The Stressmaker Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 (editat) Adica, ca sa reduca curentul se introduce in miezul magnetic o bucata de fier care deviaza fluxul magnetic care intra in secundar. Asa nu se aplica tot fluxul magnetic din primar limitand puterea cedata secundarului si implicit puterea disponibila la electrod. Editat Noiembrie 8, 2017 de The Stressmaker Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 E bine uneori să le stimulezi oamenilor curiozitatea de a căuta și singuri, iar dacă nici pe internet nu poți sau nu vrei să cauți o informație.....atunci greu de crezut că vei învăța ceva doar mură-n gură. https://www.google.ro/search?client=opera&hs=zgU&biw=1517&bih=731&tbm=isch&sa=1&ei=4lQEWt34LsiN0gXAlYaQBg&q=magnetic+shunt&oq=magnetic+shunt&gs_l=psy-ab.3..0i19k1l2.83598.88374.0.89596.15.15.0.0.0.0.157.1936.0j14.15.0....0...1.1.64.psy-ab..0.14.1933.0..0j0i67k1j0i30k1j0i8i30i19k1.112.LN-qGpkQ7WE Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Azi am fost pe la Prac....er. Ajungind la raionul ''scule'' printre trafuri de sudura si invertoare am vazut niste invertoare foarte mici.Vazute din fata n-aveau mai mult de 150/150mm. Curentul maxim la un aparat era de 120A iar la altul de 130A. Mi s-au parut niste jucarii. Pretul era undeva de pe la 600 si ceva de lei, pina-n 650 lei. Neavind foarte mult timp la dispozitie,n-am putut sa ma uit la ele, cu mai multa atentie. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 (editat) Am pus mai demult mina pe un Atlas 160 al unui amic.Este extrem de usor si mic iar daca tot l`am avut pe mina l`am pus la treaba laun opritor de poarta.Am sudat in graba, peste vopsea si rugina insa a mers surprinzator de bine cuOmnia 46 de 2,5mm.Flexul este mare si greu fata de el! Asta nu`i din Practiker. Editat Noiembrie 15, 2017 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 O sa-mi fac timp si o sa merg la Pract.........er, sa ma uit cu mai multa atentie la invertoarele respective. Par jucarii pentru copii. Link spre comentariu
nickrvl Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 ............. Am sudat in graba, peste vopsea si rugina.............. Parca spuneai/ne certai sa nu sudam peste rugina..... sa fi sanatos cate fiare ruginite am sudat, poate doar daca e ceva mai cu pretentii sau excesiv de ruginit curat..... 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Da frate, insa cind faceam eu taraboi erau suduri la tot felul de remorci de motosapa sau cadre care mai sustineau ceva. Porcaria care am facut`o a fost din vina baiatului, a trebuit sa tai urgent din suportul de la poarta ca`i agata spoilerul de la Subaru. Prelungirea aia puteam sa o las doar heftuita dar mai bine am tras un cordon mai ales ca am vrut sa vad cum merge "piticul" ala. 2 Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 L-am cumparat pana la urma pe asta de la Dede.... acum sa-l pun la treaba https://www.dedeman....289/produs.html Link spre comentariu
nickrvl Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Da frate, insa cind faceam eu taraboi erau suduri la tot felul de remorci de motosapa sau cadre care mai sustineau ceva. Porcaria care am facut`o a fost din vina baiatului, a trebuit sa tai urgent din suportul de la poarta ca`i agata spoilerul de la Subaru. Prelungirea aia puteam sa o las doar heftuita dar mai bine am tras un cordon mai ales ca am vrut sa vad cum merge "piticul" ala. Acuma las-o asa..., ca asa ziceai si de aparate si te prinsaram cu Lincoln Link spre comentariu
tinel Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Nu te complica cu second-hand, astea cu invertor au durată de viață limitată. După un număr de suduri, la astea cedează invariabil tranzistorii invertorului, cu cât e mai uzat cu atât e mai riscant. Asta e valabil si la invertoarele de firma ? Gama entry...cele mai ieftine. Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 (editat) L-am cumparat pana la urma pe asta de la Dede.... acum sa-l pun la treaba https://www.dedeman....289/produs.html Nu prea sunt bune acele transformatoare...intra repede in protectie....de obicei atunci cand ti-e lumea mai draga. Sper ca nu te-am dezamagit cu raspunsul meu...dar mai bine du-l inapoi si mai pune ceva si cumpara-ti un invertor pt sudura. Editat Noiembrie 16, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Mai, ce ati prins? am declarat cu mina pe inima si foto document aparatul si ca`i ultimul dar... pare ca mai va fi ceva, ceva... In acelasi timp la electrod tot chinezul galben e de baza, e mai usor decit Lincoln-ul si daca`l mai si ovesc nu rea are ce sa se sparga, la lincoln poate fi jale marisoara... Cind am de sudat ceva mai sensibil curat materialul, cel putini cit e cordonul , dau cu flex-ul de 2 -3 ori si e rezolvat. Citeodata mai o zbircesc si eu insa intra la categoria: asa nu se face. 2 Link spre comentariu
nicviorel Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Buna seara! Pentru cei interesati de invertoare mai ieftine (pocnitori bune cat au garantie), am vazut reduceri masive la invertoare marca Proweld (180JI a ajuns la 400 lei, 250 JI la 450 lei); am mai vazut ceva reduceri la Intensiv Arc VRD (reduceri de 100-150 lei) si la Jasic (reducere de 100 lei). 1 Link spre comentariu
Vizitator victor2304 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 buna ziua M-ar interresa un aparat de sudura prin procedeul tig care sa poata suda inclusiv aluminiu. Ce parere aveti de aparatyele marca VELT. As investi la 3500 lei si imi este teama sa nu iau plasa Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 buna ziua M-ar interresa un aparat de sudura prin procedeul tig care sa poata suda inclusiv aluminiu. Ce parere aveti de aparatyele marca VELT. As investi la 3500 lei si imi este teama sa nu iau plasa La pretul asta n-are cum fi ''pocnitoare''! Daca un Panzer, cu un pret de citeva sute de lei(sub 1000 de lei) functioneaza bine,atunci ce sa mai zici de unul cu un pret de citeva ori mai mare? Intr-o alta ordine de idei, chiar si invertoarele cu ''staif'' pot sa-ti rezerve surprize neplacute. Oricum in cazul alora ''surprizele'' sint extrem de rare. In fabrica,controlul de calitate nu se face la fiecare produs in parte. Se face prin sondaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum