lutza2 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Am vazut acest video http://www.stirilekanald.ro/christian-sabbagh-primele-declaratii-dupa-ce-el-si-o-echipa-a-stirilor-kanal-d-au-fost-atacati-cu-furci-si-topoare-de-niste-indivizi-din-bihor-17354224 si ma tot intreb daca tiganii din Bihor sunt romani sau unguri ? Ma poate lamuri cineva ? Link spre comentariu
Alphsoo Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 (editat) Tiganii sunt tigani si atat, ce se cred ei e alta treaba. Când vezi comportamentul lor jegos in societate cum naiba sa nu fii rasist. Cu toate astea marea problema o reprezinta autoritatile ca inchid ochii la astfel de lucruri. Pana sa intram in UE, francezii urlau ca avem ceva cu ei dar acum ca s-au dus pe capul lor uitati cum sunt tratati si educati: https://www.youtube.com/watch?v=TRrKg_Zl6_M Si aici un exemplu la prietenii nostri din est: https://www.youtube.com/watch?v=1k72YxpbgHQ Editat Octombrie 31, 2017 de Alphsoo Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Cand vezi atata ura la acei copii care dau cu pietre si cu bata e greu sa mai vezi solutia. Pe cei maturi ii inteleg, dar copiii aia nu au nici o posibilitate sa devina altfel si nici nu vor deveni. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Câtă vreme copii ăia văd așa comportament la părinții lor, vor imita și ei acest comportament. Vorba aia: ,,Ce naște din pisică șoareci mănâncă...,, Scoate însă un copil de țigan din cloaca aia, spală-l și du-l la școală printre copii educați și în câțiva ani vei vedea ce poate deveni.....asta e valabil pentru orice copil din orice mediu asemănător. Eu cred că cei care fac o droaie de copii doar ca să-i trimită la furat sau cerșit ar trebui sterilizați pe cheltuiala statului.Avem nevoie de natalitate, dar nu pentru înmulțirea infractorilor.... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Sorry, Validae. La tine n-am buton de like. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 (editat) Aia e marea problema la acesti oameni, EDUCATIA ! Bani au sa isi poata trimite copii la scoala, spalati imbracati etc. Altfel bani de aruncat pe toate prostiile alea cu manele fara numar sunt cu sacii. Din punctul meu de vedere acesti oameni, prin porturile lor, mi se par niste inapoiati si inadaptati. Din cauza asta ei (nu toti, da' marea majoritate) sunt izolati si traiesc in cutiile alea de cartoane. Isi fac case mari, urate si de prost gust, fara nici-un fel de gust estetic. Cred ca daca statul ar lua cumva copii lor cu ''forta'' sa ii trimita la scoala, i-ar mai trezi putin si pe parinti, ar putea deveni si ei niste oameni normali care ar putea ajuta societatea in viitor Editat Octombrie 31, 2017 de maxente Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 nu ma declar rasist ,,dar in cazul ciorilor ,,trebuie un hitler sau macar un pui de antonescu ,,in ritmul in care aceste zburatoare se inmultesc ,,,peste 20 ani vom deveni o minoritate ,,in orasul meu ,,centrul vechi este plin de ei ,,si au vandalizat o zona istorica ,,mai exista o zona la periferia orasului unde sa poposeasca cardurile lor un apartament aveaun pret decent ,,acum se vinde cu cateva mii de euro numai sa scape omul de cocina care au nascut o ei ,,nici politia nu se baga ,,acolo ,,lasi masina o gasesti dezmembrata ,,politia ridica din umeri ,,clanul lui nu stiu care ,,baietii nu stiu care ,,sa nu uitam ca pe timpul lui ceasca aceste creaturi avea drepturi limitate ,,acum sunt eroi revolutiei negre si a miscarii contra societatii civilizate ,,pacat ca am ajuns sa stam cu frica sa vedem cum legea nu face nimic ,,cum un sistem economic este ocolit de bulibasii cu dintii de aur ,,cum acele ciori procreaaza si romanii ii cresc intr un ambient familial ,,si ai nostrii stau in tomberoane ,,poate par radical dar realitattea demonstreaza ,,pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti ,,imi cer scuze ,,ca am precizat ca nu suntraist ,,dar dupa afis ,,para ca sunt Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Ce cartoane ? Aia era pe vremea lui ceasca. Acum aia care nu au case, care nu costa putin numai daca te uiti la tabla de pe acoperis, stau in blocuri in zone centrale. La mine era o zona, cunoscuta sub numele de Serparie, unde intr-adevar politia si jandarmii nu se bagau. Link spre comentariu
dark_angel Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 In primul si in primul rand este vorba de o civilizatie arhaica care este in conflict cu toata lumea , oriunde se duce si orice face. De unde vine acest conflict? Din faptul ca dispretuieste orice ne reprezinta, in special sclavia . Noi nu recunoastem ca traiul nostru atat de laudat este o forma de sclavie avansata, dar ii acuzam pe altii ca nu o vor. M-am miscat mereu printre tigani si am intrat des in conflict cu ei, inclusiv fizic.Am dat si am luat.Din fericire mai mult am dat decat am luat. Dar am cunoscut si tigani care GANDESC. Am intrebat unul care traia din vandut fier vechi cam cat castiga.Mi-a spus o suma acceptabila , dar nu foarte mare.A zis ca mai merge si pe afara si fura.Zic: de ce nu muncesti in afara , sa ai o cariera? RASPUNS: Din familie, noi tiganii am fost invatati sa nu slujim la nimeni, sa fim stapani peste viata noastra.Asa este invatat fiecare tigan, sa fie liber. Din punctul meu de vedere, acel tigan este mai destept decat o mie de romani cu tricolor in suflet si gatul ros de curea. Ar merita facut un studiu de fezabilitate asupra populatiei (haitelor) de romulani in conditiile in care li s-ar interzice accesul in spitale, zero ajutor social si pe deasupra dreptul la vot fiindca ei traiesc liberi si nu au nevoie de reprezentanti politici. Si sa vedem atunci ce o sa le mai "placa" in Romania. Link spre comentariu
orgasmo Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 De unde vine acest conflict? Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Un țigan , un golan . Doi țigani , o gașcă . Trei țigani , o gașcă și un sifon . Țiganii nu merită atâta atenție din partea noastră . Ei cu lumea lor , noi cu a noastră . In definitiv , ăsta e forum de electronică sau țigănie ? Link spre comentariu
Romica_t Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Din familie, noi tiganii am fost invatati sa nu slujim la nimeni, sa fim stapani peste viata noastra.Asa este invatat fiecare tigan, sa fie liber. Liber sa fure. Link spre comentariu
Alphsoo Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Una e sa vrei sa scapi de jugul societatii si sa fii liber iar alta e sa parazitezi societatea in numele libertatii! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Într-o seară doar m-am oprit cu mașina pe drumul european în dreptul străzii ce duce spre colonia lor și după 5 minute au apărut câțiva cu bâte .Mă gândesc ce este sa intri in mijlocul lor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Țiganii nu merită atâta atenție din partea noastră . Ei cu lumea lor , noi cu a noastră . Sunt de acord cu prima parte,dar cu a doua nu prea...nu mai putem face separatie intre ei si noi.E ca si cum ai spune ca intr-un oras infestat de sobolani,ii mai poti ignora.O infectie daca n-o tratezi cu antibiotic,doar chirurgical mai scapi. Link spre comentariu
Postări Recomandate