Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan nou vs straineze SH

Postări Recomandate

Pentru toti astia care ziceti ca ne cumpara strainii Loganurile: https://i.imgur.com/f4fLavL.jpg

Asta e poza cu vanzarile in Europa in 2017. http://focus2move.com/europe-best-selling-cars/

Unde e loganul acolo ? Pe ce loc ? Care straini ne cumpara loganul ?

Nici macar nu apare in top 100 ? Un top in care apar pana si masini mai speciale ca Seria5, A4, A6, chiar si Mini, Smart, Land Rover, Lada, si o marca de mult disparuta care trage sa moara Lancia Ypsilon ?

Unde e loganul ??

Povesti de autobaza ca ne cumpara strainii loganul. Realitatea e ca majoritatea vanzarilor loganelor sunt in Ro si atat. Deci loganul NU e bun pentru straini dar e bun pentru noi ?? Vin francezii sa ne bage pe gat toate rahaturile de masini pe care strainii le refuza dar noi le cumparam si le mai si laudam ??

Asta inseamna sa fi roman, sa mananci cacatul proaspat si cald al altuia si sa il lauzi ca e bun in timp ce esti murdar la gura, decat sa mananci o friptura produsa ieri care s-a racit intre timp.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Am facut cincinalul in 4 ani, nu ? Ca doar suntem obisnuiti cu de-astea.

Hai ca sunt sigur ca poti sa gasesti si o pagina unde sa fim no.1 in lume la vanzari, trebuie doar sa o cauti si sa ai credinta.

In viziunea unora maine-poimaine o sa stea oamenii in dilema... ce sa cumpere: golf/passat/audi/bmw/mertz nou, sau logan second hand ??

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

De fapt ...asta facem noi,românii...gunoaie! :rade:

Dar ...numai când vine vorba de cel care ne e în față !”Noi”, de fel suntem niște ”genii” care aruncăm cu noroi peste tot! :96

NU, stam sclavi pe linie la francez, si ne dam constructori de automobile.

Fordism pur! Si pe pozitia aia, fiecare stie a face un lucru. Si ala prost...

@fanel forum;

Si sandwich-ul cu parizer, tot mancare e...

Link spre comentariu

NU, stam sclavi pe linie la francez, si ne dam constructori de automobile.

Fordism pur! Si pe pozitia aia, fiecare stie a face un lucru. Si ala prost...

E ușor să arunci cu rahat în ceva care nu te privește pe tine...crezând(probabil) că așa o să ajungi în față!?

Din păcate, nu faci decât să îngropi și mai mult șansele noastre(ca țară) de a evolua!

Și dacă ar fi numai unul doi ...ar fi bine, dar majoritatea care sunt un pic peste medie (și se cred mari genii ne înțeleși de ”prostime”) asta fac ...aruncă cu noroi în tot ce e românesc!

Dacă pe unii( care au alte ”rădăcini” ) îi pot înțelege...că fac doar jocurile lor, într-o țară străină!Pe unii care se dau drept români(get-beget)...chiar nu pot să-i înțeleg...practic, își subminează propriul brand de țară...și asta...ca și cum nu am fi avut destui dușmani externi!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Am specificat clar cum ...

Eu am spus ca este caldura in ele cit incape, asta se intelege ca nu sint probleme cu incalzirea in masina aia.

Cei 5 colegi ai mei le foloseau zilnic in conditii meteo grele, atunci cind toti stateau acasa ei erau pe teren, la -20C incalzea foarte bine, normal ca la picoare incalzeam, asa mergem toti iarna, parbriz si la picioare sau doar la picioare..

Chiar asa crezi ca ar fi lasat masina aia cu probleme grave la incalzire cei de la Dacia, hai sa fim seriosi.

Cu murdaritul toti patesc asa la inceput, e normal pina se invata, daca`s tantalai si nu invata asta e treaba lor.

Cea mai gindita masina la treaba asta cu murdaritul fustei este Terrano ll, usa este ca o cupa in partea de jos si acopera pragul in totalitate, nu ajunge gram de murdarie pe el.

Dezavantajul este ca`i usa inalta si in teren de multe ori dai in sleauri cind o deschizi.

Culmea este ca ai pus mina pe o masina 4x4 5 Km si deja ai categorisit`o, ori esti un geniu in automotive ori pur si simplu pe linga total.

Habar nu ai de ce masina aia are treapta 1`a foarte scurta da te pronunti, la fel cu pragurile da habar n`ai ca la aproape toate 4x4 asa se intimpla.

Mai taie din traznaile astea, altele`s problemele la masina aia, nimic din ce ai spus.

P.S. Uite ca nici nu stiam ca se vinde Dusterul asa bine!

Loc 27/2015 si 28/2016 iar culmea Sandero chiar mai bine, de un Logan mai scurt in esenta, 19/2016!

Bravo Dacia!!

http://focus2move.com/europe-best-selling-cars-2016/

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Bumbule, iar ai luat-o pe aratura.

Bine, e nebun omul ala ca a venit la mine sa ii rezolv cu caldura ca ii ingheata. Nu sunt mecanic dar prietenii au incredere in mine mai mult decat in mecanici. OK, baga caldura de moare in ea, si frig vara la fel, dar e el nebun. Cred ca nu avea ce face de zicea ca baga frig la picioare, sigur se plictisea.

Legat de treapta 1 nu am zis nimic dar iar ai zis ca as fi comentat eu ceva de ea. Eu am comentat legat de trepte ca sunt scurte si pana in 50 la ora prin oras schimbi de te plictisesti. Asta am remarcat si eu in condus si asta a fost si plangerea proprietarului, care pana la ea a avut un golf vechi (3) 1.9tdi si a fost foarte multumit de masina aia, vorba lui "in alta liga fata de duster" chiar daca e o vechitura de 20 ani. Aia baga si caldura, avea si treptele destul de lungi incat sa nu macini la schimbator ca in mamaliga, consuma si putin. Dar nu era 4x4 si avea probleme iarna pe zapada.

Legat de praguri am observat ca ma murdaresc, i-am zis lui si mi-a aratat ca si el e murdarit. Oricat te-ai obisnui, o are de 50.000km in mai putin de 1an !!!!! nu de ieri, deci sa nu aruncam vina chiar pe sofer pentru asta. Trebuie sa faci acrobatii ca sa cobori din ea ? Ti-am dat exemplu mai sus de doua masini mari 4x4 pe care le-am condus si nu m-am murdarit, una din ele am condus-o ca masina de firma vreo 2 ani.

Ca sa fac o paranteza la o aberatie similara ce urmeaza acum sa imi zici: o masina nu consuma mult, ci soferul nu s-a obisnuit cu consumul ei ??

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări