Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan nou vs straineze SH

Postări Recomandate

Daca o masina are probleme cu incalzirea nu inseamna ca toate`s la fel!

Cu muradritul este treaba lui daca in 50Kkm nu a invatat sa se dea jos din ea.

Cu Frontera am fost, la fel ca la Duster, e doar o impresie ca e mai bine, singurul care e gindit asa este Terrano ll.

Consumul este rezonabil la ea.

Oricum mai citeste o data asta:

P.S. Uite ca nici nu stiam ca se vinde Dusterul asa bine!

Loc 27/2015 si 28/2016 iar culmea Sandero chiar mai bine, de un Logan mai scurt in esenta, 19/2016!

Bravo Dacia!! :aplauze

http://focus2move.co...ling-cars-2016/

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Nu prea miros bine ”arhanghelii” ăștia!

Așa e acum !? Scuipi cu rahat ...pe urmă te vaiți că ești într-o ”țară de rahat”!? Oare cine a împrăștiat rahatul ăsta!?

Sigur ...după părerea lor ”prostimea” e de vină! Dar e o vorbă ...”peștele de la cap se împute!”

iar ei ...nu pot fi decât ”capul” ...dacă nu, sunt mai proști, decât ”prostimea”! :rade:

Link spre comentariu

Nu prea miros bine ”arhanghelii” ăștia!

Așa e acum !? Scuipi cu rahat ...pe urmă te vaiți că ești într-o ”țară de rahat”!? Oare cine a împrăștiat rahatul ăsta!?

Sigur ...după părerea lor ”prostimea” e de vină! Dar e o vorbă ...”peștele de la cap se împute!”

iar ei ...nu pot fi decât ”capul” ...dacă nu, sunt mai proști, decât ”prostimea”! :rade:

Elmar las-o mai moale cu nationalismul tau ca tu oricum esti pe dinafara mereu.

Ai impresia ca toti care arunca cu noroi in dacia, arunca cu noroi in lucrurile romanesti. Am o noutate pentru tine si toti ceilalti comunisti: vezi ca Dacia NU mai este romaneasca de o gramada de ani. Este la fel de romaneasca cum este si Ford-ul de la Craiova in care NU arunca nimeni cu noroi si care, surpriza, nu rugineste, nu are probleme, nu sunt masini de rahat, si chiar se vand serios in toata lumea fara sa conteze ca sunt produse la noi.

Mai degraba poti sa zici ca arunc cu noroi in "francezi" daca nu poti sa depasesti limita asta a granitelor creeata de comunisti in mintea celor inculti.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Elmar las-o mai moale cu nationalismul tau ca tu oricum esti pe dinafara mereu.

Ai impresia ca toti care arunca cu noroi in dacia, arunca cu noroi in lucrurile romanesti. Am o noutate pentru tine si toti ceilalti comunisti: vezi ca Dacia NU mai este romaneasca de o gramada de ani. Este la fel de romaneasca cum este si Ford-ul de la Craiova in care NU arunca nimeni cu noroi si care, surpriza, nu rugineste, nu are probleme, nu sunt masini de rahat, si chiar se vand serios in toata lumea fara sa conteze ca sunt produse la noi.

Mai degraba poti sa zici ca arunc cu noroi in "francezi" daca nu poti sa depasesti limita asta a granitelor creeata de comunisti in mintea celor inculti.

Altceva mai știi decât să faci (pe cine nu-ți convine)comunist!?Mie ...mi-ar fi rușine să tot repet niște clișee ...ca un papagal! :rade:

Și da...să știi că ori de câte ori ...faci afirmații negative despre produsele( și nu numai) ”made in Romania” ...faci un deserviciu țării!

Eu n-am văzut atâta ură ...pentru tot ce se face în țară lor ...la alte nații!Și la ăia sunt destule de făcut și de îndreptat ...dar, n-ai să auzi chestii din astea... Asta ține de demnitate ...și la noi, s-a cam dus pe apa sâmbetei ...după cum se pare!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Altceva mai știi decât să faci (pe cine nu-ți convine)comunist!?Mie ...mi-ar fi rușine să tot repet niște clișee ...ca un papagal! :rade:

Și da...să știi că ori de câte ori ...faci afirmații negative despre produsele( și nu numai) ”made in Romania” ...faci un deserviciu țării!

Eu n-am văzut atâta ură ...pentru tot ce se face în țară lor ...la alte nații!Și la ăia sunt destule de făcut și de îndreptat ...dar, n-ai să auzi chestii din astea... Asta ține de demnitate ...și la noi, s-a cam dus pe apa sâmbetei ...după cum se pare!

Crezi ca tu faci un serviciu tarii laudand produsele frantuzesti ca fiind made in Romania ? Mare nationalist mai esti.

Link spre comentariu

Si mai zici ca esti roman si-ti place sa traiesti in Romania dar NUMAI cu produse facute in alte tari.

Patriez ca nici nu maninci nici produsele alimentare cultivate aici.

Sint mai bune alea de la turci si E-urile din vest.

Deci sa inteleg ca muncitorii din fabrica de la Pitesti sint importati din Franta nu?

Chiar daca o fi produse frantuzesti macar o parte din banii facuti din vinzarea lor tot ramin in Romania.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Si mai zici ca esti roman si-ti place sa traiesti in Romania dar NUMAI cu produse facute in alte tari.

Patriez ca nici nu maninci nici produsele alimentare cultivate aici.

Sint mai bune alea de la turci si E-urile din vest.

Deci sa inteleg ca muncitorii din fabrica de la Pitesti sint importati din Franta nu?

Chiar daca o fi produse frantuzesti macar o parte din banii facuti din vinzarea lor tot ramin in Romania.

Deci conform logicii tale, eu ar trebui sa cumpar un gunoi doar ca sa sustin economia ? De ce nu iti vinzi casa si donezi toti banii si salariul direct la Dacia ca sa susti economia ?

Dintre toti care comenteaza aici cred ca sunt singurul care a condus si dacie noua, si o gramada de masini straine, si am putut sa imi fac o idee in ambele cazuri. Toti ceilalti doar au ochelari de cal si au ramas blocati pe "sustinut economia franceza" si au cumparat rabla "noua", sau au cumparat direct straina si nu s-au mai uitat vreodata inapoi.

Pana atunci scuze dar eu sunt prea sarac ca sa imi cumpar gunoaie frantuzesti fie ca sunt sau nu produse in Romania ...

Daca vrei sa sustin economia francezo-romaneasca, fa o masina care sa merite cumparata intai.

Link spre comentariu

Tu ai impresia că nu se poate face o mașină mai bună și bineînțeles, mai scumpă în România!?

Te înșeli dragă! Se poate face ...dar , vor intra în conflict direct cu barosanii consacrați ...și din păcate, nu vor avea sorți de izbândă în ”lumea” controlată de ei!

Ei ne aruncă câte-o ciosvârtă ...și noi trebuie s-o ”spălăm” și s-o vindem ...ca să putem supraviețui în jungla asta!

Editat de elmar
Link spre comentariu

...................................................

Daca vrei sa sustin economia francezo-romaneasca, fa o masina care sa merite cumparata intai.

Nu conteaza, oricum nu o vei cumpara!

Daca esti asa de ahtiat dupa luxul unei masini "adevarate" dece nu o cumperi de noua? Nu-ti permiti? Pai atunci spune asa si gata.

Unii s-au saturat sa fie numai de mina a doua, dar daca tie asa iti place eu nu am nimic impotriva.

Link spre comentariu

Nu conteaza, oricum nu o vei cumpara!

Daca esti asa de ahtiat dupa luxul unei masini "adevarate" dece nu o cumperi de noua? Nu-ti permiti? Pai atunci spune asa si gata.

Unii s-au saturat sa fie numai de mina a doua, dar daca tie asa iti place eu nu am nimic impotriva.

Nu, fals. Nu imi cumpar una noua pentru ca ar fi bani aruncati pe fereastra cand pot sa o cumpar la juma de pret cu 3-4 ani vechime.

Pentru ca nu am chef sa imi cumpar una noua si sa ma flituiasca aia la garantie cu probleme cand la mana a doua deja si-a dat testul de rezistenta si pot sa o verific cum vreau eu cand o cumpar.

Pentru ca am trecut de mult de varsta la care credeam ca masinile noi sunt toate perfecte si tipla.

Pentru ca am avut logan de 11mii nou nout si a fost teapa vietii mele. De aia !

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Da, m-am prins nu esti decit un ..........cu ifose de smecher.

Iti place sa te dai mare in fata fetelor in masina straineza dar nu-ti permiti una noua si atunci ce poti sa faci decit sa iei una SH si sa te lauzi cu ea in buricul tirgului.

Nu, o sa fiu prost sa imi mai iau o teapa de 500milioane cu alta rabla de logan nou.

Tu comentezi ?? daca te urc intr-o masina adevarata, tu iti treci telefonul pe modul avion la plecare.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări