Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan nou vs straineze SH

Postări Recomandate

Pentru ca am avut logan de 11mii nou nout si a fost teapa vietii mele. De aia !

Eu am avut Mondeo nou...si a costat dublu fata de a ta....iar la 10 luni de la cumparare am maritat-o...de buna ce am nimerit-o!

Sa-ti spun ca in cele zece luni i-am schimbat motorul in garantie, trei volante, un injector si nimeni nu a reusit sa-i dea de cap! Sa-ti mai spun ca dupa cele zece luni am vandut-o la pretul la care ai cumparat tu Loganul! Nu-ti mai spun si altele...ca imi amintesc de cel mai urat cosmar al vietii mele!

Ce zici tu......care a luat teapa mai mai mare? Si totusi dupa toate astea, nu am nimic contra Fordului ...a fost ghinionul meu.....am nimerit o masina fabricata luni dupa o betie puternica de duminica....cand toata lumea nu avea chef de munca!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Eu am avut Mondeo nou...si a costat dublu fata de a ta....iar la 10 luni de la cumparare am maritat-o...de buna ce am nimerit-o!

Sa-ti spun ca in cele zece luni i-am schimbat motorul in garantie, trei volante, un injector si nimeni nu a reusit sa-i dea de cap! Sa-ti mai spun ca dupa cele zece luni am vandut-o la pretul la care ai cumparat tu Loganul! Nu-ti mai spun si altele...ca imi amintesc de cel mai urat cosmar al vietii mele!

Ce zici tu......care a luat teapa mai mai mare?

Nu-mi spune mie, spune-i lui sesebe ca el vrea masina noua. Ce sa inteleaga "mecanicii de elforum".... ei cumpara masini noi ca alea sunt tipla si perfecte.

Eu nu mai cumpar masina noua in viata mea, cumpar doar masina care si-a "facut rodajul" si pe care pot sa o repar eu daca sunt probleme, nu sa stau dupa garantie si sa platesc caruta de bani pe tot felul de uleiuri de 2 lei si alte rahaturi de consumabile de duzina.

Link spre comentariu

Nu, o sa fiu prost sa imi mai iau o teapa de 500milioane cu alta rabla de logan nou.

Tu comentezi ?? daca te urc intr-o masina adevarata, tu iti treci telefonul pe modul avion la plecare.

Nu chiar, îl conectez numai la computerul mașinii și atit.

Stai liniștit, știu mai multe despre mașinile inteligente decit știi tu, poate chiar mai mult decit vei ști tu vreodata.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Nu-mi spune mie, spune-i lui sesebe ca el vrea masina noua. Ce sa inteleaga "mecanicii de elforum".... ei cumpara masini noi ca alea sunt tipla si perfecte.

Nu trebuie generalizat...eu am considerat-o doar un ghinion...chiar daca atunci eram foarte nervos si ma intrebam de ce mi s-a intamplat tocmai mie! Se pare ca am gresit si eu cu ceva in viata asta...iar cel de sus a avut grija sa ma rasplateasca! Ca noi sunt cazuri foarte rare....dar se poate intampla!

Sunt foarte multi care n-au avut probleme cu masinile noi. Si eu sunt adeptul lucrului nou...si-mi place masina noua..... chiar daca se devalorizeaza foarte rapid si se pierde foarte multi bani la revanzare!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Da, m-am prins nu esti decit un ..........cu ifose de smecher.

Iti place sa te dai mare in fata fetelor in masina straineza dar nu-ti permiti una noua si atunci ce poti sa faci decit sa iei una SH si sa te lauzi cu ea in buricul tirgului.

Nu ma asteptam sa faci astfel de posturi. Vreau sa cred ca o faci ca sa te amuzi, dar inclin sa cred ca dezamagirea mea e pe baze reale.

@mac01, trebuie sa te aduc cu picioarele pe pamant: Ford e un producator de mana a n-spea. Nu mai e ce a fost.

Link spre comentariu

Daa...numai ca in 2008 cand m-am pricopsit cu Mondeo eram mai tanar cu vreo zece ani...si aveam alta parere despre Ford! Intre timp cam toti producatorii auto au inceput sa umble grav la fiabilitate.....!

Loganul totusi l-am considerat fiabil...avand in vedere pretul lui. Am de-a face in fiecare zi cu taxiuri Logan...si vad km la greu la bordul lor. Unele arata foarte bine si merg foarte bine...altele sunt niste cazaturi...depinde de cine birjereste si ingrijeste masina!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu ma asteptam sa faci astfel de posturi. Vreau sa cred ca o faci ca sa te amuzi, dar inclin sa cred ca dezamagirea mea e pe baze reale.

@mac01, trebuie sa te aduc cu picioarele pe pamant: Ford e un producator de mana a n-spea. Nu mai e ce a fost.

Ai pe privat motivul real.

Link spre comentariu

Ai pe privat motivul real.

Pot sa il zic eu public aici: pentru ca sesebe si toti ceilalti nu dau 2 bani pe contributia cu informatii utile pe acest forum. Ei nu dau 2 bani pe faptul ca un om si-ar putea cumpara logan si s-ar putea tepui. Ei doar se cred mari smecheri ca comenteaza impotriva unui utilizator de pe forum, nimic mai mult. Exact genul de oameni care nu contribuie cu nimic in societate, nu oamenii utili care incearca sa invete din greseli si chiar sa ii fereasca pe altii de greselile prin care au trecut lor, genul de oameni care vor ca si altii sa treaca prin aceleasi greseli ca sa se simta ei mai destepti ca nu sunt singurii tepuiti.

Genul de om care daca a calcat intr-un rahat, tace din gura si asteapta sa calce si altul.

Sunt multi pe aici care lauda loganul desi ei au ales altceva, incepand cu Bumbu si nu numai. Lauda loganul de nu mai pot dar totusi nu e destul de bun si pentru ei ??? Daca il lauzi, de ce nu ti-l iei tu intai ?? Umbli cu masini straine si lauzi loganul pe care tu l-ai refuzat cand ai ales straina ??

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Nu prea ai nimerit-o dar tot ai scris o jumătate de pagina pt asta.

Nu am nimic cu Loganul, nu-s fanul lui și poate chiar este cam scump comparațiv cu SH-urile străineze dar nu pot sta cu mina în sin și sa ma uit cum un niste cine terfeleste tot ce se produce aici în tata și apoi se mai și lauda că-i roman.

Link spre comentariu

Nu prea ai nimerit-o dar tot ai scris o jumătate de pagina pt asta.

Nu am nimic cu Loganul, nu-s fanul lui și poate chiar este cam scump comparațiv cu SH-urile străineze dar nu pot sta cu mina în sin și sa ma uit cum un niste cine terfeleste tot ce se produce aici în tata și apoi se mai și lauda că-i roman.

Multumesc ca ai confirmat tot ce am zis eu mai sus, respectiv: nu dai 2 bani pe informatiile utile, singurul tau scop pe forum este sa comentezi impotriva unui utilizator. Zero informatie utila. Asa cum am specificat mai jos, nici macar nu sunteti fani logan, din contra, dar voi comentati doar de dragul comentarii. La asta sunt romanii cei mai buni, la gica-contra. Daca ar fi la fel de buni si la ajutat si informatii utile, ii prindeam (ajungeam din urma) si ii si bateam pe nemti (fara ajutorul rusilor).

Q.E.D.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Cu ce ii prindeai? Cu produse cumpărate tot de la ei? Ca doar produsele românești sint bune de aruncat cum susții permanent!

Nu sint numai fan Logan ci sint fan al produselor făcute în RO spre deosebire de mulți alții cu pretenții naționaliste dar care nu dau nu ban pe ce se mai produce pe la noi.

Legat de mașini de fițe știu ce poate sa facă o mașină ultimul răcnet și chiar am idee și ce o sa facă în plus peste citiva ani dar asta nu ma face sa discreditez pe toate planurile produsele Dacia care vor fi întotdeauna cu cel puțin un pas în spate. Renault nu are nici un interes sa facă din produsele Dacia un brand de lux.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Măi Dany...parcă te lăudai că ești mare strungar CNC-ist pe aici ...care e problema ta!?

Ești frustrat că Dacia nu face comenzi de piulițe de la tine!?

Păi frate ...așa n-o să primești comenzi în veci...practic, îți tai craca de sub picioare!

Sau tu crezi că ...dacă dai în Dacia ...poate te lipești de concurenții lor!?

Greșești amarnic ...nici concurenților nu le plac trădătorii!

Link spre comentariu

Dani, taci ca te faci de ras. La nivelul lui Sesebe nu o sa ajungi niciodata nici in particular si nici pe forum.

Stii de ce ti-ai luat teapa cu loganul nou si ceilalti nu isi iau teapa? Pentru ca meriti. Tine minte asta! Se spune ca nicio fapta nu ramane nepedepsita si cineva acolo sus te-a vazut ce om esti.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări