Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan nou vs straineze SH

Postări Recomandate

La 5 masini nu am avut probleme, caldura cit incape in ele!

Sa invete sa urce in masina, daca lua LC150 la fel patea.

Care`i totusi masina 4x4 la care nu te murdaresti daca te pricepi si la 4x4?

Am specificat clar cum e cu caldura. La drum lung nu baga caldura pe jos, ci rece ! Daca tu compari caldura normala pe care o baga in cabina si ai impresia ca aia e tot, e clar ca vorbesc degeaba. Deja am zis-o de 3 ori. Omul are pretentia sa nu ii inghete picioarele cand conduce pe frig. Sau presupun ca e pur si simplu nebun si a venit la mine sa ii dau sfaturi doar asa, pentru ca nu a apucat sa citeasca posturile tale.

Eu zic ca lamaia este acra si tu vi si imi spui ca portocalele sunt dulci, ca ai vazut 5 prieteni mancand portocale si nu s-a plans nici unul.

Acum vreo 15 ani am condus pentru ceva timp un jeg de opel frontera si ocazional un patrol vechiut. In nici unul nu imi murdaream pantalonii si asta fara sa fiu atent, nici nu a existat riscul. Si chiar daca de obicei nu imi place sa intru clar in detalii fara sa fiu intrebat, o sa si explic de ce: pentru ca loganul are 1. scaunele prea mici si departate de usi, 2. e masina prea mica ca sa puna o scarita, si prea mare ca sa cobori-urci direct, e exact intre ele, si 3. are pragurile prea mari pentru o masina din care trebuie sa cobori direct jos. Proiectare proasta.

Se pare ca e o problema pe care o au toti cu dusterul, eu am observat-o din prima cand m-am urcat/coborat din ea.

Vezi ce zic si altii pe forumuri similare unde ai si tu cont "Am aproape 1,90 deci si picioare lungi si deseori ma murdaresc pe pantaloni din cauza pragurilor." si nu este singurul.

Dupa atitea topicuri unde @dany_cta a fost mereu contra la toti indiferent ca avea sau nu dreptate, inca nu v-ati dat seama ca el nu-i decit un Gica-Contra, orice ati spune mereu v-a avea ceva de comentat impotriva?

Si apoi nu va dati seama ca daca s-ar ajunge la concluzia ca-i mai bun un Logan nou decit o straineza SH el are de pierdut in afacerea cu straineze SH unde este partener?

Nu vand, nu cumpar masini, nu am nici un fel de afaceri cu masini si sincer, oamenii nu dau 2 bani pe parerea "cunoscatorilor" de pe elforum care cumpara logan. Nu mai raspandi lucruri false de care nu ai habar.

Si legat de cat de bun este loganul, se zice ca pretul corect este pe piata stabilit de cerere si oferta. Ori urmarind putin piata putem sa vedem zeci de loganuri din 2005-2008 la sub 800euro negociabil !! La banii astia nici nu visezi sa gasesti o masina straina din acelasi ani, asta deja spune care este pretul corect si valoarea unui logan.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Hai bree....gasisi si matale motiv...murdaritul pantalonilor de praguri. De parca toata lumea umbla la trei cravate si papioane. Nu mai exista spalatorii auto? De roata de rezerva de la MCV-uri ce sa mai vorbim atunci...ca trebuie sa te bagi sub masina ca sa o pui-scoti de la locul ei! Si sunt multe masini straine care au roata sub masina! Te murdaresti tot pe haine...mai ales cand e vorba s-o pui la loc.

Editat de mac01
Link spre comentariu

La 5 masini nu am avut probleme, caldura cit incape in ele!

Sa invete sa urce in masina, daca lua LC150 la fel patea.

Care`i totusi masina 4x4 la care nu te murdaresti daca te pricepi si la 4x4?

la foarte putine

la majoritatea te murdaresti pana te obisnuiesti sa te urci in ele

Sante Fe dupa 2013 e de ex o masina la care nu prea te murdaresti datorita proiectarii pragurilor

dar e ptrintre cele putine , orientata mai spre femei

dupa ce te obisnuiesti cu masina , nu te mai murdaresti la niciuna

decat daca nu te duce capul

Link spre comentariu

Daca as gasi logan din 2008 cu 800 euro, mi-as lua 3 pe loc. Unul sa merg cu el si 2 de rezerva, pentru piese sa zic asa...

Cu 800 nu o iei nici busita dauna totala.

Mai cauta. Cand dai 800euro o sa ai pretentia sa mearga totul perfect, clar nu mai veche de 2008 (parca 2-3 ani conteaza cand deja are 10), sa aiba km putini, fara zgarieturi, fara revopsire la nici un element, numai primul proprietar si daca se poate sa aiba itp facut de mai putin de o luna. Nu vrei sa ti-o dea si cu plinul facut ?

Cand pui conditii absurde, normal ca nu gasesti nimic.

Da, sunt gica contra la logan/dacia pentru ca are un pret imens. La banii aia exista optiuni de masini care nu au nici una din problemele grave enumerate mai sus, au in schimb multe alte dotari si bonusuri care da, adauga lucruri in plus care pot sa crape si ce faci ? Simplu, nu le folosesti, consideri ca nu le ai, ca si la logan. Dar totul la jumatate din bani.

Pai in loc de rahatul ala de duster-ul ala nou, daca tot vrei un 4x4 solid, voi va dati seama ce Land Cruiser iti iei si ce diferenta de la cer la pamant este intre cele doua ? Pe langa asta mai ramai si cu 4000e in buzunar pentru eventuale reparatii. 4000e !

Si nici nu iti prafuiesti pantalonii, ca au fost destul de destepti cei de la Toyota sa puna niste scarite.

Link spre comentariu

Eu am dat 1900 pe ea, avea unele floricele pe unde fusese retusata, zgarietura cu cheia pe o parte, retusata, 2005, primul proprietar. Deci nu sunt nici mofturos ca sa o cer virgina si ieftina, dar nici nu e chilipir. Crezi ca nu as fi luat 2008 cu 800 euro in conditiile in care am dat cat am dat pe ce am descris? Nu mai denigra masina aia ca nu e chiar un jaf.

I-am tras 23700 km in 11 luni. Si-a cam scos banii daca fac imparteala si daca ar fi sa fi calatorit cu autobuzul atata distanta.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Tu tot nu vrei sa intelegi, masinile facute de Dacia/Renault sint asa cum sint pt ca asa o cere piata.

Nu-s masini facute sa le porti 15 ani si pe urma sa le poti si vinde mai departe.

Faptiul ca tie nu-ti plac nu inseamna absolut nimic.

Nu-s facute sa placa la toata lumea, ci numai la fraieri daca ar fi sa ne luam dupa tine, dar intrebarea ramine totusi : cine-s fraierii? zecile - sutele de mii care o cumpara asa proasta cum este sau cei citeva zeci-sute cate o denigreaza 25 de ore pe zi? Nimeni nu ti-a cerut tie sa o cumperi.

Tu esti impotriva la tot ce este facut in Romania, dupa tine tot ce-i facut in Ro este prost si bun de aruncat la gunoi si aici nu vorbesc numai de masini.

Asta stiu sigur pt ca nu-i prima data cind vad atitudinea asta la tine si dupa cum am mai spus si ma repet acum, si tu to in Ro esti facut.

Daca tu nu vrei sa cumperi si sa folosesti nimic din ce se produce in tara asta furata de toata lumea dece dracului mai stai pe aici si nu pleci unde-i mai bine, unde se produc lucruri adevarate?

Nu, tu stai aici si contribui cit poti tu de tare la cresterea decicitului de valuta care pe zi ce trece este din ce in ce mai mare, si pe urma te plingi ca cei din Ro nu-s instare sa faca nimic.

Tu ce esti instare sa faci, inafara de a denigra tot ce se mai produce prin Ro?

Link spre comentariu

...bla bla bla

Tu esti impotriva la tot ce este facut in Romania, dupa tine tot ce-i facut in Ro este prost si bun de aruncat la gunoi si aici nu vorbesc numai de masini.

... bla bla bla

Iar aberatii cum am zis mai sus. Nu am fost niciodata impotriva la Ford, nu ? Ia vezi matale unde este produs Ford-ul.

Eu sunt impotriva lucrurilor proaste si atat.

Si nu am idee despre ce mari cumparatori si mari vanzari visati voi acolo cand majoritatea sunt romanii. Oare de ce nu apare loganul in top 50 la vanzari ?? Era postat top 50 in Europa undeva mai sus, care sunt strainii aia care o cumpara cand pana si un Audi A4 este in top si loganul nu este ?? Iar aberatii ???

Pt fanel: Mestere, vezi ca ai poza mai sus, chestia aia pe care o lauzi tu si te inchini tu la ea am condus-o eu acum 3 zile, cu diferente minore dar mult mai scumpa. Nu in poze, ci in realitate. Ai poza facuta de mine cateva posturi in urma.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Se vede ca toti vizitati des Germania.

Habar n-aveti cat respect au nemtii pentru tehnologie.

Confundati pragmatismul, de care nemtii sunt perfect capabili, cu lipsa de respect pentru tehnologie, incultura si zgarcenie.

Va invit sa-mi gasiti o nemtoaica de calitate la 3 lei. Va imaginati ca in 80.000.000 cetateni, ei nu au imbecili. Uitati ca neamtul are conditii exemplare de "rabla", cu un voucher pe la vreo 2500E.

Credeti ca in cei 80.000.000, toti sunt nemti, printre cei cu cetatenie.

Generalizati, faceti politica de sant, si ratati esentialul, din orgoliu, din nestiinta, din ignoranta.

Facem noi ce facem, si tot la conditia noastra ajungem.

Obiectivism zero!

Hai sa luam Logan, ca neamtul vinde vechitura. Ati gasit voi Porsche 911 din 94, sau W140 din 94, in stare buna, cu sub 10.000-15.000E.

Anual, fara exceptie, vizitez Germania.

De parca asta te-ar face mai neamt decat nemtii...ai vazut tu multe mamici care-si duc odrasla la si de la scoala cu Porsche 911? Sunt sigur ca n-ai vazut,chiar daca zici ca te duci des,dar cu Duster sunt sigur ca ai vazut,iar daca n-ai vazut,inseamna ca nu te duci chiar asa des cum vrei sa ne faci sa intelegem. Si da,stiu ca sunt niste imbecili dupa parerea ta cei care cumpara Duster sau Logan,dar asta e,Duster se cumpara si in Germania,tara lui Porsche, Audi,Mercedes si Volkswaghen....nu toata lumea asculta la radio cu lampi,chiar daca unii le apreciaza,si nu toti pastreaza telefoanele din 2000 pt ca alea erau mai trainice.

Aerele de superioritate,nu prea dau bine,dar se vede treaba ca e cronica pe forum la cativa utilizatori.

Link spre comentariu

Am mai spus-o si alta data! Fiecare-si cumpara masina pe care si-o permite! Ce,eu n-as fi vrut sa-mi cumpar o masina bengoasa? Daca buzunarul nu mi-a ''permis'', mi-am cumparat o masina pe care mi-am putut-o permite. Atita timp cit nu-mi face probleme,consumul este decent,iar intretinerea este suficient de ieftina, sint foarte multumit de ea. Alternativa,cumparatul unei masini SH nu m-a convins niciodata,pentru ca reparatiile sint in general scumpe, iar piesele noi sint la fel scumpe. Piesele SH, nu mi-au inspirat, niciodata incredere si aici nu e vorba doar de autoturisme.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Si ai pretentia sa citesc toate tampeniile pe care le scrii? Cum ai facut? Te-au fortat? La cat o abolesti, ar trebui sa nici nu te uiti la ea, dar daca o conduci... ce sa mai zic. Asa ca fapt divers, nu ma inchin la nimic si nici bmw si nici mercedes nu m-ar da pe spate. Dar decat cazan rulat de o batranica in Germania si tinut in garaj, cu 60 de mii de km, mai bine loganel nou, cu garantie 5 ani. Chiar daca la aceiasi bani.

Si ca tot se vorbeste pe aici de consum. A mea merge cu 20 de bani pe km. Am notat tot combustibilul bagat in ea din prima zi pana azi si in 23000km pot face o socoteala la 4 zecimale daca vreau. De ce sa iau cazane?

Link spre comentariu

Stiati ca, daca eu imi conduc vechitura, inca 10.000km, si voi doar va cumparati un Logan nou, deja ati poluat mai mult decat mine? Cam de vreo 5 ori?

Repet, doar daca ati cumparat-o, adica a fost fabricata pentru voi/ati sustinut fabricarea ei.

Stiati ca, daca fiecare din noi ar pastra vechiturile, si nu s-ar mai produce, za zicem, 1000 de Loganuri, si toti am rula echivalentul a inca 20.000 km, adica un total de 20.000.000 cumulat, am stopa eliberarea a 7000 tone de dioxid de carbon in atmosfera?

Stiati ca, daca am renunta la a mai achizitiona automobile noi, si am oblitera din creierele noastre prejudecata legata de produsul nou, posibil ca am salva civilizatia de la exctinctie?

1.000.000.000 Loganuri noi, 17.000.000.000 tone CO2

De cand sustenabilitatea a devenit un concept atat de toxic? De cand sustinem fabricarea de gunoi industrial, in loc sa incurajam un mod de viata orientat catre sustenabilitate?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări