surubarila Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Sanatate permanenta ! http://stiri.tvr.ro/pericolul-de-explozie-din-gara-breaza--prahova--a-fost-inlaturat--vagonul-cu-nitrat-de-amoniu-care-luase-foc-a-fost-decuplat_824168.html#view Ce ar trebui sa facem noi , dar mai ales ce TREBUIE sa faca "ei" asa fel ca evenimente dintr-astea sa nu aibe loc ? PS-ma aflam la distanta mare de zona de pericol. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Noi ar trebui să fim întotdeauna vigilenți, fiindcă ei nu sunt așa întotdeauna. La fel cum și în trafic trebuie să fii atent și la reacțiile celorlalți participanți (conduită preventivă), nu doar să te ții de colac cu ochii blocați în față..... Dumnezeu să-i ierte pe cei decedați atunci în Colectiv, dar stau și mă întreb ca un om destul de normal la cap : Ce o fi fost atunci în capul ălora care filmau amuzați cu mobilele cum ard plasticurile și tavanul, în loc să o ia ușurel spre cea mai apropiată ieșire ? Cum poți să riști să intri în orice dugheană din aia împuțită, doar pentru o oră-două de ,,distracție,, ? Dacă clienții ar fi mai selectivi cu localurile astea improvizate, aceste ,,bombe,, cu ceas fie s-ar închide singure, fie s-ar pune la punct cu tot ce-i trebuie unui local civilizat.....nu ar fi nevoie de controale zilnice de la pompieri sau de la alte autorități. Cred că până la urmă selecția naturală își spune cuvântul, vor rămâne doar cei mai adaptați..... Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Urmeaza un nou film, dupa cel cu vaporul incarcat cu azotat urmeaza seria a doua la ploiesti. Parca a mai fost un camion care a explodat intre doua comune si au murit niste pompieri si un reporter, prin 2000. Azotatul, acest drog al riscului si al senzatiilor extreme. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Referitor la situatia pe care am prezentat-o , mai mult decat sa sune la 112 , oamenii n-aveau ce face....sunt si eu atent(ca pieton si biciclist) dar nici sa pazesc CFR-ul ! Despre Colectiv nu vreau sa intru in polemica , d-le Vali , vor iesi "scantei" si nu de la noi doi... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Ce ar trebui sa facem noi , asa fel ca evenimente dintr-astea sa nu aibe loc ? .....mai mult decat sa sune la 112 , oamenii n-aveau ce face. Punct. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Mihailesti http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/s-au-implinit-13-ani-de-la-tragedia-din-mihailesti-rudele-si-apropiatii-victimelor-au-tinut-o-slujba-de-pomenire.html Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Sunt substante care nu se incadreaza la transport obisnuit cu tren de marfa. Pitesc vagonul pe la jumatea garniturii si ies ieftin la transport. Marfa aia avea un proprietar care trebuie sa raspunda in conformitate cu legile existente. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 si trenul care transporta al cui fost sef de la pdl este ??? Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Acolo e buba. O sa plateasca nenelu ala care da cu ciocanul in roti pentru neglijenta in serviciu si toata lumea o sa fie fericita. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 La noi un tren, la americani o camioneta, anumite evenimente nu pot fi prevazute... Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 si trenul care transporta al cui fost sef de la pdl este ??? Si daca era din alta secta,care era diferenta? Repede va bagati cu politica si inchideti subiectele... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 (editat) Ingrasaminte ( ca asta sant ) se produc de zeci de ani . Numai in anumite conditii duc la catastrofe ... voite sau nu . Deci ... reguli cunoscute , si aplicate de cei implicati ( si ) la transport , si institutiile care vegheaza la respectarea lor ( a regulilor ) . Sant platite pentru asta , din bani publici . Nu putini , si duc la pensii ... pensii ! Dupa ani putini de serviciu . S - a intamplat ( deliberat ) si pe alte meleaguri : https://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_McVeigh P .S . - m - am distrat copios aseara urmarind " lamuririle " personajelor de pe sticla , isteric - comice . Proaste scoli au urmat , ar fi trebuit sa plateasca scolarizarea . In fine ... Editat Noiembrie 1, 2017 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Noi ar trebui să fim întotdeauna vigilenți, fiindcă ei nu sunt așa întotdeauna. La fel cum și în trafic trebuie să fii atent și la reacțiile celorlalți participanți (conduită preventivă), nu doar să te ții de colac cu ochii blocați în față..... Dumnezeu să-i ierte pe cei decedați atunci în Colectiv, dar stau și mă întreb ca un om destul de normal la cap : Ce o fi fost atunci în capul ălora care filmau amuzați cu mobilele cum ard plasticurile și tavanul, în loc să o ia ușurel spre cea mai apropiată ieșire ? Cum poți să riști să intri în orice dugheană din aia împuțită, doar pentru o oră-două de ,,distracție,, ? Dacă clienții ar fi mai selectivi cu localurile astea improvizate, aceste ,,bombe,, cu ceas fie s-ar închide singure, fie s-ar pune la punct cu tot ce-i trebuie unui local civilizat.....nu ar fi nevoie de controale zilnice de la pompieri sau de la alte autorități. Cred că până la urmă selecția naturală își spune cuvântul, vor rămâne doar cei mai adaptați..... Aia sunt cei care mor de prosti ce sunt. Nu vorbesc de cei care au murit pt ca nu au putut sa treaca de prostii gura-casca. Eu cu asta am ramas in urma evenimentului, daca vezi pericolul, nu sta in calea lui. Ingreunezi situatia. Ii lasi pe cei care stiu sa salveze, sa salveze, daca poti ajuta si e safe pentru tine, fa-o, daca nu, nu mai incurca pamantul. Eliberezi peisajul, chemi ajutoare, ajuti daca te tine creierasul sa vezi oameni arsi sau accidentati sau muribunzi... Daca nu, ai facut destule prin faptul ca te-ai salvat singur si ai chemat ajutoare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Umblă o vorbă prin târg , cum că unii dintre cei ( de fapt majoritatea victimelor ) ce au supraviețuit incidentului din Colectiv nu aveau achitate CASS ( nu munceau cu forme legale ) , deci nu trebuiau tratați , deci nu au dreptul la despăgubiri . O fi manipulare ? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Legea e clara . Asistenta medicala de urgenta ( in urgenta , cum zice corpul medical ) e gratuita si neconditionata . Restul e pe bani . Pe care - i plateste asiguratorul , daca exista un contract explicit , sau asigurare prin efectul legii ( minori etc ., si alte categorii ) . Cu despagubirile , e mai complicat . Trebuie asteptate deciziile in penal , care stabilesc vinovatii , si apoi actionat in civil ... individual , sau sub forma de asociatie constituita cu personalitate juridica . In fine ... mai sant si alte chestii , mai complicate , si nu toata lumea are formatie si pregatire juridica . In esenta , cam asa stau lucrurile ... cred ca e suficient . Link spre comentariu
Postări Recomandate