Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Tiganii sunt tigani si atat, ce se cred ei e alta treaba. Când vezi comportamentul lor jegos in societate cum naiba sa nu fii rasist. Cu toate astea marea problema o reprezinta autoritatile ca inchid ochii la astfel de lucruri. Pana sa intram in UE, francezii urlau ca avem ceva cu ei dar acum ca s-au dus pe capul lor uitati cum sunt tratati si educati:

https://www.youtube.com/watch?v=TRrKg_Zl6_M

Si aici un exemplu la prietenii nostri din est:

https://www.youtube.com/watch?v=1k72YxpbgHQ

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu

Câtă vreme copii ăia văd așa comportament la părinții lor, vor imita și ei acest comportament. Vorba aia: ,,Ce naște din pisică șoareci mănâncă...,,

Scoate însă un copil de țigan din cloaca aia, spală-l și du-l la școală printre copii educați și în câțiva ani vei vedea ce poate deveni.....asta e valabil pentru orice copil din orice mediu asemănător. Eu cred că cei care fac o droaie de copii doar ca să-i trimită la furat sau cerșit ar trebui sterilizați pe cheltuiala statului.Avem nevoie de natalitate, dar nu pentru înmulțirea infractorilor....

Link spre comentariu

Aia e marea problema la acesti oameni, EDUCATIA !

Bani au sa isi poata trimite copii la scoala, spalati imbracati etc. Altfel bani de aruncat pe toate prostiile alea cu manele fara numar sunt cu sacii.

Din punctul meu de vedere acesti oameni, prin porturile lor, mi se par niste inapoiati si inadaptati. Din cauza asta ei (nu toti, da' marea majoritate) sunt izolati si traiesc in cutiile alea de cartoane. Isi fac case mari, urate si de prost gust, fara nici-un fel de gust estetic.

Cred ca daca statul ar lua cumva copii lor cu ''forta'' sa ii trimita la scoala, i-ar mai trezi putin si pe parinti, ar putea deveni si ei niste oameni normali care ar putea ajuta societatea in viitor

Editat de maxente
Link spre comentariu

nu ma declar rasist ,,dar in cazul ciorilor ,,trebuie un hitler sau macar un pui de antonescu ,,in ritmul in care aceste zburatoare se inmultesc ,,,peste 20 ani vom deveni o minoritate ,,in orasul meu ,,centrul vechi este plin de ei ,,si au vandalizat o zona istorica ,,mai exista o zona la periferia orasului unde sa poposeasca cardurile lor un apartament aveaun pret decent ,,acum se vinde cu cateva mii de euro numai sa scape omul de cocina care au nascut o ei ,,nici politia nu se baga ,,acolo ,,lasi masina o gasesti dezmembrata ,,politia ridica din umeri ,,clanul lui nu stiu care ,,baietii nu stiu care ,,sa nu uitam ca pe timpul lui ceasca aceste creaturi avea drepturi limitate ,,acum sunt eroi revolutiei negre si a miscarii contra societatii civilizate ,,pacat ca am ajuns sa stam cu frica sa vedem cum legea nu face nimic ,,cum un sistem economic este ocolit de bulibasii cu dintii de aur ,,cum acele ciori procreaaza si romanii ii cresc intr un ambient familial ,,si ai nostrii stau in tomberoane ,,poate par radical dar realitattea demonstreaza ,,pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti ,,imi cer scuze ,,ca am precizat ca nu suntraist ,,dar dupa afis ,,para ca sunt

Link spre comentariu

In primul si in primul rand este vorba de o civilizatie arhaica care este in conflict cu toata lumea , oriunde se duce si orice face.

De unde vine acest conflict?

Din faptul ca dispretuieste orice ne reprezinta, in special sclavia .

Noi nu recunoastem ca traiul nostru atat de laudat este o forma de sclavie avansata, dar ii acuzam pe altii ca nu o vor.

M-am miscat mereu printre tigani si am intrat des in conflict cu ei, inclusiv fizic.Am dat si am luat.Din fericire mai mult am dat decat am luat.

Dar am cunoscut si tigani care GANDESC.

Am intrebat unul care traia din vandut fier vechi cam cat castiga.Mi-a spus o suma acceptabila , dar nu foarte mare.A zis ca mai merge si pe afara si fura.Zic:

de ce nu muncesti in afara , sa ai o cariera?

RASPUNS:

Din familie, noi tiganii am fost invatati sa nu slujim la nimeni, sa fim stapani peste viata noastra.Asa este invatat fiecare tigan, sa fie liber.

Din punctul meu de vedere, acel tigan este mai destept decat o mie de romani cu tricolor in suflet si gatul ros de curea.

Ar merita facut un studiu de fezabilitate asupra populatiei (haitelor) de romulani in conditiile in care li s-ar interzice accesul in spitale, zero ajutor social si pe deasupra dreptul la vot fiindca ei traiesc liberi si nu au nevoie de reprezentanti politici.

Si sa vedem atunci ce o sa le mai "placa" in Romania.

Link spre comentariu

Țiganii nu merită atâta atenție din partea noastră .

Ei cu lumea lor , noi cu a noastră .

Sunt de acord cu prima parte,dar cu a doua nu prea...nu mai putem face separatie intre ei si noi.E ca si cum ai spune ca intr-un oras infestat de sobolani,ii mai poti ignora.O infectie daca n-o tratezi cu antibiotic,doar chirurgical mai scapi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări