Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan nou vs straineze SH

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Bag furca, care ati blestemat in halul asta ?

Sunt condamnat sa merg cu Loganezul 1.4 mpi , cred ca 1 luna jumatate.

Masina per total nu este rea, dar nu merge. Mai mult sta.

Ca sa depasesc trebuie sa imi iau avand 1 - 2 km si dupa aia sa ma arunc.

Incomoda de imi vine sa ii dau foc, maneta stergatorului care merge pe invers, claxon pe maneta de semnalizare, plin de greieri la o masina de 38k .

Altfel, nu stai pe loc, se misca.

Si cu consumul de 5 % sa i-o spuneti altuia.

Umblu 80% extraurban, nu trec de 110/h, pentru ca urla motorul ( 3000 de ture la 100/h) , si am 8 % consum .

Dar dupa cum se vede, in caz de necaz, buna ii si asta.

Link spre comentariu

Bag furca, care ati blestemat in halul asta ?

Sunt condamnat sa merg cu Loganezul 1.4 mpi , cred ca 1 luna jumatate.

Masina per total nu este rea, dar nu merge. Mai mult sta.

Ca sa depasesc trebuie sa imi iau avand 1 - 2 km si dupa aia sa ma arunc.

Incomoda de imi vine sa ii dau foc, maneta stergatorului care merge pe invers, claxon pe maneta de semnalizare, plin de greieri la o masina de 38k .

Altfel, nu stai pe loc, se misca.

Si cu consumul de 5 % sa i-o spuneti altuia.

Umblu 80% extraurban, nu trec de 110/h, pentru ca urla motorul ( 3000 de ture la 100/h) , si am 8 % consum .

Dar dupa cum se vede, in caz de necaz, buna ii si asta.

Pacat ca la cat costa rabla aia de noua, iei 1000 de tipuri diferite de masini adevarate, oricare din ele mai buna si tot iesi la jumatate din bani.

Link spre comentariu

Ce romani adevarati...mai rar ca voi!.

Cand mergeati cu Dacia 1300.... o bibileati toata ziua...si nu mai faceati atatea nazuri! Acum Loganul este cu mult peste Dacia 1300 si nu va mai place! Asa-i cand ajunge tiganu" imparat...intai pe ta-su il spanzura! Ce repede uita omul de unde pleaca!

Link spre comentariu

Ce romani adevarati...mai rar ca voi!.

Cand mergeati cu Dacia 1300.... o bibileati toata ziua...si nu mai faceati atatea nazuri! Acum Loganul este cu mult peste Dacia 1300 si nu va mai place! Asa-i cand ajunge tiganu" imparat...intai pe ta-su il spanzura! Ce repede uita omul de unde pleaca!

Lasa-i sa spuna ce vreau. Stii cum se spune: tăt țîganu-și laudă calu'!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Am avut Dacia 1300 cand nu puteai sa ai altceva.

Rog posesorii de Logan sa incerce si o straineza sh in segmentul loganului de pret.

Toti care au incercat au ramas la straineza. :rade:

Doar aia care n-au gustat prajitura lauda prajitura de alaturi. Cine a gustat-o ... Nu cred ca este nici macar unul singur care sa fi urcat in straineza si sa mai laude loganul.

Singura exceptie posibila este la cei care si-au luat o rabla cu adevarat rabla, nu ceva cu pret cat de cat ok, si apoi lauda loganul nou, desi sincer sa fiu nu pot sa imi inchipui o rabla nici chiar in ultimii 20 ani care sa fie inferioara loganului...

Link spre comentariu

eu incurajez pe toti sa isi ia Logan

salvati economia fratilor , lasati masinile straine

toate lumea numai masini straine viseaza

treziti-va la realitate , Logan-ul este ideal ptr voi

sustin 100% cumpararea de Logan nou fata de orice SH din afara

si eu mi-as lua Logan daca as putea , dar nu pot

sper ca a fost utila postarea mea

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări