Vizitator aldamar Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Un bun coleg si prieten avea o poezie care se adresa cu precadere femeilor! Mos Craciun v-aduce voua Un cirnat si doua oua Doua oua de vultur Ce vor bontăni (bate)la cur! Scuze pentru porcosenie! Like!!!! Link spre comentariu
dorofteius Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Pentru mine, Loganul este o masina foarte buna. Pentru ca dupamasa , am de lucru la ele vesnic. Deci, masina ideala pentru unii . Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Pentru mine, Loganul este o masina foarte buna. Pentru ca dupamasa , am de lucru la ele vesnic. Deci, masina ideala pentru unii . Da ce, ai mai multe? Si, ma rog, ce-ai atita de lucru la ele? Pai nici la vechea dacie n-aveai zilnic de lucru! Editat Decembrie 7, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Ba da! Curatarea si tratarea fiecarui punct de rugina........ Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Pentru mine, Loganul este o masina foarte buna. Pentru ca dupamasa , am de lucru la ele vesnic. Deci, masina ideala pentru unii . Stii de ce ai de lucru la ele? ca`s multe! Da, daca`s peste 10 ani mai apare rugina, pina atunci doar daca a fost lovita si reparata asa ca la noi! Editat Decembrie 7, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Pentru mine, Loganul este o masina foarte buna. Pentru ca dupamasa , am de lucru la ele vesnic. Deci, masina ideala pentru unii . Da' cand lucrezi pe la masina mai iei si cate o bere? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Esti belea! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Da' cand lucrezi pe la masina mai iei si cate o bere? Normal,si nu numai una,altfel n-ar gasi de lucru... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Normal,si nu numai una,altfel n-ar gasi de lucru... LIKEEEEE!! Probabil ca pateste ca mesteru' Manole! Ce repara ziua ,se defecteaza peste noapte! Editat Decembrie 7, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Asa beam eu cafea cand eram fumator...ca sa am motiv sa fumez,imi faceam cafea(des).Unii vad ca au luat-o pe Logan cu bere(zilnic) Sa mai zica cineva ca Loganul nu ingrasa Link spre comentariu
dorofteius Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Dupa ora 4 , am un al-2lea job. Care implica automobilele. Greu de inteles , dar usor de facut bascalie. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Pentru mine, Loganul este o masina foarte buna. Pentru ca dupamasa , am de lucru la ele vesnic. Deci, masina ideala pentru unii . Sa nu te superi dar asa ai cautat scriind cum si ce ai scris. Bucura`te ca sint multe Logane si ai de lucru, daca toti ar fi ca mine ai soma! Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Pentru mine, Loganul este o masina foarte buna. Pentru ca dupamasa , am de lucru la ele vesnic. Deci, masina ideala pentru unii . Scuze, nu a fost cu intentia de a jigni pe cineva. Spor la lucru! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Sa fereasca sfintul sa ma spor de lucru la Logan, il fac doar pe al meu! Si aia e rar de tot, e fiabila masina. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Si aia e rar de tot, e fiabila masina. Incercati cu bere,poate se strica mai des Link spre comentariu
Postări Recomandate