Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparate de măsură vechi

csu

Postări Recomandate

Ceva aparent german și destul de bătrân, dar funcțional, acceptabil pentru vârsta lui:

Multimeter_002.jpg Multimeter_001.jpg

Varianta rusească, probabil mult mai tânără, funcționează chiar bine pe toate domeniile, mai puțin pe X100Ω (se poate remedia ușor)

Multimeter_003.jpg Multimeter_005.jpg

Metra Unimet din anii 1960, funcționează foarte precis, și arată ca o bijuterie:

Multimeter_006.jpg Multimeter_010.jpg Multimeter_008.jpg

Tot metra din 1964 dacă cineva recunoaște modelul, i-ași fi recunoscător

Multimeter_033.jpg

Punte RLC Metra Icomet din ani 70, probabil resuscitabil:

Multimeter_001.jpg

Punte Kelvin, producție ERA Kelwin TMT-2 oarecum funcțional, reparabil (pentru serile de iarnă):

Multimeter_002.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

3

• csu

3

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu am mai deschis subiectul mai de mult...topicul a fost deschis in acea sectiune inainte de reorganizarea forumului(nu exista sectiune separata pt aparate de masura).In momentul cand s-a reorganizat,am spus ca ar fi bine ca acel topic sa fie mutat la aparate de masura,dar n-a fost vointa politica,si a ramas acolo...la fel ca si acum.

Link spre comentariu

Nu e vorba de deranj,se incearca sa se pastreze o tematica,altfel ce-ar fi sa se amestece toate subiectele si fiecare sa posteze despre ce vrea,unde vrea.Nu a fost vorba de nici un repros(postarea in aceasta sectiune fiind perfect normala),ci doar de deschiderea unei discutii mai vechi,care nu are legatura cu postarea ta,asa ca nu e cazul sa ne dam raniti in orgoliu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări