Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boiler pe gaz cu probleme...

svsu

Postări Recomandate

Eu am o nelamurire. Ai spus ca dupa doua zile ai decis sa incerci instalatia la capacitate maxima. Poti sa ne spui cum ai testat instantu' la capacitatea maxima? Sper ca n-ai umblat la regulatorul de gaz!

Niet! Am rugat o ruda sa faca un dus full option. Noroc ca eram pe afara cand, dupa circa zece minute, am vazut focul de tabara... Cand am intrat flacara se manifesta in toata splendoarea ei prin spatele instantului. Si, cum spuneam, miros ciudat, de iute. Iar detectorul meu portabil de monoxid a tipat la greu. Am oprit butelia, s-a stins flacara si, cam asta e.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

10

• GEO 53 BN

10

• svsu

9

• manolo

5

Eu n-am nici o nelamurire...acolo n-a lucrat nici un meserias,montajul s-a facut in regie proprie,si dupa culoarea varului din spatele cazanului si de pe tavan,in mod sigur au fost experimente nereusite,dar soldate fara victime colaterale pana acum,si probabil si fara pagube materiale.Inoiesc recomandarea,nu te zgarci la tarate,si colaboreaza cu un meserias.Asemenea discutii ar trebui interzise in mediul virtual.E ca si cum as vrea sa-mi tratez acasa o carie si intru pe forumul stomatologilor.Eu nu mai postez nimic(promit).

Link spre comentariu

Eu n-am nici o nelamurire...acolo n-a lucrat nici un meserias,montajul s-a facut in regie proprie,si dupa culoarea varului din spatele cazanului si de pe tavan,in mod sigur au fost experimente nereusite,dar soldate fara victime colaterale pana acum,si probabil si fara pagube materiale.Inoiesc recomandarea,nu te zgarci la tarate,si colaboreaza cu un meserias.Asemenea discutii ar trebui interzise in mediul virtual.E ca si cum as vrea sa-mi tratez acasa o carie si intru pe forumul stomatologilor.Eu nu mai postez nimic(promit).

Da, multumesc. Meseriasul totusi este autorizat de o firma de prestigiu, cred. Rom***l.

Link spre comentariu

Niet! Am rugat o ruda sa faca un dus full option. Noroc ca eram pe afara cand, dupa circa zece minute, am vazut focul de tabara... Cand am intrat flacara se manifesta in toata splendoarea ei prin spatele instantului. Si, cum spuneam, miros ciudat, de iute. Iar detectorul meu portabil de monoxid a tipat la greu. Am oprit butelia, s-a stins flacara si, cam asta e.

Bine c-a fost numai atita! Nu mai pune mina pe instant pina nu gasesti un meserias adevarat care sa-ti rezolve problema.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări