Elison Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 (editat) Eu am gasit numai aceasta componenta pe modulele de iesiri digitale de la Siemens, pe cablaj fiind notata cu Q. Editat Octombrie 30, 2017 de Elison Link spre comentariu
valivoi Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 O poza cu logo-ul componentei se poate? Link spre comentariu
Jhn Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Elison,multumesc !,insa la mine e o alta configuratie.Valivoi,din pacate,nu am cu ce sa fac poza la logo-ul acela.... Din lipsa de timp,pun o schita in "mare"la ce am reusit sa scot azi pe hartie. Link spre comentariu
iop95 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Se poate folosi orice tranzistor pnp; tensiune probabil min. 30-50V/ curent sute mA. Link spre comentariu
valivoi Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Mai degraba as crede ca indicativul 6Y reprezinta anul de fabricatie a componentei 2006 avand in vedere ca PLC-ul dupa poza ar fi produs 9-2007. Link spre comentariu
Jhn Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Sigur este pnp cum spune si "iop95",la optocuploare pinul 5 duce direct in com-ul plc-ului (adica +24Vdc),si pinul gnd este legat printr-o dioda inversa la -Vcc,nu m-ai pun alta schema,ca nu are rost... Maine am sa-l montez,si "trag"niste fire de proba,dupa care va spun rezultatul. Numai bine ! Link spre comentariu
Jhn Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Multumesc !,sa vad pe unde gasesc asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum