Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan nou vs straineze SH

Postări Recomandate

dany_cta are bicicleta

el crede care are moticicleta dar spera ca pacaleste lumea ca are masina

ptr el un bixenon adaptiv inseamna doi ochi de pisica legati cu sarma pe spitele rotilor la bicicleta

sa traducem ca sa inteleaga si dany_cta cu caruta :

bi = doi

xenon = ochi de pisica

adaptiv = le-a adaptat legandu-le cu sarma de spite

dar fiti tolernati de sarbatori

incepeti cu prostii gen dany_cta

( sa nu se inteleaga gresit , nu am spus ca el e prost , nu mi-as permite , am spus ca prostii sunt ca el )

veti vedea ca va veti simti mai bine

si noi am avut bicicleta cand eram mici si ne doream masina

Link spre comentariu

Am zis sa nu ma mai bag dar nu pot sa ma abtin. De revelion, ca sigur sunt numai tampenii pe la televizor, bag pe ecran elforum si cream un topic nou, "Revelion cu Dani". Sper sa imi binedispun toti invitatii. Anul trecut m-am amuzat cu mesterul...

Link spre comentariu

Am zis sa nu ma mai bag dar nu pot sa ma abtin. De revelion, ca sigur sunt numai tampenii pe la televizor, bag pe ecran elforum si cream un topic nou, "Revelion cu Dani". Sper sa imi binedispun toti invitatii. Anul trecut m-am amuzat cu mesterul...

Si cu ocazia asta mai invatat si voi ceva util, oricare ar fi domeniul. Tu doar alegi domeniul si eu te invat.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Despre statistici.

Clasamentele absolute sunt mai putin importante. Mai importante sunt cresterile sau descresterile pe care le inregistreaza o anumita marca de la un an la altul. Nu poti da teapa 4 ani la rand. dai teapa cu un lot de masini , dar dupa aia ai disparut. E concurenta mare pe piata auto, fiecare marca isi are o revista de ”casa” care o lauda.

Numai o minte absurda isi poate inchipui ca loganul ar trebui sa fie pe primul loc, inaintea marcilor de traditie, care pe langa masini din gama premium fabrica si masini pentru oamenii de rand.

Spunea un coleg ca el merge cu max 110km/h si nu poate depasi, Daca merge cu 80km/h in treapta a 5 a cu 2000rot/min si vrea sa depaseasca evident ca masina pare puturoasa. In cazul asta ar trebui sa treaca in treapta a 4 a, sa calce bine pedala si o sa vada cum merge masina.

Link spre comentariu

dany_cta are bicicleta

el crede care are moticicleta dar spera ca pacaleste lumea ca are masina

ptr el un bixenon adaptiv inseamna doi ochi de pisica legati cu sarma pe spitele rotilor la bicicleta

sa traducem ca sa inteleaga si dany_cta cu caruta :

bi = doi

xenon = ochi de pisica

adaptiv = le-a adaptat legandu-le cu sarma de spite

dar fiti tolernati de sarbatori

incepeti cu prostii gen dany_cta

( sa nu se inteleaga gresit , nu am spus ca el e prost , nu mi-as permite , am spus ca prostii sunt ca el )

veti vedea ca va veti simti mai bine

si noi am avut bicicleta cand eram mici si ne doream masina

Asta-i ''tare'' de tot..( sa nu se inteleaga gresit , nu am spus ca el e prost , nu mi-as permite , am spus ca prostii sunt ca el )! :ras: :n1

Link spre comentariu

Si cu ocazia asta mai invatat si voi ceva util, oricare ar fi domeniul. Tu doar alegi domeniul si eu te invat.

Aleg eu primul domeniu: "Sa circulam corect pe strada"

Spune-ne maestre, citeaza din clasici in viata, asculta-ti eul si slobozeste. Ia cartea de soferi, intrebare cu intrebare si dovedeste-ne ca cel putin jumatate din raspunsurile considerate corecte de grila cartii, sunt gresit interpretate.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am specificat clar ca le-am indeplinit pe toate. E limba romana, chiar nu poti sa o intelegi ?

Sau ai impresia ca poti sa indeplinesti ceva ce nu exista ?

Deci pana si limba romana e grea pentru unii...

Vrei o banana ?

imi bateam joc de tine

sincer nu am crezut ca esti chiar atat de prost sa nu te prinzi

eu ma retrag , nu pot sa fac misto de cineva care e prea prost sa se prinda

Link spre comentariu

Amandoua tin mult, dar este foarte important cat de tare te grabesti.

1.6 este acceptabil. 1.4 abia muta ferul .

Era aici un coleg, care ma sfatuia sa ii dau a4-a pt. depasire. Pe bune ?

Ar fi ok sa aiba a6-a la 110 . Ca acolo incepe sa urle motorul. Nu e prima mea masina pe benzina.

Am avut cativa ani , din pasiune un megane coupe din 2000 cu motor f5r. 2.0 injectie directa.

Avea tampenia ai un cuplu nebun. Dar pe bune, chiar credeti ca nu m-am gandit sa retrogradez ? Aiaiaiii .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări