Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare aparat sudura

Vizitator Savada Doru

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
Vizitator silva.3084

dar bester 210d-st de ce nu este ok? electronica din el este slaba sau? din cate stiu sunt facute la fabrica lincoln din shanhai China.

Link spre comentariu
Vizitator silva.3084
La 22.04.2018 la 8:58, nickrvl a spus:

Daca vrei Bester doar Bester210, Bester181 sau Bester151 dar e foarte "mic", nu si celelalte cum ar fi Bester 210D-ST ....

intentionez sa cumpar modelul bester 210d-st, intr-adevar modelele mentionate de dvs au electronica Lincoln si sunt fabricate in Polonia doar

carcasa difera fata de gama invertec Lincoln.

Ce stiti despre calitatea celor facute in China? 210d-st sunt facute in China la fabrica Lincoln de acolo.

Sunt fiabile sau?? Cum este electronica?

Link spre comentariu

Salut ,jasic am eu modelul arc 250 are 11 luni de funcționare nu am reușit să îl încălzesc la protecție niciodată până acum . Cel mai mult am sudat aproape 3kg de electrozi 3,2 ,fara pauza doar bătut zgură și schimb electrozi,la un moment dat simțeam cleștele cald prin mănușă. Mufele la cablu sunt mari,cablu alimentare este gros . La electrod de 2,5 cred că poți suda fara oprire și cu jasic arc 200.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, silva.3084 a spus:

intentionez sa cumpar modelul bester 210d-st,

De ce vrei tu sa-ti cumperi asa ceva cand cineva priceput iti spune sa nu-l cumperi?

Link spre comentariu

D-le Bumbu nu l-am desfăcut ,luna viitoare când împlinește un an vreau să îl desfac să îl curat deși nu arata rău deloc  și cu ocazia asta o să facă și o ședință foto ...apropos de ce mă întrebați?

Link spre comentariu
Vizitator silva.3084
Acum 10 ore, mac01 a spus:

De ce vrei tu sa-ti cumperi asa ceva cand cineva priceput iti spune sa nu-l cumperi?

era e pe lista de optiuni dar cred ca la banii aia mai bine merg pe un jasic arc 250 z230

Link spre comentariu
Vizitator silva.3084
Acum 23 ore, Daniel Rotea a spus:

Salut ,jasic am eu modelul arc 250 are 11 luni de funcționare nu am reușit să îl încălzesc la protecție niciodată până acum . Cel mai mult am sudat aproape 3kg de electrozi 3,2 ,fara pauza doar bătut zgură și schimb electrozi,la un moment dat simțeam cleștele cald prin mănușă. Mufele la cablu sunt mari,cablu alimentare este gros . La electrod de 2,5 cred că poți suda fara oprire și cu jasic arc 200.

cum ti se pare? este de calitate sau mai putin?

Link spre comentariu

Salut Silva,ce am scris aici este 100% real, este părerea mea ca utilizator și nu ca electronist, in astea 11 luni de când îl am ,a făcut pauze de lucru doar de sărbători... Nu am sudat in regim industrial ,dar mult mai mult decât regim casnic /hoby. Eu nu te sfătuiesc doar am spus o părere de utilizator. Oricum toate care sunt ieftine sunt din China indiferent de nume ,la concluzia asta am ajuns după ore întregi petrecute pe forumuri și citind atât la noi cât și la alții.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări