csu Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Ceva aparent german și destul de bătrân, dar funcțional, acceptabil pentru vârsta lui: Varianta rusească, probabil mult mai tânără, funcționează chiar bine pe toate domeniile, mai puțin pe X100Ω (se poate remedia ușor) Metra Unimet din anii 1960, funcționează foarte precis, și arată ca o bijuterie: Tot metra din 1964 dacă cineva recunoaște modelul, i-ași fi recunoscător Punte RLC Metra Icomet din ani 70, probabil resuscitabil: Punte Kelvin, producție ERA Kelwin TMT-2 oarecum funcțional, reparabil (pentru serile de iarnă): Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Frumoase aparate. Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Mulțumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Intr-adevar,frumoase,si vechi,dar ar fi bine daca ar fi mutate in acest topic ( https://www.elforum.info/topic/23394-ce-aparate-de-masura-vechideosebiteaveti/ ),ca sa fie la un loc cu celelalte,sau topicul mutat in aceasta sectiune,unde cred eu, e mai potrivita pt gazduire. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Nu cred că le pot muta acolo de aceea ar trebui că inițiatorul sa le pună acolo și apoi eu șterg de aici. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Eu am mai deschis subiectul mai de mult...topicul a fost deschis in acea sectiune inainte de reorganizarea forumului(nu exista sectiune separata pt aparate de masura).In momentul cand s-a reorganizat,am spus ca ar fi bine ca acel topic sa fie mutat la aparate de masura,dar n-a fost vointa politica,si a ramas acolo...la fel ca si acum. Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Prea multă logică nu văd în prezentarea unor aparate de măsură în altă secțiune. Nu credeam că derandează, se poate șterge. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Nu e vorba de deranj,se incearca sa se pastreze o tematica,altfel ce-ar fi sa se amestece toate subiectele si fiecare sa posteze despre ce vrea,unde vrea.Nu a fost vorba de nici un repros(postarea in aceasta sectiune fiind perfect normala),ci doar de deschiderea unei discutii mai vechi,care nu are legatura cu postarea ta,asa ca nu e cazul sa ne dam raniti in orgoliu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum