Jean41 Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Daca stie cineva unde se pot gasi cele doua curele pentru cuptorul de paine SHOV.Eventual o sursa pentru curele mici cu dinti. Link spre comentariu
dorofteius Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Cea veche mai este ? Este curea t5 ? Da o poza cu rotile si numarul de dinti al curelei, daca se mai poate. Daca este curea standard se poate aduce la preturi mici . Link spre comentariu
Jean41 Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 De fapt sunt doua curele.Una este rupta si cu dintii tociti.Are 53 cm lungime si 8 mm latime.Nu stiu ce inseamna t5.Cealalta este intreaga si putin mai mica,dar nu o mai duce mult.Au insertie textila si invelis de plastic ?? (cred ca de cauciuc nu rezista la temperatura).Maine o masor si pe aceasta si fac si poze. 1 Link spre comentariu
Jean41 Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Cea de a doua curea are 44 cm. Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Gasiti originale aici: 0213272714 Link spre comentariu
Jean41 Postat Noiembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Multumesc!Am vorbit la telefon si au curele,dar numai una.Cealalta mai merge.Daca cineva mai stie alta sursa,informatia este binevenita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum