Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor LCD = tv tunner?

Vizitator Paul Paul

Postări Recomandate

Vizitator Paul Paul

Bună ziua!

Am în cap o idee și aș avea nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a o pune în practică.

Nu știu daca s-a mai utilizat acest topic pana acum, rog moderatorii sa mă scuze!

Am un monitor foarte prformant pentru calculator cu foarte multe tipuri de intrări și ecran mare.

Din acesta cauză aș vrea să folosesc monitorul respectiv pe post de televizor.

În situația în care am un televizor LCD sau unul smart, care are ecranul spart, dar în rest tot ce tine de funcționarea lui este bun, pot sa fac un tv tunner cu ieșire pentru monitor?

Sper să mă fi facut ințeles.

Aș vrea ca semnalul video generat de ecranul televizorului, nu știu ce denumire are acest semnal să fie trnaferat prin cabul, să zic eu HDMI sau DVI pană chiar și VGA.(știu că sunt diferite tipuri de semnale dar macar prin unul dacă se poate transfera imaginea)

Dacă televizorul poate primi informații și de pe un alt tip de semnal decât cel analog, asa cum sunt cele din categoria SMART, nu se pot folosi și ca surse de semanl video?

Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

2

• myshyk

1

• asterix196803

1

Daca monitorul este prevazut cu intrare hdmi va functiona perfect pe post de televizor.Dar folosit impreuna cu tunerul/receiver pentru satelit/cablu care este prevazut cu aceasta iesire tip hdmi.

De ceva timp folsesc asa ceva si functioneaza perfect ! Un monitor AOC de 22 inch conectat prin cablu hdmi cu receiverul terestru Synaps T-33

https://forum.softpedia.com/topic/1004552-tunere-dvb-t2-externe/page__st__360

Editat de asterix196803
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări