GEO 53 BN Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Chiar crezi ca la Logan nu poate sa pice un electromotor ? Oare de ce se mai gasesc la vanzare daca tin cat toata masina ? Eu cand am avut MCV nou nu am scapat deloc ieftin, nu stiu despre ce vorbesti acolo, am trecut si prin aia si m-am saturat de cati bani am pompat in ea si cele 1000 de probleme, dar am fost mai destept decat cu opelul si mi-am bagat picioarele, nu mergea bine, asta e, nu am platit ca berbecul. Stiu cu siguranta ca revizia (schimbul de ulei in mare) ma costa ca la Opel, nici o diferenta, unde e ieftineala atunci ? Si nu, nu vorbesc din presupuneri sau auzite. La 10k km probabil iti dai seama ca am trecut prin revizie cu ea, da ? Oricum diferenta de la cer la pamant intre Astra Caravan si MCV, chiar daca teoretic erau in aceeasi clasa, aceeasi marime si consumabile si totul costau la fel in realitate in magazin (ignoram hotii din reprezentante). Ai fost tu poate mai ''baftos''. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) Eu de 7 ani am bagat numai Castrol in motor. Cu toate ca se vehiculeaza ideea ca uleiul Castrol este contrafacut... A fost contrafacut impreuna cu alte marci de ulei cunoscute, acum vreo 5 ani, cred. Acuma se pare ca situatia este rezolvata. Referitor la caderi, de cazut la o masina poate cadea orice in orice moment, inclusiv servodirectia, totul este sa se intimple rar! La Logan asta e situatia, de schimbat demaror si inca de 2 ori consecutiv chiar n`am auzit, nici de demaror defect in 100Kkm inca. Editat Noiembrie 12, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Probabil se mai gindesc oamenii cit costa auxiliarele, stingatorul fiind absolut necesar la Ferrari.... Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Am in masina 2 bucati!(am luat frica) Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Ooooo!!! Ai Ferarri!!! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Din care? Din cele reincarcabile sau tip Spray? Alea tip spray sint de tot risul. Cind expira garantia, trebuie schimbate. Un coleg, care cumparse un alt stingator, tip spray, pentru ca cel vechi era expirat, a incercat sa vada daca cel vechi este functional. Surpriza! Apasind pe maneta de declansare,n-a iesit nimic. Era gata defect. Doamne fereste(vorba marxistului), daca se intimpla sa ia foc ceva la masina, cu ce stingea focul? Nu-i mai bun stingatorul clasic, cu manometru, care-ti arata ce presiune este-n el? In plus poti sa-l reincarci,costul unei incarcari fiind destul de mic. Editat Noiembrie 14, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Sa vezi cand deschizi capota !(a iesit flacara precum un balaur fioros) Referitor la stingator ,cel de tip spray a functionat. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Sa vezi cand deschizi capota !(a iesit flacara precum un balaur fioros) Referitor la stingator ,cel de tip spray a functionat. Cred ca n-a fost o experienta placuta. Daca nu functiona,prafu' s-alegea de masina. Cind s-a dispus, ca la bordul autovehiculelor sa existe stingatoare, multi au strimbat din nas! Uite ca stingatoarele, sint indispensabile in cazul in care ia foc ceva sub capota. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 https://www.antena3.ro/economic/auto/lovitura-pentru-dacia-aceste-modele-sunt-in-topul-masinilor-cu-cele-mai-multe-defecte-442137.html?utm_source=LIVE&utm_medium=referral&utm_campaign=LIVE2 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2017-2-3/577 Aveti clasamentul pentru masini de 2-3 ani. Daca berbecul merge la TUV cu un bec de la numar ars din 2 se alege respins. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 https://www.facebook.com/smehytezdrave/videos/10154388523419790/ Pentru cei care cred ca ”asistenta” face minuni. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 (editat) Minuni face inca o maneta linga schimbator! Un buton cu Lock pe el face inca pe atit. Editat Decembrie 1, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Se mai uita si ele pe cine au la volan...nu totdeauna se nimereste cuplul cel mai fericit,masina-sofer. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 La X-uri poti pune soferul soferilor ca tot asa merg pe zapada. Audi insa e alta gisca`n alta straita. Link spre comentariu
Postări Recomandate