Vizitator aldamar Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 (editat) Eu am Logan ,cumparat de nou in 2006 si sunt foarte multumit de el.Are aer conditionat,geamuri electrice. Nu m-a lasat nici o data in drum si am ajuns cu ea prin zone pe unde masinile de fite raman in pana sigur. Loganul e o masina decenta,ce sa zic,e masina romanului. E o masina pentru oamenii civilizati si cu bun simt,care stiu sa dea buna ziua si sa fie civilizati in societate. Se spune ca masina reliefeaza si caracterul omului. Am motorul de 1,4 benzina si 8 supape.In bord am 168.000km,schimbat distributia,uleiul la timp.Apa ,paie si bataie... Editat Decembrie 5, 2017 de aldamar Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 (editat) Eu am avut logan MCV nou nout in 2008.Primii 15.000km am avut probleme cu el care, unele s-au rezolvat, altele, nu. Si probleme la pivoti (masina noua ?? platit din buzunar), si intreruperi la motor (nerezolvat), motorul stergator spate a crapat, inchizatoarea la fel, trebuia sa intru din interior in portbagaj sa il deschid, Apoi nu l-am mai avut. Rugina cat cuprinde, curgea apa ruginita prin dreptul pe la stalp cand il spalam. Pe strada ma impingea vantul pe ce banda avea el chef. Aerul conditionat e doar boala sigura, in mijlocul verii imi curgea nasul si ma intepau degetele pe volan de la frig. Era ba prea rece, ba prea cald, niciodata nu poti sa reglezi exact, variaza in functie de termostat si temperatura antigelului. Motorul de 1.6 si vreo 90 cai, asta era atunci in top, dar nu putea sa faca nici un fel de depasire serioasa, te rugai de ea. Consumul foarte mare comparativ cu alta straina. Si de departe cel mai important: Daca plecam la drum cu el, ajungeam rupt de oboseala. Scaunele complet neconfortabile, masina instabila ceea ce rezulta involuntar intr-un stres psihic, creierul chinuindu-se sa corecteze traiectoria continu. Am rezolvat complet problema ramanand la straine 100%. Masini serioase, capabile, clima obligatoriu in nici un caz AC, si confortabile. Am condus de mai multe ori de atunci Constanta-Arad dus-intors fara pauza, Constanta-Timisoara, si altele. Drumuri imposibile de facut pentru un logan fara pauza de dormit. Daca obosesc, trag pe dreapta si dorm. Am fost de doua ori Constanta-Botosani, odata cu logan si peste o saptamana cu masina straina. Cu loganul nu am reusit sa ma intorc fara pauza, m-a rupt drumul si am facut pauza de somn chiar daca sunt doar un pic peste 1000km. Cu masina straina, m-am intors si m-as mai fi dus odata. Cei care sunt blocati pe masini obositoare normal o sa zica ca este o inconstienta sa conduci atat, ei nu au de unde sa stie cum e, dar cand ai o masina in care stai relaxat (nu ma refer la spatiu), nu te oboseste deloc. Nu toti au cum sa inteleaga asta... Editat Decembrie 6, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Rugina cat cuprinde, curgea apa ruginita prin dreptul pe la stalp cand il spalam. Pe strada ma impingea vantul pe ce banda avea el chef. Aerul conditionat e doar boala sigura, in mijlocul verii imi curgea nasul si ma intepau degetele pe volan de la frig. Confirm Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Te vei lovi aici de un zid al frustrarii si prejudecatii. In primul rand, foarte putini au condus mai mult de bietul Logan Te inseli, toti care au un logan nou au platit mai mult decat costa un SH. Crezi oamenii aia nu stiau de masinile SH? In Germania ca in oricare tara e o piata a masinilor SH, iar masinile care ajung aici nu se vand acolo. Oare de ce? In schimb statisticile spun ca loganul se inmatriculeaza bine acolo. Daca era asa proasta, dupa cativa ani de cand e prezenta pe piata lor, nemtii nu o mai luau, preferau SH-urile lor. Chiar daca masina e adusa din Germania, in 90% din cazuri e luata de la samsarii turci care sunt la fel de balcanici ca si noi. Link spre comentariu
cipcirip Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Neamtul care se respecta nu cumpara auto sh... Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 (editat) Te inseli, toti care au un logan nou au platit mai mult decat costa un SH. Crezi oamenii aia nu stiau de masinile SH? In Germania ca in oricare tara e o piata a masinilor SH, iar masinile care ajung aici nu se vand acolo. Oare de ce? In schimb statisticile spun ca loganul se inmatriculeaza bine acolo. Daca era asa proasta, dupa cativa ani de cand e prezenta pe piata lor, nemtii nu o mai luau, preferau SH-urile lor. Chiar daca masina e adusa din Germania, in 90% din cazuri e luata de la samsarii turci care sunt la fel de balcanici ca si noi. Dar uiti sa zici ca neamtul ala isi permite anul urmator, cand rugineste, sa isi cumpere alta. A incercat, asta e, isi permite sa si greseasca cand ala si-o cumpara din 3 salarii adunate. Cati dintre voi nu ati cumparat o scula ieftina chinezeasca doar pentru ca "hai sa incerc, daca se strica asta e, cumpar alta" decat sa dati dublu-triplu pe una buna ? Pur si simplu pentru ca va permiteti. Tu poti sa faci asta aici in Ro ?? Editat Decembrie 6, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 (editat) Masina o ai cum ai grija de ea. Daca te doare-n fund de ea o, sa ai probleme indiferent ce marca ar fi. Sa nu-mi spuna nimeni ca are o masina infailibila! Toate sint facute sa te tina un anumit numar de ani,bine-nteles daca ai grija de ea. Credeti ca producatorii de autoturisme,au interesul sa faca masini care sa te tina 100 de ani? Nici poveste! Daca-r fi asa atunci, ar inchide ''mustaria'' in citiva ani. Amintiti-va de Mercedes! Editat Decembrie 6, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Masina o ai cum ai grija de ea. Daca te doare-n fund de ea o, sa ai probleme indiferent ce marca ar fi. Sa nu-mi spuna nimeni ca are o masina infailibila! Toate sint facute sa te tina un anumit numar de ani,bine-nteles daca ai grija de ea. Credeti ca producatorii de autoturisme,au interesul sa faca masini care sa te tina 100 de ani? Nici poveste! Daca-r fi asa atunci, ar inchide ''mustaria'' in citiva ani. Amintiti-va de Mercedes! Nu am auzit de faza asta la masinile de acum 20 ani cand masinile se faceau cu aluminiu si fier, nu plastic si plastic. Link spre comentariu
Vizitator aldamar Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Masina o ai cum ai grija de ea. Daca te doare-n fund de ea o, sa ai probleme indiferent ce marca ar fi. Sa nu-mi spuna nimeni ca are o masina infailibila! Toate sint facute sa te tina un anumit numar de ani,bine-nteles daca ai grija de ea. Credeti ca producatorii de autoturisme,au interesul sa faca masini care sa te tina 100 de ani? Nici poveste! Daca-r fi asa atunci, ar inchide ''mustaria'' in citiva ani. Amintiti-va de Mercedes! Aveti dreptate,n-am cum sa va dau LIKE pentru ca mi-am terminat portia pe azi. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Neamtul care se respecta nu cumpara auto sh... Numai ca neamtul are si bani. Noi cam ''legumim'' pina adunam niste bani, cit sa ne cumparam o masina cit de cit. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Poi de ce rugineste loganul atunci si alte masini nu? La fel si mercedes, generatia 99-2003 avea mari probleme cu rugina. La w203 e diferenta mare intre FL si non FL. Ingrijesti, dar sa ai ce. Nu e vreun exponent al faibilitatii, dar nici rabla nu e. Ieftin de cumparat, de reparat si atat. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Nu, de fiabil este fiabil, de ruginit dupa 10 ani rugineste, cel putin al meu dar a stat cred ca 7 ani Germania si nimeni nu prea a avut grija de el, de masina ieftina si mai ales a lui tata! Sa vezi acuma ce spala Lexus-ul si mai are si garaj la el! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Noi cam ''legumim'' pina adunam niste bani, cit sa ne cumparam o masina cit de cit. Legumim pe naiba,ca si fasolea e mai scumpa decat carnea... Economie poate sa faca doar cel ce are bani. Cand banii nu se ajung de la o luna la alta,oricat de chivernisit ai fi,nema economie. Poate doar modelul unui politician moralist sa fie de invatatura...ala a declarat ca i-a inflorit ditai vilanul in terenul proprietate, din cauza ca nu bea,nu fumeaza,si in general s-a lasat de vicii,spre deosebire de romanul de rand. Isi mai permite doar sa minta,dar asta ne costa pe noi,nu pe el. Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Lasa ca vine mosu si ne aduce acum ... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 (editat) Legumim pe naiba,ca si fasolea e mai scumpa decat carnea... Economie poate sa faca doar cel ce are bani. Cand banii nu se ajung de la o luna la alta,oricat de chivernisit ai fi,nema economie. Poate doar modelul unui politician moralist sa fie de invatatura...ala a declarat ca i-a inflorit ditai vilanul in terenul proprietate, din cauza ca nu bea,nu fumeaza,si in general s-a lasat de vicii,spre deosebire de romanul de rand. Isi mai permite doar sa minta,dar asta ne costa pe noi,nu pe el. Doru! LIKEEE!!!! Un bun coleg si prieten avea o poezie care se adresa cu precadere femeilor! Mos Craciun v-aduce voua Un cirnat si doua oua Doua oua de vultur Ce vor bontăni (bate)la cur! Scuze pentru porcosenie! Editat Decembrie 6, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate