dan cod Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 A ajuns si sursa asta .Postez sa vedeti cum arata si la vechimea ei este perfect functionala .Am masurat conzii cu ESRmetrul si sunt perfecti.Si asta este cu tub85A2 ca si referinta de tensiune.Cred ca ar merge inlocuit la nevoie cu ceva zenner de 85V.Poate cineva a incercat asa ceva si ne spune daca a mers sau nu. https://imgur.com/a/kYQzF Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Firma serioasa asta.Le-am trimis un mesaj și mi-au dat manualul service la ea și încă și-au cerut scuze că e in germana și nu în engleză.Nu mă așteptam să îmi răspundea așa urgent și să mă și ajute gratis. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Am mai scris si in alte topicuri ... R & S mi - au raspuns in cateva zile la mail - uri , si mi - au trimis mai mult decat am indraznit sa cer , documentatii complete , manuale service , buletine tehnice etc . la aparate destul de exotice si pe masura de scumpe ! Toata stima pentru ei ! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Eu le-am scris sâmbătă și azi am primit documentele.Doua și mi-au zis că sunt tot ce au despre sursa asta.Jos pălăria pentru firma asta.Am discutat odată cu alta și văi și amar cum a trebuit să mă înclin in fata lor sa primesc ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum