Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema final ars jvc

pid

Postări Recomandate

am un cd-mp3 JVC model kd-g331 care are circuitul final prajitintegratul este LA47201 si bineinteles nu se gaseste nicaieri (in afara de reprezentanta unde costa cam 1 mil lei)m-ar interesa daca stie cineva un echivalent sau un datasheet (eu nu am gasit datasheet) fie el si de putere mai micaceva pareri?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pid

5

• ionut20

2

• mircea888

2

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

si eu m-am orientat spre tda7560la47201 are tot 25 pini, seamana capsula cu tda, pe placa intrarile, iesirea, alimentarile sunt la fel, nu-mi dau seama de mute si standby dar par a fi la locul lor.ca diferenta pinul 1 de la LA47201 nu e legat la carcasa (TAB) pe placa are 1 condensator care duce la masa........ oricum nu prea imi vine sa incerc cu un circuit tda daca nu sunt sigur.... ca are si asta un pret cam marisor 45.0-47.0lei

Link spre comentariu

daca schema nu corespunde in totalitate atunci e cam riscant, cal mai bine e sa nu incerci.asta e :smt005 poate rezolvi tu cumva.

Link spre comentariu

se pare ca stby si mute sunt la locul lor.....am insa o nelamurirela tda 7560 din datasheet pe pinul stby trebuie sa fie o tensine mai mica de 1.5v ca circuitul sa fie off si o tensiune mai mare de 3.5V ca circuitul sa fie on..... la mine am 0V pentru off si 5V pentru on..... e corect.cum trebuie sa fie mute? eu am 0.2V si nu se modifica......cd-playeru nu are functie de mute ca sa imi dau seama daca functioneaza...e ok 0.2V? din datasheet nu-mi dau seama cand e mute activ (nu se aude nimic) si cand nu

Link spre comentariu

pai nu are functie de mute pe panou..... are un fel de incetinire a sunetului (se aude mai incet) cand apas pe butonul de oprit (daca apas mai mult timp se opreste)el teoretic are mute cand primeste semnal de la intrare telefon mobil dar din pacate nu stiu care e firul si nici nu stiu cum actioneazain rest conexiunile sunt ok.... adica alimentarile sunt unde trebuie... condensatorii din datasheetul tda sunt la fel si la circuitul LA , singura diferenta e ca pinul 1(TAB) e legat printr-un condensator in montajul pe placa si cred ca o sa trebuiasca sa il leg la masa (adica sa scurtcircuitez condensatorul) in cazul TDA-ului....... asa am vazut din datasheet.banuiesc ca problema parlirii e din cauza masinii.... o dacie cu aprindere clasica......... adika au fost spituri de tensiune pe alimentare.... si cred ca o sa bag si un zenner paralel cu alimentarea integratului...

Link spre comentariu

aveti careva idee de unde pot sa il cumpar de pe net tda7560 (am nevoie de o bucata iar capodimonte is bulangii si nu se deranjeaza pentru mai putin de 1 milion)am facut comanda la vitacom (magazinul din iasi) de aproximativ o saptamana (cica e pe stoc la cluj) dar din pacate nu prea vine comanda... ceea ce inseamna ca le doare in cot de clienti....deci... de unde pot sa cumpar ? sa ajunga in 3-4 zile... nu dupa 2 ani

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

aveti careva idee de unde pot sa il cumpar de pe net tda7560 (am nevoie de o bucata iar capodimonte is bulangii si nu se deranjeaza pentru mai putin de 1 milion)am facut comanda la vitacom (magazinul din iasi) de aproximativ o saptamana (cica e pe stoc la cluj) dar din pacate nu prea vine comanda... ceea ce inseamna ca le doare in cot de clienti....deci... de unde pot sa cumpar ? sa ajunga in 3-4 zile... nu dupa 2 ani

am avut aceeasi problema cu un LA 47515 tot pe un JVC. Pune TDA 7560 cu urmatoarele modificari. Pinul 1 la masa si c-ul de la pinul 16 in loc de 220uF(original) pui 0,47uF-fix. TDA-ul il gasesti la Mivarom cu 18lei(mai cumperi tu ceva ,deoarece comanda minima e 25lei).
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări