surubarila Postat Noiembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Off topic-asemenea si tie Florin dar nu e al meu.Nu-mi plac "desteptofoanele" si nu din cauza varstei sau ca n-as avea bani sa-mi cumpar unul.Un "gadget" cu cat e mai complicat cu atat mai greu e de reparat.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Off topic-asemenea si tie Florin dar nu e al meu.Nu-mi plac "desteptofoanele" si nu din cauza varstei sau ca n-as avea bani sa-mi cumpar unul.Un "gadget" cu cat e mai complicat cu atat mai greu e de reparat.... Asa este nici mie numi plac telefoanele destepte ca (sunt niste gunoaie) eu am un nokia N8 la care il folosesc doar pentru poze , ca si telefon folosesc un nokia C1-01 la care am si casca Bututh si sunt ffffoarte multumit de el , deci cum spuneam gunoaiiele din ziua de azi cu tochscreen numi plac deloc ca sunt doar niste gunoaie ce vor fi puse in cos Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Nu cred ca se va pune problema sa mai ma intorc vreodata la telefoanele mobile clasice dar Nokia 3310 va ramane mereu o amintire placuta pentru mine.Tin minte ca uneori se umplea de traf iar odata l-am scapat pe ciment de la vreo 5 m inaltime si nu a patit nimic.Bateria tinea mult iar cand ma avertiza ca este descarcata puteam sa mai vorbesc la el destul timp.Nu degeaba are urmas respectivul model. https://www.gsmarena.com/nokia_3310_(2017)-8597.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum