Sharky Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Maestre, exista si logan cu dotari. Treaba e sa scoti cashu' daca le vrei. http://blog.autovit.ro/wp-content/uploads/2017/03/Dacia-Logan-facelift-21.jpg Logan cu dotari, dotari care la majoritatea masinilor vin standard. Evident ca trebuie sa platesti, nu face nimeni masina noua gratis. Nu uitati ca un logan cu dotari de pe vremuri nu avea centuri reglabile, nu avea scaunul reglabil pe inaltime si altele care le gaseai pe orice opel (cat mai putin dotat) vechi de 15 ani la vremea aia. Si observati ca am scris opel, nu o masina de lux. Asa e si acum, daor s-au mai actualizat cu dotarile. Link spre comentariu
d-david Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 pentru dany_cta si altii, omule compara wv golf 4 motorizare 1,4 benzina si blamatul Logan tot aceeasi capacitate (asta ca sa comparam mere cu mere) si o sa vezi ca marea masina wv in afara de confort este sub logan cu mult ca motorizare. Tragi de ea ca de un cal mort si ca fapt divers daciile incepand cu logan 2 si restul (nu loganul clasic) se vopsesc in camp electrostatic nu vor rugini asa repede. Scuze daca am jignit pe cineva, dar unii au pretentia ca dupa ani de stat in comunism brusc sa producem masini ca Bentley,se insala si in plus m-am plictisit de retorica celor care arunca cu noroi tot timpul in tot ce e romananesc in schimb sunt sigur ca de ziua nationala isi pun stegulete peste tot Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 (editat) ontopic Am inteles ca guvernantii au de gand sa introduca (baga-si-ar) o lege prin care doar firmele au voie sa vanda masini SH. Adica omul de rand are voie sa cumpere maxim o masina SH si sa nu o mai vanda veci pururea. Deci nu ma dau in laturi sa le zic de mortii .....(nu sunt samsar de masini) Editat Noiembrie 2, 2017 de fluffy37 Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 pentru dany_cta si altii, omule compara wv golf 4 motorizare 1,4 benzina si blamatul Logan tot aceeasi capacitate (asta ca sa comparam mere cu mere) si o sa vezi ca marea masina wv in afara de confort este sub logan cu mult ca motorizare. Tragi de ea ca de un cal mort si ca fapt divers daciile incepand cu logan 2 si restul (nu loganul clasic) se vopsesc in camp electrostatic nu vor rugini asa repede. Scuze daca am jignit pe cineva, dar unii au pretentia ca dupa ani de stat in comunism brusc sa producem masini ca Bentley,se insala si in plus m-am plictisit de retorica celor care arunca cu noroi tot timpul in tot ce e romananesc in schimb sunt sigur ca de ziua nationala isi pun stegulete peste tot Te pune cineva sa iei golf 1.4 benzina? Gasesti si 2L benzina sau clasicul si rezistentul 1.9 tdi. Mare diferenta de pret nu e. Problema e ca daca vreau logan sprinten nu gasesc, nici unu care sa stea bine pe drum. Bine ca n-ai mentionat 1.9 SDI. Si el comapa loganu vechi cu golf4. Daca iei loganul nou compara cu golf6(dar asta nu mai e asa fiabil). Oricum in 8mii E ai mult loc de manevra, gasesti ce vrei tu, si mai tii 2mii E deoparte pt zile negre. Asa va fi tot timpul cand e vorba de nou vs SH. Idem cu ratele, o masina noua de faci rate platesti cam mult in final. Si cand termini incepe sa se strice. Una veche o iei ieftin, ca un avans si dai rate in timp. Loganul e luat aici nu pt ce este, e exponentul masinilor noi, cea mai ieftina varianta. Restul sunt mai scumpe! Crezi ca degeaba vor sa puna astia taxe? De ce rele is masinile vechi? Pun taxe pt ca masinile alea reprezinta o alternativa demna de luat in calcul si o amenintare pt masinile noi. Alea cu poluarea is texte, nu le pasa lor de asta. Banii sunt adevaratul motiv pt aia taie paduri si distrug orice. Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 (editat) pentru dany_cta si altii, omule compara wv golf 4 motorizare 1,4 benzina si blamatul Logan tot aceeasi capacitate (asta ca sa comparam mere cu mere) si o sa vezi ca marea masina wv in afara de confort este sub logan cu mult ca motorizare. Tragi de ea ca de un cal mort si ca fapt divers daciile incepand cu logan 2 si restul (nu loganul clasic) se vopsesc in camp electrostatic nu vor rugini asa repede. Scuze daca am jignit pe cineva, dar unii au pretentia ca dupa ani de stat in comunism brusc sa producem masini ca Bentley,se insala si in plus m-am plictisit de retorica celor care arunca cu noroi tot timpul in tot ce e romananesc in schimb sunt sigur ca de ziua nationala isi pun stegulete peste tot Cauta un golf 4 de vanzare si prefa-te ca vrei sa il cumperi, sa il iei la un scurt drum de test sa vezi diferenta, pai golful ala e avion la confort, la tinuta de drum, stabilitate si tot pe langa logan. Daca reusesti sa il conduci o perioada mai lunga sa vezi ce trist esti cand te intorci la logan si vezi cat de caruta este la toate capitolele. Ia vezi un 1.9TDI de la golf4, oare care de pe logan e mai bun ? la ce ? la putere ? la consum ? la fiabilitate ? il bate vre-unul ?? Raspunsul la toate intrebarile este: Nu. Si legat de rugina, scuze, eu nu mai cred in Mos Craciun, poti sa zici cui vrei ca vopseaua e de vina, realitatea e alta si vopseaua nu are nici o vina aici, dar poate prinde la fraieri scuza asta inca vreo 2-3 ani pana incep sa vada ca si din astea "noi" curge rugina si apoi se descopera alt tip de vopsit si tot continua fara sa accepte adevarul. Editat Noiembrie 2, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
d-david Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Ca sa fie vopsita electrostatic caroseria este tratata iar pentru linistea ta eu ma opresc aici. Imi cer scuze inca o data , nu vreau sa schimb convingeri, insa mentalitati de genul acesta va distruge tot ce se produce la noi (ce se mai produce). Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Vopseaua nu rugineste din cauza "tratamentului" Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 ontopic Am inteles ca guvernantii au de gand sa introduca (baga-si-ar) o lege prin care doar firmele au voie sa vanda masini SH. Adica omul de rand are voie sa cumpere maxim o masina SH si sa nu o mai vanda veci pururea. Deci nu ma dau in laturi sa le zic de mortii .....(nu sunt samsar de masini) Eu am inteles altfel, ai voie sa vinzi, dar nu prea multe. Ca unii fcusera o afacere din asta, adica un fel de specula. Luau cu un pret, cosmetizau putin si vindeau mai scump. Problema este ca fiscul nu castiga la treaba asta nimica si orice profit trebuie impozitat. Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Dar legea asta cade imediat la curtea europeana pentru ca limiteaza transferul marfurilor in UE. Pot in schimb sa te lase sa vinzi cat vrei dar iti baga impozit de nu iti mai convine. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 (editat) Vopseaua nu rugineste din cauza "tratamentului" Vopseaua NU RUGINESTE! In schimb metalul(tabla),da,rugineste. La Loganul meu fabricat in 2003 sau 2004 inca n-au aparut puncte de rugina. Am facut imprudenta sa polișez partea dreapta a masinii,parindumi-se ca este un pic matuita. Acum arata mai rau decit inainte. Editat Noiembrie 2, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Vopseaua NU RUGINESTE! In schimb metalul(tabla),da,rugineste. La Loganul meu fabricat in 2003 sau 2004 inca n-au aparut puncte de rugina. Am facut imprudenta sa polișez partea dreapta a masinii,parindumi-se ca este un pic matuita. Acum arata mai rau decit inainte. Da, probabil era destul de clar ca a fost o greseala. Bravo, loganul tau este cel mai tare, toate celelalte 99.99% sunt rupte de rugina, dar al tau e intact, probabil singurul din tara, ar trebui sa il pui la expozitie. Nici vechitura mea nu are pic de rugina chiar daca e de doua ori mai batrana, nici toate celelalte masini straine pe care le-am verificat. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 (editat) Dar incaz de dauna totala cat se recupereaza de la un logan nou si cat de la un SH? (ma refer real) Intreb pentru ca tin minte o faza in 2007 cu un tip care si-a adus el din Germania un golf 4 variant (full options) si cand i-a facut casco (avea omul piticii lui sa ii faca casco) s-a trezit ca masina lui era evaluata cu 2500 de euro peste ce platise el in Germania. Omul a pus imediat intrebarea: Domnisoara daca ma duc si o dau in rapa (chiar asa a zis!) imi dai banii astia? Ca eu o dau in rapa imediat pentru un profit de 2500 de euro! (in 2007 suma de 2500 de euro era mult). Partea frumoasa a fost ca duduia a ridicat din umeri si a raspus: Nu stiu! Editat Noiembrie 2, 2017 de adrian_pic Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Da, probabil era destul de clar ca a fost o greseala. Bravo, loganul tau este cel mai tare, toate celelalte 99.99% sunt rupte de rugina, dar al tau e intact, probabil singurul din tara, ar trebui sa il pui la expozitie. Nici vechitura mea nu are pic de rugina chiar daca e de doua ori mai batrana, nici toate celelalte masini straine pe care le-am verificat. In concluzie. Cumparati-va masini vechi, pentru ca sint mai bune decit Logan-urile de 10-15 ani,si mai ieftine ca braga,chiar daca au 100 de ani. Nu mai punem la socoteala faptul ca motoarele n-au pic de uzura, sint ca noi, iar caroseria arata ca cele scoase ieri din fabrica. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Topicul se numește ,,Când cumperi o mașină, ce trebuie să ai în vedere ?,, nu ,,Ce mașină SH să-mi cumpăr ? ,,. Cred că inițiatorul s-a lămurit despre ce acte și verificări e vorba, restul e doar o polemică gen ,,Logan versus restul mărcilor,,. Puteți deschide un topic nou despre asta dacă doriți și puteți să vă contraziceți acolo veșnic, ori până încep înjurăturile..... Link spre comentariu
Postări Recomandate