus, ca la bordul autovehiculelor sa existe stingatoare, multi au strimbat din nas! Uite ca stingatoarele, sint indispensabile in cazul in care ia foc ceva sub capota.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări