Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan nou vs straineze SH

Postări Recomandate

Amandoua tin mult, dar este foarte important cat de tare te grabesti.

1.6 este acceptabil. 1.4 abia muta ferul .

Nu mă grăbesc.Am.vazut cu ochii mei in urma cu vreo 7 ani un accident eu am avut șansa și de atunci m-am cumințit de tot.

Mă interesa doar fiabilitatea la cel 1.6 16v

Link spre comentariu

De unde sti asta ?

https://www.elforum.info/topic/127135-caut-motor-dacia-logan-16mpi-8valve/page-3?do=findComment&comment=1581514

@dan cod

Este in esenta acelasi motor, doar chiulasa difera, pe linga supape mai multe ai si reglaj

hidraulic al jocului, nu mai trebuie sa`ti bati capul cu asta.

Ca idee motoarele de 1.6l/8V sint folosite in cursele Logan Cup.

Acolo se merge la blana, cea mai mare treapta fiind a 4`a.

Cu toate astea sint motoare care au peste 70000Km si merg inca in forta.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Exact asta ziceam. Eu cu masinuta mica hatchback monovolum am carat o gramada de obiecte voluminoase pentru posesori de logan de-asta cu portbagaj mare in care nu incape nimic. .

Bree...exista varianta hatchback a Loganului...se numeste Sandero.....sau nu stiai? Cine vrea hatcback isi ia Sandero...cine vrea portbagaj clasic isi ia Logan. E una si aceeasi masina...difera doar partea dorsala...adica spatele masinii.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Bravo, incepem sa umblam cu camionul prin oras. Da, am specificat de cateva ori, MCV am avut si eu, un jeg de masina. La 120 la ora stabileste vantul pe ce banda mergi, nu tu. 1.6 dar tot lenes, consum mare (doar cari tona de masina dupa tine, nu ?), depasiri ? Doar daca te depasesc altii. Si roaga-te sa nu ai viteza mica si sa treaca un camion in viteza pe langa tine, o sa iti trebuiasca pastile de rau de mare la cum te balangane. Stiu barci pe Marea Neagra mai stabile decat MCV-ul. Parcari, trafic ? Nu vrei sa te plimbi cu aia prin aglomeratie.

Imi cumpar MCV ca sa car aragazul. Perfect. Dar acelasi lucru il face si un hatchback monovolum mititel, dar fara sa sufere de restul problemelor.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Amice, masina aia o folosesc doar in concedii, se impaca cel mai bine cu rulota de 1100 kg. Are 10 ani in ianuarie, si vreo 50.000 km la bord. I-am schimbat anul asta distributia, de rusine, ca nu schimbasem nimic pe el. A, si i-am pus cauciucuri de iarna, ca, cine stie, poate ma paste vreun gand.

Consum mare? Nu mi s-a parut. 9.5 litri la suta de km. Cu rulota agatata, prin Apuseni. Metoda - plin pe plin.

Tona de masina? Pana si Dacia 1310 avea 960kg. Nu-I asa de greu pe cat pare.

Ma rog, eu sunt multumit de el. Macar pentru scopul pentru care l-am cumparat.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări