cristi71 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 eu unul am avut si am un logan de nou..masina a mers si merge fara probleme..insa nu compara rablele care scot fum cu o masina de 3-4 ani. sunt loganuri care mai au putin si raman doar rotile de ele. afara gandesc la fel,probabil.iau masina noua logan pt ca nu vor sh. nu e nimic rusinos sa iei o masina care ti o permiti. n am nimic impotriva loganului, am unul, tine cu casa, consum de bicicleta, insa la siguranta si tinuta de drum sta infinit mai prost decat focusul sh. sa nu zic si de confort..si nu e din DE , ci din Olanda. e adevarat ca regula este ca pela 200k incep sa pice anumite chestii pe la diesel...DPF,EGR..etc.depinde sicumexploatezi masina. pana laurma fiecare face ce vrea cu banii lui..ramane sa afle dupa un timp daca a afacut rau sau bine..norocul joaca un rol esential.sunt masini de noi cu probleme.. Link spre comentariu
Alphsoo Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 (editat) Frate-miu si-a luat o rabla SH direct de la casa, masina veche de 8-9 ani iar reprezentanta i-a dat garantie 2 ani cu conditia sa faca toate reviziile la ei. Masina este un Honda Accord si are pe ea ceea ce nu va vedea loganul in urmatorii 20 ani cred. Ce-i drept a costat cat un Logan nou dar calitatea se plateste. Editat Noiembrie 1, 2017 de Alphsoo Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Invariabil cand se incep astfel de discutii se ajunge la logan vs xxx.Nu va obliga nimeni sa cumparati altceva decat ceea ce va place sau mai bine zis,ce va permiteti.Nu trebuie blamat loganul,doar pt a justifica achizitionarea unei masini SH.Ca sa nu mai spun ca discutia asta e departe de tema topicului.Ati devenit plictisitori incercand sa convingeti posesori de logan sa-si cumpere marci straine la SH,cu argumente destul de subtiri de altfel.Nu,n-ati ghicit,nu sunt posesor de logan,dar nici nu dau cu pietre dupa el.Am condus,si daca nu ai pretentii de limuzina,e o masina decenta,si numai buna pt conditiile de trafic urban de la noi. Si ca o ultima observatie,nici o masina nu e perfecta...totdeauna se va gasi alta care sa o surclaseze pe cea care o posezi,indiferent ce brand detii. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Invariabil cand se incep astfel de discutii se ajunge la logan vs xxx.Nu va obliga nimeni sa cumparati altceva decat ceea ce va place sau mai bine zis,ce va permiteti.Nu trebuie blamat loganul,doar pt a justifica achizitionarea unei masini SH.Ca sa nu mai spun ca discutia asta e departe de tema topicului.Ati devenit plictisitori incercand sa convingeti posesori de logan sa-si cumpere marci straine la SH,cu argumente destul de subtiri de altfel.Nu,n-ati ghicit,nu sunt posesor de logan,dar nici nu dau cu pietre dupa el.Am condus,si daca nu ai pretentii de limuzina,e o masina decenta,si numai buna pt conditiile de trafic urban de la noi. Si ca o ultima observatie,nici o masina nu e perfecta...totdeauna se va gasi alta care sa o surclaseze pe cea care o posezi,indiferent ce brand detii. LIKE Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 intelegeti numai ce vreti..eu nu incerc sa conving pe nimeni sa renunte la logan..daca citeai atent,am mentionat ca am vandut un focus2 si am luat un 3...loganul l am pastrat! eu unul ma retrag, ca deja am plictisit destui! seara buna! Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Da nu blameaza nimeni Loganul, doar ca din punctul meu de vedere si al altora, e cam scump pentru ce ofera. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Si care ar fi legatura sau relevanta cu tema topicului... ''Cand cumperi o masina second hand, ce trebuie sa ai in vedere'' Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Invariabil cand se incep astfel de discutii se ajunge la logan vs xxx.Nu va obliga nimeni sa cumparati altceva decat ceea ce va place sau mai bine zis,ce va permiteti.Nu trebuie blamat loganul,doar pt a justifica achizitionarea unei masini SH.Ca sa nu mai spun ca discutia asta e departe de tema topicului.Ati devenit plictisitori incercand sa convingeti posesori de logan sa-si cumpere marci straine la SH,cu argumente destul de subtiri de altfel.Nu,n-ati ghicit,nu sunt posesor de logan,dar nici nu dau cu pietre dupa el.Am condus,si daca nu ai pretentii de limuzina,e o masina decenta,si numai buna pt conditiile de trafic urban de la noi. Si ca o ultima observatie,nici o masina nu e perfecta...totdeauna se va gasi alta care sa o surclaseze pe cea care o posezi,indiferent ce brand detii. Si care ar fi legatura sau relevanta cu tema topicului... ''Cand cumperi o masina second hand, ce trebuie sa ai in vedere'' Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Era o incercare de stopare a explorarii campiilor cu ba e bun loganul,ba nu e bun.Dar cum aici se practica frecvent raspunsul ba pe a ma-ti,e firesc citatul care l-ati redat,in loc sa recunoasteti ca bateti campii cu candoare. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 O sa gasesti multe cazuri intermediare intre logan nou fara probleme si SH cazan luat de tzeapa. Nu toti samsarii dau tzepe. Sunt si care aduc masini ok si le vand mai scump la noi, mai fenteaza un TVA, mai prind una la oferta. Sunt si care cauta masini ok si depinde ce prind, cu km mai multi, mai putini, etc. Zic de passatu meu/a prietenei, ne ALH, ajm, 1.9 PD 99. Adus in tara la 180kkm (parca), nereali, actual 360. S-au schimbat niste brate, in rest consumabile. Turbo, injectia, egr si altele is inca alea originale. Anul asta i-am schimbat termostatul si am carpit pompa tandem. ASta ca-s zgarcit, ca o pompa noua e 800 lei sau 1100 lei bosch, varianta mai buna. Telescoapele is inca originale, si masina sta decent pe drum (nu am de referinta una noua). Apoi eu zic ca nu e rau pt o masina care din 2003 e in tara! Si-a scos banii cu varf si indesat! De era logan, fie si nou, acu era schweizer si dotari ioc. Ce tu scaune incalzite, ce tu motor puternic sau tinuta de drum sau frane bune. Ma gandesc ca nu a fost mai mult decat un logan full option la vremea lui! Depinde ce alegi, si ce cauti. Si nu, loganul nu e scump pt ce ofera ca masina noua. Noi vb de masina noua vs SH, iar loganul e chiar la granita. De inlocuiesc loganu cu mazda 3, i30, focus, astra, lucrurile stau mai prost. De seria 3, a4 sau c class alea chiar nu merita. Le iei vechi de 2-3 ani la jumate de pret si nu de la samsari ci din reprezentanta!!!! Plus ca daca mai dai peste una cu hibe, chiar de ai luat-o de noua, chiar iti vine sa o iei pe campii. Era unu care si-a luat S de nou. S-a enervat ca pana acum masina s-a oprit de doua ori, fara motiv, s-a ovalizat un disc si alte prostii. http://www.clubmercedes.ro/w222-sau-ploaia-cu-probleme-t49061.html Ori esti un bogatan si iti permiti sa iei o masina si sa o dai la jumate dupa 5 ani, ori alegi o optiune de buget. Oricum traiasca aia care le iau noi! Asa e cand compari una cu alta, alegi un caz extrem, cat mai nefavorabil. DAca ala iese in favoarea ta, atunci treaba e clara! Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Am inteles! Dvs. aveti voie "sa bateti campii", restul nu. Adica doar daca nu va plictisim avem voie. Ne scuzati ca v-am plictisit, totusi nu va retine nimeni aici! Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 (editat) Terminati odata cu loganele voastre, o masina trebuie sa aiba minimul de confort, o masina ca loganul nici macar o amarata de clima nu are in timp ce toti ceilalti au oferte cu clima bi-zona de zeci de ani. Cei care nu au habar ce e aia masina au impresia ca masina e aia care te duce dintr-un loc in altul si atat... gresit ! Trebuie sa te duca in confort, nu sa ajungi la destinatie mai obosit decat cand ai plecat, sa te relaxezi in masina, sa te duca in siguranta, nu sa vina unul peste tine cu un SH de 10 ani si sa te omoare pe tine si toata familia ta din masina in timp ce el are 3 zgarieturi facute la panica cu unghile de la degete. El ia cu suspendare pentru omor din culpa si tu iei cu executare pentru eternitate. A meritat ?? Oare de ce in toate accidentele grave cu loganuri ii vedem pe toti cei din logan imprastiati prin jur ? Cat de mult te mai bucuri ca e masina noua cand esti imprastiat printre fiare ? Cat de mult de bucuri ca ai dat 10.000 de euro pe o tabla noua cand dupa 5 ani curge rugina din ea cand SH-urile de 15 ani nu au nici o urma de rugina ? Cat de mult te bucuri de logan cand dotarile si confortul din ea sunt la nivel de anii 80 ? Cand stabilitatea pe sosea este zero barat ? Cand te bate vantul de pe o banda pe alta a soselei ? Cand vrei sa faci o depasire si ai nevoie de 2km linie dreapta sau stai in spatele TIR-ului pana la destinatie ? Sau cand trece TIR-ul pe langa tine si te dezechilibreaza mai ceva decat daca erai pe bicicleta ? Cum poti sa numesti loganul masina ?? Urcati-va intr-o "vechitura" de-aia care "scoate fum" si apoi comentati, aia e cu 30 ani peste logan si faptul ca scoate fum e o mare minciuna dupa care se ascund toti, realitatea este ca din anii 2005 in sus loganurile sunt in top la masini care scot fum negru pe evacuare, ele nu scot fum inainte de 2005 doar pentru ca nu au existat inainte ! altfel erau cele mai mari fumigene pana acum. Editat Noiembrie 1, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Hai bre ca 1.6 benzina e destul de decent, iar 1.6 16v e chiar rapid fata de multe. Adica de e sa compari un 316i e46 vs 1.6 16v, loganu ii da lectii in linie dreapta. In rest, asa e, dar cu conditia ca masina veche sa fie ceva calumea, nu corsa sau alte "logane". Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Maestre, exista si logan cu dotari. Treaba e sa scoti cashu' daca le vrei. http://blog.autovit.ro/wp-content/uploads/2017/03/Dacia-Logan-facelift-21.jpg Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 va dau un caz concret, al meu, logan 1,5 dci euro 3, 2005 si ford focus 2 1,6 tdci euro4 tot 2005. logan achizitionat de nou, schimbat motor anul acesta,ramas pe autostrada la 2 noaptea, motor calat avea 305k km,motiv pierdere apa pe undeva pe la termostat, in bord nu a afisat nimic pana la momentul dezastrului. ford focus 2 vandut acu 1 luna, 400kkm, motorul trage ca n prima zi, nu consuma gram de ulei, toate dotarile pe el perfect functionale. nu scotea nici una nici alta gram de fum. loganul; este revopsit,rugina a revenit.scartaie din toate oasele, insa merge decent si consuma ff putin. toate incuietorile la usi raman blocate, merg extrem de greu, la ''cazan'' totul merge ca uns ,toate usile se deschid perfect. sistemul audio..de toata jena in logan, in cazan ..discoteca. pe cazan vopsea originala,fara gram de rugina. deci despre ce vorbim? siguranta? tinuta de drum?si altele? ''cazanul'' e muuuult in fata,la aceeasi vechime. acum am luat un ford focus mk3 1,6 tdci econetic, varianta titanium. doar piele n are...in rest e full, te atentioneaza chiar si cand esti obosit, te invita la o cafea, are City Stop, Autoparking pilot,avertizare obiect in unghiul mort al oglinzilor laterale,parbriz antiorbire,10 airbag uri inclusiv lateral tip cortina,faruri adaptive.senzori parcare (referitor la siguranta).,si multe altele la confort. are aproape 4 ani, merge si arata excelent tabla pe el. dar e catalogat ..''cazan'' din ''afara''. in definitiv cine vrea logan nou, e treaba lui. totusi la masina noua ai siguranta ca nimic nu a fost ''manevrat'' la ea. la un SH, asteptati si luati NUMAI unul cu revizii in reprezentanta marcii respective. cartea service e frectie la picior de lemn. primul lucru" actele! sa fie in regula, abia dupa aia va uitati la masina! fara acte ok, cumperi fier vechi! P.S. am mers si cu un logan nou, al unui amic, merge binisor,are navigatie, interiorul dragut, motor in 3 pistoane parca zicea. mi a placut, insa mai mult mi a placut fordul. Link spre comentariu
Postări Recomandate