svsu Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Eu am o nelamurire. Ai spus ca dupa doua zile ai decis sa incerci instalatia la capacitate maxima. Poti sa ne spui cum ai testat instantu' la capacitatea maxima? Sper ca n-ai umblat la regulatorul de gaz! Niet! Am rugat o ruda sa faca un dus full option. Noroc ca eram pe afara cand, dupa circa zece minute, am vazut focul de tabara... Cand am intrat flacara se manifesta in toata splendoarea ei prin spatele instantului. Si, cum spuneam, miros ciudat, de iute. Iar detectorul meu portabil de monoxid a tipat la greu. Am oprit butelia, s-a stins flacara si, cam asta e. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Eu n-am nici o nelamurire...acolo n-a lucrat nici un meserias,montajul s-a facut in regie proprie,si dupa culoarea varului din spatele cazanului si de pe tavan,in mod sigur au fost experimente nereusite,dar soldate fara victime colaterale pana acum,si probabil si fara pagube materiale.Inoiesc recomandarea,nu te zgarci la tarate,si colaboreaza cu un meserias.Asemenea discutii ar trebui interzise in mediul virtual.E ca si cum as vrea sa-mi tratez acasa o carie si intru pe forumul stomatologilor.Eu nu mai postez nimic(promit). Link spre comentariu
svsu Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Eu n-am nici o nelamurire...acolo n-a lucrat nici un meserias,montajul s-a facut in regie proprie,si dupa culoarea varului din spatele cazanului si de pe tavan,in mod sigur au fost experimente nereusite,dar soldate fara victime colaterale pana acum,si probabil si fara pagube materiale.Inoiesc recomandarea,nu te zgarci la tarate,si colaboreaza cu un meserias.Asemenea discutii ar trebui interzise in mediul virtual.E ca si cum as vrea sa-mi tratez acasa o carie si intru pe forumul stomatologilor.Eu nu mai postez nimic(promit). Da, multumesc. Meseriasul totusi este autorizat de o firma de prestigiu, cred. Rom***l. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 (editat) Niet! Am rugat o ruda sa faca un dus full option. Noroc ca eram pe afara cand, dupa circa zece minute, am vazut focul de tabara... Cand am intrat flacara se manifesta in toata splendoarea ei prin spatele instantului. Si, cum spuneam, miros ciudat, de iute. Iar detectorul meu portabil de monoxid a tipat la greu. Am oprit butelia, s-a stins flacara si, cam asta e. Bine c-a fost numai atita! Nu mai pune mina pe instant pina nu gasesti un meserias adevarat care sa-ti rezolve problema. Editat Octombrie 30, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
svsu Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 OK. Maxim, o sa demontez capacul sa vad ce duze sunt folosite că dacă sunt ok ca diametru, nu are rost să mai fac vreo probă. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Asa sa faci! Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Cu gazul nu-i de joaca,dar asta chiar e de ras https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjZ9eyIt5jXAhUgOsAKHbJrD8UQFghFMAY&url=https%3A%2F%2Fclujcapitala.ro%2F2017%2F07%2Fvideo-cluj-apa-care-iese-din-aragaz-ca-intr-un-izvor-nu-este-o-farsa%2F&usg=AOvVaw1rvVZF6XdtJ6BxdH4GY9I4 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Macar aia au scapat de riscul de explozie sau incendiu. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Vreun ''meserias'' a incurcat tevile intre ele,cea de gaz cu cea de apa ! Acolo Dorel a fost rupt in ''gura''. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Da,mai rau este de cei care au vrut sa faca dus Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Da,mai rau este de cei care au vrut sa faca dus LIKE! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum