Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bomba calatoare , la o zi dupa comemorarea #Colectiv

Postări Recomandate

sau asigurare prin efectul legii ( minori etc ., si alte categorii ) .

Aloo,mai usor cu pianul pe scari...ai mei copii au crescut,dar cat au fost mici,dupa 90 incoace,am platit cam tot.Si multe necompensate de pe reteta(de regula cele importante pt tratament),si tratament stomatologic,si interventii chirurgicale si multe altele.Deci care gratuitate pt minori?Poate aia de pe hartie,altfel,daca nu ai bani,din partea lor,moarte usoara.

Link spre comentariu

Ma rog , eu am scris ce cunosc , domnule Doru . Tratamentul stomatologic nu intra in asigurarea catre casa de sanatate , doar urgentele . Pentru minori , studenti ( aceia in continuarea liceului ) pana la o anumita varsta , etc . Necompensatele pe reteta , cred ca nu trebuie sa dezbatem . Ma refer strict la cadrul legal . La interventiile chirurgicale , depinde ce ati platit . Plati informale , sau dispozitive medicale care nu intra in contractul cadru . Sau chiar interventii in ansamblu , sant si din acestea . Ma rog , am senzatia ca s - a inteles ca eu as fi de acord cu ce platesc altii . Si ar trebui sa fiu tras de urechi si supus oprobiului ... Am platit si eu , ca doar nu - s presedintele Romaniei . Doar am prezentat ( ce stiu eu ) ca prevede legea , nu am emis pareri sau judecati de valoare asupra corectitudinii (depinde din pozitia cui ) , oportunitatii etc . Nu fac asa ceva , sau daca fac ... le tin pentru mine . Sau cadru privat . Atat si nimic mai mult . Daca am gresit ceva , si sant persoane mai informate care aduc corecturi , m - as bucura . Intotdeauna am fost de acord neconditionat sa - mi imbunatatesc cunostiintele , indiferent din ce surse , daca sant corecte si mai bine informate . Cam atat ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Părerea mea este că patronii stabilimentului respectiv trebuie să plătească tot , despăgubirile respective dar și tratamentele medicale în totalitate .

Sunt ferm convins că medicii au făcut ce și cât s-a putut din punct de vedere uman .

Scopul înființării stabilimentului Colectiv era doar profitul , asa că și-au asumat din start și profitul , dar și paguba .

Ehe , acum e cazul să plătească paguba .

Nu e cazul să plătim noi acele oale sparte în numele patronilor !

Statul trebuie sa îi oblige pe patronii Colectiv la plata unor despagubiri juste , fără a apela nici un ban public din taxe și impozite .

Parerea mea .

Link spre comentariu

Trebuie in baza unor hotarari judecatoresti . Din ce cunosc , autorizatia de la .... , nu scriu denumirea , sa nu lezez eventuali angajati , stiu ca sant pe aici ... , nu e prea in regula . Incinta nu indeplinea conditiile . N - ar fi si institutia respectiva un pic de bagat in fata ? Primaria are si ea un pic de implicare ... ma rog , ideea e ca nu s - a exercitat controlul conform legii , si autorizatia finala e cam cu cantec . Mai e si problema cu firma care a asigurat efectele pirotehnice ( pe baza de contract ) , are si ea ceva " pete negre " . Personal am si un punct de vedere privind persoanele minore care s - au aflat acolo , inteleg ca incinta era comuna cu un spatiu de alimentatie publica in care se serveau bauturi alcoolice . Erau insotiti de parinti sau apartinatori ? ... Parca e si o ora limita in care e permisa prezenta , in conditiile pe care le - am precizat . In autorizatie era trecut si un numar maxim de persoane care puteau fi prezente in incinta respectiva . Politia locala n - ar avea nimic de zis ? Nu referitor la poezia moderna ... ci la indeplinirea atributiilor de serviciu . S - a intamplat pe tarlaua ei ... au fost notificati ? Daca nu , trebuiau sa suspende manifestarea . Inteleg ca locatia a fost inchiriata pentru manifestarea respectiva . Se stie clar cine a fost organizatorul , si ce formalitati trebuia sa indeplineasca cu aceasta ocazie ? Eu stiu raspunsurile . Cred ca si dvs . Ar fi interesant daca sant aceleasi ...

P . S . - se pare ca unul dintre patroni e prin Englitera ... o fi band cafele cu Adam ... u , si altii ?

Editat de gauss
Link spre comentariu

Zalutam cu rezbekt, Jefu.

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la c_r, noi luat c_r fok. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum... !

Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.

Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam... Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei...

Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin ! Zbierat, zguibat la sin, c___t be mine de frica ! Jefu, ma indorg acasa ! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba. Hussein

Link spre comentariu

Din amăraciunea provocată în stabilimentu' Colectiv se ajunge la glume ... sau chiar în politică , pâna la guvernul # , cel cu bricheta de tristă amintire .

Intotdeauna sa va puneti intrebarea " cui prodest " http://www.laurageorgescu.ro/index.php?pag=latin , să nu credeți nimic din ceea ce vedeți sau auziți de la diverși lideri de grupuri sau formatori de opinie :) , de pe internet , radio sau TV , până nu aveți un răspuns decent la această întrebare ...

Păcat , victimele nevinovate merită respect .

Ar trebui închis acest subiect , motive sunt destule .

Link spre comentariu

Fara indoiala ... nu putem face nimic . Decat sa vorbim discutii . Mijloacele de preventie si coercitie sant la altii . Dar ( si ) asta e o alta discutie !

P .S . - mai e si o alta chestiune ... in afara de hazard etc . Anumite lucruri , imprejurari , fapte etc . , mie cel putin , imi ridica oarece intrebari . Incerc sa ma comport in consecinta , sau sa ( le ) evit pe cat pot . As enumera locuri si mase mari de oameni unde n - am ce cauta , in afara unor motive foarte temeinice ... Paleta e foarte vasta ... carciumi , stadioane , petreceri , excursii etc . Si o mica analiza cu ce as putea , ce ar trebui si ce as face in caz de ... Pana acum a functionat .

Editat de gauss
Link spre comentariu

S-a copt de mult buba colectivului, cu patroni inconstienti care tratau afacerile lor ca pe o vaca de muls, artisti de weekend si spectatori lihoditi dupa muzica ieftina. S-au intalnit prostii cu nebunii.

S-a mai postat filmul pe forum si il mai pun o data. Eu stiam de el cu mult inainte de incendiu desi nu am vreo legatura cu trupe rock sau concerte, E copie fidela. Aia toti erau cu mintea intunecata de au repetat scenariul, da no, o mers pana acum, mai merge o noapte,

https://www.youtube.com/watch?v=xY59mR44TLs

P.S. Si "slavirea Satanei" trebuie sa se faca in conditii sfinte. :))

Editat de Romica_t
Link spre comentariu

Eu cred ca se exagereaza nitel la vagonul cu fum ma refer. Si, in acest caz, nu e chiar rau. Fumul a venit de pe undeva de pe la sabotii ramasi blocati aproape de pozitia de frinare. Normal, s-au incins si a iesit fum. De aici si pina la explozie mai e cale lunga si mai trebuie si ceva motorina, cum a fost la Mihailesti. Pe de alta parte, exagerarea e buna, pentru ca doar astfel ii trezesti pe inconstienti din scaunele lor de sefi!

Despre Colectiv...ce sa mai vorbim: inconstienta crasa pe toata linia. Vinovati sunt patronii, nu mai insir aici capetele de acuzare, dar si cei prezenti, mult prea multi, in acea "sala de distractii": au stat sa-i faca selfy cu focul in loc sa o tuleasca, mintenaș, pe usa!

Link spre comentariu

Ultima chestie , si mi se pare plauzibila , e ca de la sabotul blocat ( scanteile degajate ) a luat foc dusumeaua vagonului . Nu e imposibil , lemnul de la vagoane e de multe ori imbibat cu produse petroliere , solventi sau altele , de la recipiente sparte sau varsate accidental in interior , sau de la " intretinere " ... se spala cu motorina , in loc sa fie raschetate si vopsite . La Mihailesti , in afara de ingrasamant si motorina , a mai fost si scurtcircuitul instalatiei electrice a autocamionului . Despre Colectiv ... nu ma pronunt . Eu cu spectacolele rock , mai putin . In fine , o anumita factura de rock , intr - o locatie cel putin ciudata ... si cu public asisderea . Nu condamn pe nimeni , fiecare se duce unde pofteste . Totusi cred ca erau foarte pasionati , daca au intrat in spelunca aia . Fiecare cu ale lui ! In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Sambata trecuta am fost intr-un club din Bucuresti pentru putin timp (o bere), ei bine, clubul, aflat la subsolul unui imobil interbelic din centru avea o scara complet confectionata din lemn, treptele si balustradele din lemn bine uscat, si pe fiecare treapta, la stanga si la dreapta, aprinsa o...mica lumanarica din cele in cutioara de aluminiu, ca sa vezi pe unde calci cand cobori in pivnita-club. Genial!!! O capcana de neratat, Fereasca-Sfantu`sa se aprinda cumva scara aia, ca raman clientii captivi in pivnita, alta iesire nu exista.

Despre ceva stalpi de sustinere, existenti anterior in pivnita aia boiereasca, destinata stocarii vinurilor, stalpi care au fost...desfiintati de cei care au amenajat clubul-probabil ca sa faca loc pentru mai multe mese rustice, neah...n-o sa mai fie vreun cutremur precum ala din `77, ca nu-i permitem.

Vorba lui Dragos Patraru, nu ne mai facem bine.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări