surubarila Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Sanatate permanenta ! Daca cineva dintre domniile voastre are schema (eu n-am gasit-o).Exista doar tensiunea pt. cele doua etaje finale +/- 70V , niciun led aprins.Multam ! Mod. edit - repune linkul corect pt ca cel pe care l-am gasit era total aiurea (catre un sexy shop). Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 (editat) Asta se dorește a fi o prezentare? Dacă nu, ci e o întrebare, aria de depanare e în altă zonă a acestui forum. Editat Noiembrie 1, 2017 de Real Minitehnicus 1 Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Depanarea amplificatoarelor este in general acceptata aici, se considera ca se poate invata din asta. Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Va multumesc ! Am ales acel site de gazduire pt. ca a mai fost folosit pe forum , nicio intentie de a se ajunge acolo.Ce altceva sa folosesc(si scuze) ? Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Poti pune link catre site-ul producatorului si poze pe ce vrei (imgur e f simplu de folosit) dar fara trimiteri aiurea. Chiar ma enerveaza sa vad pu_e de plastic roz si alte "accesorii" in loc de amplif. Link spre comentariu
Postări Recomandate